علت پایین نیامدن وزن چیست؟

من ۱۹ ساله ام.قدم ۱۶۹ هست.وزنم۶۹ هست.ورزش زیاد میکنم و رژیم میگیرم اما وزنم پایین نمیاد.تیروئید هم ندارم.فقط ثابت میمونه.اگر رژیم نگیرم وزنم میره بالا.چیکار کنم وزنم پایین بیاد؟

1

چه نوع ورزشی و چند بار در هفته ؟ چند کالری در روز استفاده میکنید ؟ غذاهای مصرفی در طی روز را ثبت و یادداشت میکنید ؟ توده عضلانی شما چقدر است ؟ الگوی خواب و بیداریتان ؟ چه رژیم غذایی را دنبال میکنید ؟

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
0

بعد از مدتی ورزش کردن آستانه هوازی شما بالا می رود که نیاز به تغییر برنامه دارید. ضمن اینکه رژیم حرف اول را می زند

دکتر مرتضی آقایی افشار

متخصص پزشکی ورزشیدرد و مشکلات عضلانی اسکلتی و مفاصل ، ...
دکتر مرتضی آقایی افشار
0

یادتان باشد که در رژیم تنها کاهش کالری دریافتی و کالری شماری مهم نیست. بلکه نوع غذاهای دریافتی اهمیت دارند. اگر رژیم غذایی نامناسب برای مدت طولانی داشته باشید، سطح سوخت و ساز پایه شما کاهش پیدا می کند و در اصطلاح بدنتان مقاوم می شود. رژیم غذاییتان باید توسط متخصص تغذیه طراحی شود

فائزه عسکری

تغذیه و رژیم درمانی
 فائزه عسکری
0

با سلام در حال حاضر که عالی هستید نگرانی و استرس را از خود دور کنید پیاده روی و شنا انجام بدهید

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

سلام علاوه برورزش باید تحت نظر متخصص تغذیه هم باشید

دکتر فرهانه امینی

متخصص زنان و زایمان
دکتر فرهانه امینی
0

سلام عزیزم. وزن شما محدوده طبیعی هست. میتونید تا 4 کیلو کم کنید اما لزومی نداره. به هرحال باید بررسی بشه که چه نوع رژیمی و چه مدته که رعایت میکنید و روزانه چقدر ورزش انجام میدید و در کل وضعیت تغذیه روزانه شما به طور جزئی بررسی بشه. رژیم غذایی غیرتخصصی و رعایت گاه و بیگاه و غیر منظمش میتونه متابولیسم بدن رو پایین بیاره و حتی با وجود رعایت سختگیرانه، وزن رو ثابت نگه داره.

زینب کیافر

مشاور تغذیه و رژیم درمانی کودکان و ما...
 زینب کیافر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

با توجه به اینکه شما ورزش زیادی انجام می‌دهید و از رژیم غذایی مناسب استفاده می‌کنید اما وزنتان پایین است، ممکن است عوامل دیگری نظیر میزان کالری مصرفی، استرس، کم‌خوابی یا مشکلات گوارشی نیز نقش داشته باشند. برای افزایش وزن بهتر است با متخصص تغذیه و پزشک مشورت کنید تا یک رژیم غذایی مناسب و برنامه ورزشی منطبق با شرایط فردی شما تنظیم شود. همچنین بررسی کاملی از نظرهای پزشکی انجام شود تا هرگونه مشکل جدی مانند کم‌خونی یا اختلالات غدد درمان شود. از مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای و پروتئین با توجه به راهنمای پزشک نیز می‌توانید استفاده کنید.