برای چاق شدن چه دارویی تجویز میشود؟

خلاصه و مفید :
عرض سلام
پسری ۲۷ ساله هستم - ۱۸۰ سانتی متر قد و ۵۱ کیلو وزن
از بچگی همینجوری خیلی لاغر بودم ( دو عضو خانواده م هم زیاد لاغر هستن و دو عضو دیگه از ناحیه شکم چاق هستن فقط،باقی اندام کاملا نرمال )
توانایی زیاد خوردن ندارم و اگر بخوام زیاد بخورم حالم بد میشه
دو سری باشگاه بدنسازی رفتم و در ۳ ماه تلاش زیاد در ورزش و غذا خوردن بیشتر + استفاده از پودر بدنسازی تنها ۵ کیلو چاق کردم! و بعد از ۶ ماه به وزن قبل برگشتم
متاسفانه وضع مالی خوبی نداریم و نمیتونم از غذاهای رنگی تری استفاده ببرم.
قرص اشتها سیپروهپتادین مصرف کردم بعد از دو هفته حس بی انگیزگی و بی روحیه ای بهم دست داد دیگه استفاده نکردم. تاثیری کمی داشت.
بدم مخصوصا پاهام دچار یه خستگی مفرط هستن ۶ روز در هفته و احساس میکنم نمیتونم روی پاهام برای بیشتر از ۱ دقیقه وایسم ( میتونم وایسم اما از بی انرژی بودن پاها گاهی احساس میکنم دارم میوفتم زمین)
به دلیل از دست دادن عضوی از خانواده م سالها پیش دچار معده عصبی شدم و ناراحتی معده داشتم و حالت تهوع بعد از بیداری در صبح هر روز،که الان یک سالی هست احساس میکنم نسبتا خوب شدم چون این حالت رو اغلب ندارم و گاهی کم بهم دست میده.
لطفا راهنماییم کنید چکار کنم.

1

سلام.بهتره تحت نظر متخصص تغذیه رژیم بگیرید و از دارو های و مکملهای مجاز برای افزایش اشتها استفاده کنید تا ماهی 3-4 کیلو افزایش وزن داشته باشید.بهتره در شروع ورزش نکنید.

جواد واحدی

تغذیه و رژیم درمانی
 جواد واحدی
1

سلام دوست عزیز، استفاده از داروهای افزایش اشتها چه گیاهی و چه شیمیایی تنها یک راهکار موقت هستند. که گاهی می توانند به سلامتی شما ضرر هم برسانند. ابتدا باید علت مشخص بشود که می تواند وجود کم خونی، مشکلات تیروئید، مشکلات جذب، و یا طبع(مزاج) بدن شما باشد. با رفع علت اصلی، انشا. برای همیشه و با سلامتی به هدف خود خواهید رسید

فائزه عسکری

تغذیه و رژیم درمانی
 فائزه عسکری
-1

بایستی حتما تحت نطر باشید و طبق شرایط فیزیولوژیک بدن از رژیم غذایی و مکمل های مجاز و برنامه ورزشی قدرتی کمک بگیرید جر اینها راه علمی و دائمی وجود نداره

صفیه میرزایی

متخصص تغذیه و رژیم درمانی
 صفیه میرزایی
0

با سلام، در قدم اول جهت بررسی از نظر احتمال اختلالات جسمی به متخصصین داخلی مراجعه نمایید. پس از آن مشاوره با متخصصین تغذیه توصیه می شود.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
-1

سلام نیاز به بررسی های آزمایشگاهی می باشد سپس اگر مشکل خاصی نبود درمان مناسب به شما ارائه میشود

امیر نصرتی

تغذیه و رژیم درمانیلاغری موضعی با دستگاه ،تغذیه بیماران ...
 امیر نصرتی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

برای افزایش وزن، ابتدا باید علت لاغری شما تشخیص داده شود. از روش های غذایی متنوع و سالم برای افزایش وزن بهره ببرید. مصرف مواد غذایی با کالری بالا، استفاده از مکمل‌های تغذیه مناسب و مشاوره با تغذیه‌شناس می‌تواند به شما کمک کند. در صورت لزوم، پزشک ممکن است داروهایی مانند استروئیدها یا داروهای اشتهاآور را برایتان تجویز کند. همچنین، برای حل مشکلات روحی و عصبی، به متخصص روانشناسی مراجعه کنید. نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که افزایش وزن به صورت سالم و تدریجی اتفاق بیافتد تا به مشکلات جدید نیز برنخورید. از دوره‌های ورزشی ملایم و منظم نیز می‌توانید برای بهبود وضعیت فیزیکی خود استفاده کنید. اگر مشکلاتی همچون خستگی مفرط و اضطراب دارید، حتماً با پزشک متخصص مشورت کنید.