مشکل پرخوری پیدا کرده ام راهنمایی می کنید؟

سلام لطفا میشه ی راه حل به من بدید خیلی پر خور شدمه با اینکه گرسنم نیست همش در حال خوردن هستم فکر پیش خوردنه با خوردن ارامش پیدا میکنم واقعا دوس دارم خیلی کارا انجام بدم ولی نمیدم ارادمو از دست دادمه وقتی ناراحت میشم خوردنم بیشتر میشه واقعا نیاز به ی مشاور جهت راهنمایی دارم ایا داروی خاصی هست که بتونم این پرخوری رو از خودم دور کنم و فکرشو از سرم بیارم بیرون ؟حتی دکتر تغذیه هم رفتم ولی فایده نداشت خیلی ناراحتم وزنم داره همیطور میره بالا میخوام یکاری انجام بدم تصمیمم میگیرم ولی بعد انجام نمیدم

0

درود بر شما نظر می رسد اضطراب و افسردگی از دلاایل رفتارهای شما باشند پیشنهاد می کنم برای ارزیابی دقیقتر و درمان به رواندرمانگر مراجعه کنید .

امینه رحمت

رواندرمانگر پویشی (ISTDP)زوج درمانگر(...
 امینه رحمت
0

درود بر شما.برخی بیماریهای مغزی به خصوص در ناحیه هیپوتالاموس ممکنست باعث پرخوری شود ولی علت شایعتر ان اختلال خلقی است

دکتر سیدفرزاد ایزدی

متخصص مغز و اعصاب ( نورولوژی )
دکتر سیدفرزاد ایزدی
0

با سلام شما باید ضمن معاینات پزشکی مربوط به اختلال خوردن به روان شناس مراجعه نمایید. بنظر می رسد شما مبتلا به اختلال پرخوری عصبی شده اید که با درمان های روان شناختی مانند درمان شناختی رفتاری می توانید بر پرخوری خود فائق آیید.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکاران. در صورت تایید دقیق تشخیص اختلال پرخوری عصبی که نیازمند مصاحبه بالینی است؛ توصیه دارم درمان را به تعویق نیندازید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

جویدن احساس آرامش ایجاد میکنه. استرس باید کنترل بشه طبع بدنتون تعیین بشه و درصورت سردی گوارش نیاز به اصلاح هست از جویدن آدامس استفاده کنید

فائزه عسکری

تغذیه و رژیم درمانی
 فائزه عسکری
0

سلام دوست عزیز در کنار برطرف نمودن مشکلی که باعث استرس و پرخوری شما میشود، یک رژیم غذایی با کالری مناسب همراه با مصرف غذاهای کم کالری و مکمل کاهش اشتها میتواند بسیار کمک کننده باشد.

نجمه فرجی

تغذیه و رژیم درمانی
نجمه فرجی
0

سلام. لازم است در کنار برنامه غذایی و متخصص تغذیه حتما به روانشناس نیز مراجعه کنید. چرا که بیماری پرخوری عصبی نیاز به کمک هر دو متخصص در کنار هم دارد. همچنین استرس را از خود دور کرده و به جای نگرانی و ناراحتی و فکر مداوم، باید با راهکارهای مناسبی که روانشناس به شما پیشنهاد میکند شروع به اقدام به رعایت برنامه غذایی و کنترل خود نمایید.

عصمت شیربیگی

تغذیه و رژیم درمانی
 عصمت شیربیگی
0

درود. اختلال پرخوری با دوره های از غذا خوردن زیاد ( و احتمالا با سرعت زیادتر از معمول) مشخص می شود که پس از آن باعث رنج و ناراحتی یا عذاب وجدان می شود. رژیم های متعدد کاهش وزن مهمترین علت بروز ولع زیاد و متعاقب آن پرخوری هستند. سابقه تروما و مشکلات زندگی نیز در بروز اختلال پرخوری مهم است. راه درمان یک دارو نیست اگرچه برخی داروها ممکن است کمک کننده باشد. درمان اختلال پرخوری رفتار درمانی شناختی است.

دکتر مجتبی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی
دکتر مجتبی کریمی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

پرخوری در کنار بی اشتهایی ممکن است نتیجه ی اختلالات روانی، مشکلات گوارشی، یا عوامل فیزیولوژیکی باشد. برای مقابله با این مشکل، ابتدا باید علت آن را شناسایی کنید. مشاوره با یک روانشناس، پزشک عمومی و یا متخصص تغذیه می‌تواند کمک کننده باشد. علاوه بر این، تغییر در الگوی غذایی، ورزش منظم، مدیریت استرس و اضطراب، و تکنیک‌های ذهن‌به‌تمرکز می‌توانند به بهبود وضعیت شما کمک کنند. در مواردی داروهایی نیز به منظور کنترل اشتها و پرخوری ممکن است توسط پزشک تجویز شوند. اگر با این مشکلات دست و پنجه نرم کرده‌اید، حتما به پزشک مراجعه کنید تا تشخیص دقیق‌تری برای وضعیت خود دریافت کنید و برنامه‌ی درمانی مناسب تری دنبال کنید.