سلام در مورد پرخوری سوال داشتم؟

سلام در حال حاضر تحت درمان با فلوکستین و لورازپام هستم. در مورد فلوکستین در اینترنت جستجو میکردم و در مطلبی نوشته شده بود برای درمان پر خوری Binge Eating Disorder، فلوکستین مناسب هست. آیا این مطلب مورد تایید اساتید محترم هست؟

0

ب اسلام پر خوری عصبی میتواند ترکیبی از استرس ونگرانی و اضطراب باشد به خصو ص اگر غذا مورد علاقه شما باشد و گاهی توام با بحران ناامیدی و یاس،همراه میباشدکه استرس،و اضطراب تاثیر بسزایی در پر خوری شماداشته بر اساس،تقویت و پادش،مغز دستور میدهد

شاهین کریم پور

روان شناس بالینی و مشاورروان درمانی با رویکرد CBT و ACT ، اسک...
 شاهین کریم پور
-1

سلام و نور. من به هیچ وجه تایید نمی کنم، در عمل همچین اتفاقی نمی افته

محسن نقی زاده

روانشناس بالینیدانش آموخته ICEEFT کانادا
 محسن نقی زاده
0

در صورتی که پرخوری ناشی از افسردگی مزمن یا اضطراب درونیتان باشد میتواند به عنوان درمان جایگزین استفاده شود.به روانپزشک مراجعه کنید

دکتر ساسان خاکپور

متخصص داخلی
دکتر ساسان خاکپور
0

سلام بله فلوکستین و دلوکستین داروهایی هستند که اشتها را کاهش می دهند. دارو باید تحت نظر روانپزشک مصرف شود. همزمان رواندرمانی داشته باشید.

دکتر فرزانه حاجی زاده

دکترای تخصصی روانشناسی
دکتر فرزانه حاجی زاده
0

بله .درسته.یکی از درمان های مناسب eating disorder هست

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
0

سلام. مشاوره با متخصصین تغذیه و تنظیم رژیم درمانی به شما کمک کننده است.

دکتر رضا اطمینانی

پزشک و دکترای تخصصی تغذیه و رژیم درمانیپزشک نمونه استان اصفهان
دکتر رضا اطمینانی
0

سلام . دوست عزیز پرخوری های عصبی غالبا ناشی از افسردگی و یا اضطراب در فرد است در بسیاری اوقات روانپزشک برای بیمار ، فلوکستین تجویز می کند این داروها موارد مصرف دیگری هم دارند که با توجه به تشخیص روانپزشک تجویز می شود بنابر این اگر شما دجازگر پرخوری عصبی نیستید ، این دارو ممکن است برای کاهش علائم و موارد دیگری برای شما تجویز شده باشد . مثلا استرس ، افسردگی ، اضطراب ، احساس غمگینی و .

معصومه بامدادی نژاد

روانشناس و مشاورروان درمانگر - زوج درمانگر - مشاوره خ...
 معصومه بامدادی نژاد
1

با سلام و درود . پرخوری عصبی یک نوع رفتار میباشد که باید به صورت رفتار درمانی و روان درمانی توسط متخصصین روانشناس مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد پس لازم میدانم تا بتوانیم تغییر رفتار را از طریق سبکها و متدهای مختلف که شامل رفتار درمانی و روان درمانی میباشد را انجام دهید با گرفتن وقت مشاوره به صورت حضوری حتما راهکارها و متدهای مناسبی به شما در مدت زمان مشخصی ارائه می شود که حتما درمان خواهید شد. پرخوری عصبی علاوه بر مشکلات روحی و روانی باعث اضافه وزن، مشکلات قلبی و عروقی، تجمع چربی در محدوده شکم و پهلو و نیز درد پاها و زانو خواهد شد پیشنهاد بنده این است که به صورت حضوری مراجعه فرمایید و از این علم مدد بگیرید.

حمیدرضا دامغانی نسب

روانشناس و مشاور
 حمیدرضا دامغانی نسب
0

درود. اختلال پرخوری با دوره های از غذا خوردن زیاد ( و احتمالا با سرعت زیادتر از معمول) مشخص می شود که پس از آن باعث رنج و ناراحتی یا عذاب وجدان می شود. رژیم های متعدد کاهش وزن مهمترین علت بروز ولع زیاد و متعاقب آن پرخوری هستند. سابقه تروما و مشکلات زندگی نیز در بروز اختلال پرخوری مهم است. راه درمان یک دارو نیست اگرچه برخی داروها ممکن است کمک کننده باشد. درمان اختلال پرخوری رفتار درمانی شناختی است.

دکتر مجتبی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی
دکتر مجتبی کریمی