آیا پرخوری عصبی خطرناک هست؟

سلام
من دچار بیماری پرخوری عصبی شدید شدم
و اعتیاد به خوردن سویا دارم و اصلا علاقه ای به خوردن غذاهای دیگه ندارم
لطفا کمکم کنید

1

خطرناک است. با پزشک متخصص تغذیه مشورت نمایید dr_andalib@

دکتر حسن عندلیب

بورد تخصصی طب ورزشیتوانبخشی ضایعات و بیماری های ستون فقرات
دکتر حسن عندلیب
0

پرخوری عصبی بیماری است که نیاز به درمان های روان شناختی دارد بخصوص هنگامی که با علایم افسردگی و اضطراب همراه باشد .

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
0

با سلام و وقت بخیر. تشخیص پرخوری عصبی را چه کسی برای شما داده است؟!! پرخوری عصبی اختلالی شناسنامه دار با علائم و شدت و بسامد مشخص است که رد صورت دریافت تشخیص قطعی در اینباره می بایست درمانهای دارویی و روانشناختی را تواما دنبال کنید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

اگر دچار پرخوری هستید چرا کمبود وزن دارید ؟ آیا بعد از خوردن اعمالی را انجام می دهید که غذا از بدنتان خارج شود؟ مثلا دست در دهانتان می کنید تا استفراغ کنید و . توصیه می کنم جهت تشخیص صحیح و شروع درمان به روانشناس مراجعه نمایید.

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
0

سلام اینکه تمایل به مصرف یک نوع غذای خاص مثل سویا دارید یعنی اینکه اصلا و به هیچ وجه پرخوری عصبی نیست. من احتماع کمبود ریز مغذی ها رو میدم. به یک متخصص تغذیه برای بررسی دقیق تر مراجعه کنید askari_rejim@

فائزه عسکری

تغذیه و رژیم درمانی
 فائزه عسکری
0

با سلام. همانطور که همکاران بنده اشاره کردند شما مبتلا به پرخوری عصبی نمی باشید و جهت درمان این حالت خود لازم است که با یک روانشناس یا روانپزشک مشورت نمایید. همچنین به دلیل کمبود وزنی که دارید ممکن است کمبود ریز مغذی ها در بدن شما منجر به ایجاد این حالت شده باشد. بهتر است حتما به یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی جهت ارزیابی وضعیت بدنی خود مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر می توانید به کانال تلگرام ما به آدرس https://telegram.me/esmatshirbeigi مراجعه کنید.

عصمت شیربیگی

تغذیه و رژیم درمانی
 عصمت شیربیگی
0

درود مشکل شما احتمالا ولع به یک ماده غذایی خاص بعلت سوتغذیه پس از کاهش وزن عمدی است. ممکن است اختلال بی اشتهایی عصبی یا رژیم های سخت غذایی سوتغذیه را ایجاد کرده باشد. درمان روان درمانی در کنار حمایت تغذیه ای مناسب است

دکتر مجتبی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی
دکتر مجتبی کریمی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

پرخوری عصبی به طور خطرناک می‌تواند به مشکلات جدی سلامت منجر شود. عوارض آن شامل اضافه وزن، بیماری‌های قلبی-عروقی، دیابت و اختلالات گوارشی می‌شود. برای کنترل پرخوری عصبی و اعتیاد به خوردن، مشاوره روانشناسی و تغذیه مناسب ضروری است. همچنین، ورزش منظم، تنظیم وعده‌های غذایی و استفاده از روش‌های ذهن‌باز آرامش بخش می‌توانند به کنترل این مشکل کمک کنند.