درمان پرخوری چیست؟

سلام من پشت کنکوری هستم.امسال کنکور دارم.من خیلی زیاد میخورم و بیشتر وقت هااحساس گرسنگی دارم و نمیتونم متوقفش کنم.رژیم غذایی خاصی هم ندارم و همه چیز میخورم.این زیاد خوردنم من رو می ترسونه.باید چیکار کنم و حتما باید رژیم غذایی داشته باشم؟

0

با سلام گروهی از افراد هستند که بدنبال ایترس دچار پرخوری عصبی می شوند و با کاهش و یا رفع آن پرخوری نیز برطرف می شود. در صورت وجود اضطراب به روانپزشک مراجعه نمایید.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام، وقت بخیر با توجه به اینکه شما لاغر هستید فعلا دریافت زیاد مواد غذایی اشکالی ندارد، فقط باید دقت کنید که از انواع مواد غذایی سالم و مصرف میوه و انواع مغزها مصرف نمایید و از مصرف تنقلات پرهیز شود. بهتر است به متخصص تغذیه مراجعه کنید.

پروانه کاظمی

تغذیه و رژیم درمانی
 پروانه کاظمی
0

سلام پرخوری در بعضی افراد واکنشی به اضطراب است که موجب کاهش این حس می شود. بعلاوه در مواردی وجود زمینه افسردگی باعث این رفتار می شود. در مورد شما با شرحی که بیان کردید ریشه اضطرابی بیشتر مطرح است. در صورتی که این حس را در خود مشاهده می کنید می توانید با مراجعه به یک روانپزشک بررسی دقیقتری صورت دهید تا در صورت نیاز اقدامات درمانی مقتضی صورت گیرد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

سلام دوست عزیز ؛کنترل پرخوری عصبی نیاز به رفتاردرمانی دارد بهتره از میان وعده های سالم مثل سبزیجات و میوه و مغزیجات در پارت های استراحت مابین درسهاتون ازشون استفاده کنین گاها از محیط خوراکی ها دور باشین ؛حتما روزانه نیم ساعت فعالیت بدنی مناسب داشته باشین استرس کنکور و کنترل کنین

سمیه بخشی

تغذیه و رژیم درمانی
 سمیه بخشی
0

سلام با توجه به مرجله ای که در اون هست ممکنه اضطراب و استرس و یا عوال دیگه باعث پرخوری بشن نیاز به ارزیابی کامل و اگه لازم باشه و اختلالی وجود داشته باشه درمان های دارویی و غیر دارویی انجام بشه، و در غیر این صورت رژیم و ورزش

دکتر سامرند سلیمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر ، زوج درمانگر
دکتر سامرند سلیمی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

پرخوری یک وضعیت پیچیده است که می‌تواند از عوامل مختلفی ناشی شود از قبیل مشکلات روحی، هورمونی یا فیزیولوژیکی. برای درمان پرخوری، ابتدا باید عوامل موجب آن شناسایی شوند. اگر احساس گرسنگی زیاد و بی‌کنترل دارید، بهتر است از یک متخصص تغذیه یا روانشناسی مشاوره بگیرید. اصلاح روش غذایی، تغییر الگوی غذایی و ممارسه ورزش نیز می‌تواند به شما کمک کند. رعایت یک رژیم غذایی سالم و منظم نیز از جمله راه‌های موثر در کنترل پرخوری است.