چگونه مشکل خواب را حل کنم؟ بدن ما میتواند عادت ها را در عمیق ترین لایه های مغز مانند یک مدار ثبت و ذخیره کند بنابراین برای مقابله با این عادت ها و ایجاد عادت های جدید و سالم باید تلاش مستمر کنید و در ضمن استرس ها را شناسایی و برطرف کنید.. بهتره به روانپزشک مراجعه کنید. .. سلام خیر نیازی به مصرف دارو نمی باشد نیاز به برسی و مشاوره روانشناختی حضوری و یا تلفنی می باشد ، با تکنیکهای رفتاری و تمرین هایی این موضوع بهبود پیدا خواهد کرد.. برای ارزیابی بهتر وگرفتن نتیجه ی مطلوب حتما به روانشناس مراجعه کنید. سلام، بهتر است جهت ارزیابی و تشخیص دلایل بیخوابی شبانه، با روانشناس مشورت کنید. سلامتوسط روانپزشک ارزیابی بشید که علت اختلال خواب شما چی هست؟اضطراب، افسردگی، وسواس، عادات بد خوابیدن و باید شناسایی بشه بر اساس اون داروی مناسب تجویز بشه ضمن اینکه بهداشت خواب رو رعایت کنیدمدت خوابیدن روز محدود بشهمواد کافئین دار مثل چای و قهوه از غروب محدود بشههنگام خواب تلویزیون و گوشی نگاه نکنیدمحیط خواب خنک باشهقبلش فعالیت سنگین نداشته باشیداگر خوابتون نگرفت مدت کوتاهی از اتاق خواب خارج بشید و مجدد برگردید.. با سلام و وقت بخیر. علاوه بر سبک زندگی؛ گاهی اختلالات خلقی و اضطرابی نیز، خواب شما را دستخوش تغییر میکنند؛ از این گذشته؛ بدن به مقدار معینی خواب نیاز داره که شما این مقدار را در طول روز تامین میکنید؛ البته همان طور که خانم دکتر هم فرمودند خواب در زمانی غیر از شب؛ آثار مثبت چندانی نخواهد داشت؛ لذا لازم است : توقف خواب نمیروزی و نظم دهی به الگوی خواب. از کافئین؛ نیکوتین؛ شکلات؛ ورزش سنگین؛ غذای سنگین ساعاتی قبل از خواب بپرهیزید. شیر ولرم؛ دوش آب گرم؛ مطالعه؛ موسیقی آرامبخش و تمارین آرمیدگی قبل از خواب کمک کننده است. فراموش نکنید اتاق خواب فقط محلی برای خواب است، پس تماشای فیلم، اینترنت، درس خواندن را در این فضا محدود کنید و در صورتی که بیش از 30 دقیقه در رختخواب بیدار مانده اید، موقتا از اتاق بیرون رفته و بعد از مدتی بازگردید. اتاق بدون نور و صدای مزاحم و کمی هم خنک کمک کننده است. از تمام موارد فوق مهمتر اینکه گاهی علت اصلی بیخوابی نگرانی در مورد نخوابیدن و مضرات آن است که باعث شکل گیری دور باطل بیدار ماندن میشود؛ در این مورد می بایست با روانشناس مشورت کنید..

خواب , خوابم , مشکل خواب

از بچگی شب ها دیر خوابم میرفت و کلا عاشق اینم تا صبح بیدار باشم.الان مدت ۳ ساله که ۱۱ صبح میخوابم. گاهی روزانه ۳ ساعت خوابم میبره و گاهی ۱۰ ساعت. اگر شبها بخوابم بار ها بخاطر خواب دیدن یا دستشویی بیدار میشم. عوارض جدی این مشکل خواب رو خوندم و نگرانم به مشکلات قلبی و. مبتلا بشم اما نمیتونم درستش کنم. لطفا بگید راهکار تنظیم خواب چیه؟ باید حتما دارو مصرف کنم یا روش دیگه هست؟

7
0

چگونه مشکل خواب را حل کنم؟ خواب , خوابم , مشکل خواببدن ما میتواند عادت ها را در عمیق ترین لایه های مغز مانند یک مدار ثبت و ذخیره کند بنابراین برای مقابله با این عادت ها و ایجاد عادت های جدید و سالم باید تلاش مستمر کنید و در ضمن استرس ها را شناسایی و برطرف کنید.

0

چگونه مشکل خواب را حل کنم؟ خواب , خوابم , مشکل خواببهتره به روانپزشک مراجعه کنید. .

0

چگونه مشکل خواب را حل کنم؟ خواب , خوابم , مشکل خوابسلام خیر نیازی به مصرف دارو نمی باشد نیاز به برسی و مشاوره روانشناختی حضوری و یا تلفنی می باشد ، با تکنیکهای رفتاری و تمرین هایی این موضوع بهبود پیدا خواهد کرد.

0

چگونه مشکل خواب را حل کنم؟ خواب , خوابم , مشکل خواببرای ارزیابی بهتر وگرفتن نتیجه ی مطلوب حتما به روانشناس مراجعه کنید

0

چگونه مشکل خواب را حل کنم؟ خواب , خوابم , مشکل خوابسلام، بهتر است جهت ارزیابی و تشخیص دلایل بیخوابی شبانه، با روانشناس مشورت کنید

0

چگونه مشکل خواب را حل کنم؟ خواب , خوابم , مشکل خوابسلامتوسط روانپزشک ارزیابی بشید که علت اختلال خواب شما چی هست؟اضطراب، افسردگی، وسواس، عادات بد خوابیدن و باید شناسایی بشه بر اساس اون داروی مناسب تجویز بشه ضمن اینکه بهداشت خواب رو رعایت کنیدمدت خوابیدن روز محدود بشهمواد کافئین دار مثل چای و قهوه از غروب محدود بشههنگام خواب تلویزیون و گوشی نگاه نکنیدمحیط خواب خنک باشهقبلش فعالیت سنگین نداشته باشیداگر خوابتون نگرفت مدت کوتاهی از اتاق خواب خارج بشید و مجدد برگردید.

2

چگونه مشکل خواب را حل کنم؟ خواب , خوابم , مشکل خواببا سلام و وقت بخیر. علاوه بر سبک زندگی؛ گاهی اختلالات خلقی و اضطرابی نیز، خواب شما را دستخوش تغییر میکنند؛ از این گذشته؛ بدن به مقدار معینی خواب نیاز داره که شما این مقدار را در طول روز تامین میکنید؛ البته همان طور که خانم دکتر هم فرمودند خواب در زمانی غیر از شب؛ آثار مثبت چندانی نخواهد داشت؛ لذا لازم است : توقف خواب نمیروزی و نظم دهی به الگوی خواب. از کافئین؛ نیکوتین؛ شکلات؛ ورزش سنگین؛ غذای سنگین ساعاتی قبل از خواب بپرهیزید. شیر ولرم؛ دوش آب گرم؛ مطالعه؛ موسیقی آرامبخش و تمارین آرمیدگی قبل از خواب کمک کننده است. فراموش نکنید اتاق خواب فقط محلی برای خواب است، پس تماشای فیلم، اینترنت، درس خواندن را در این فضا محدود کنید و در صورتی که بیش از 30 دقیقه در رختخواب بیدار مانده اید، موقتا از اتاق بیرون رفته و بعد از مدتی بازگردید. اتاق بدون نور و صدای مزاحم و کمی هم خنک کمک کننده است. از تمام موارد فوق مهمتر اینکه گاهی علت اصلی بیخوابی نگرانی در مورد نخوابیدن و مضرات آن است که باعث شکل گیری دور باطل بیدار ماندن میشود؛ در این مورد می بایست با روانشناس مشورت کنید.