راهکار افزایش اعتماد به نفس چیست؟ سلام. اعتماد به نفس خوب، حالتی ذهنی است که شما از آنگونه که هستید ،چهره و بدنی که دارید، هوش و استعدادی که دارید راضی هستید. این رضایت به این معنی نیست که شما دراین موارد بهترین هستید ، بلکه احساس درونی خوبی به خود دارید. شکل گیری اعتماد به نفس در سالهای اول زندگی کودک ، در رابطه کودک با اولین مراقبینش ایجاد میشود. بطوریکه والدین امن، که محیط امن روانی برای کودک ایجاد میکنند ، برای توجه به کودک باندازه کافی حضور دارند و آغوش گرمشان برای نوازش کودک باز است و تشویق کننده اند، در کودک احساس درونی دوست داشتنی بودن ایجاد میکنند . اگر چنین محیط امنی برای کودک فراهم نباشد،در کودک حس بی ارزشی و دوست داشتنی نبودن شکل میگیرد که در سالهای بعد زندگی و در روابط بعدی کودک همیشه این حس را با خود حمل خواهد کرد.اصلاح این حالت نیاز به رواندرمانی طرحواره درمانی دارد، که بر روی ذهنیت های قدیمی فرد نسبت به خودش اثر میکند. البته درحالات افسردگی نیز فرد بطور موقت میتواند دچارکاهش اعتماد به نفس شود که با درمان افسردگی خوب میشود.. با سلا م نداشتن اعتماد به نفس دلایل متفاوتی دارد بهتر است به یک روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید تا ارزیابی شوید و در صورت نیاز تحت درمان قرار گیرید. با سلام کمبود اعتماد به نفس می تواند ناشی از اتفاقات در دوران کودکی و گذشته فرد باشد. نیاز به ارزیابی های لازم می باشد. به روانپزشک و یا روانشناس مراجعه نمایید.. سلام دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم برای ارزیابی بیشتر از یک روانشناس کمک بگیربد هم چنین درکنار آن از کتاب های افزایش اعتماد به نفس هم می توانید استفاده کنید. موفق باشید.. با سلام این حالت شما بنیادی است و از تعامل سما از کودکی تا بحال ایجاد شده و بر خودپنداره شما تاثیر منفی داشته و البته شما با توجه به این حالت خود بدنبال افرادی خواهید رفت که شما را تحقیر کنتد. شما نیاز به تحلیل شخصیت و مراجعه به روان شناس هستید.. باسلام اعتماد بنفس نقش حیاتی د رپیشرفت و موفقیت وتوسعه فرد دارد اعتماد بنفس در کودکان در پنج سالگی بطور کامل شکل میگیرد و اکتسابی بوده وبا مرور زمان گسترده و عمیق میشود روشهای تربیتی سختگیرانه والدین منجر به کاهش اعتماد بنفس میشود در حقیقت اعتماد بنفس تقابل چهار پدیده است ا-باور۲-احساس۳-رفتار۴-عشق که نیازمند ارزیابی وبررسی توسط روان شناس و روان پزشک داشته است تا درمان لازم صورت گیرد. با سلام و وقت بخیر. گاهی حساسیت ما بر روی اندام و ظاهر ماهیت وسواس گون و حالت اختلال میگیرد! در بسیاری اوقات حساسیت های ما وهمی است که بخش بزرگی از جامعه حتی آن را متوجه هم نمیشوند! عزت نفس متغیری است که قدرت واعتبارش را صرفا از دستاوردهای قابل مشاهده نمیگیرد! با در نظر گرفتن تمام فرضهای ما؛ حتی اگر ما در بخشی ضعفی را بپذیریم؛ مجموعه زندگی ما؛ مانند کتابی 1000 صفحه ای است که 10 صفحه آن دچار کمی ضعف است اما هنوز 990 صفحه برای تصمیم و انتخاب در اختیار داریم. پس توجه داشته باشید؛ وقتی فعالیتهای مفید و اهداف بلندمدت زمان ما را به مقدار مکفی پر نکند؛ امکان پرسه زدن ذهن در افکار مخرب افزایش می یابد..

اعتماد , افزایش , راهکار , افزایش اعتماد به نفس

سلام . من اصلا خودمو دوست ندارم هرکسیم تو دنیا بیاد بگه تو خوبی خوشگلی یا خوش اخلاقی میگم نه یا قبول ندارم چون خودم خودمو دوست ندارم و این باعث شده که نخوام اصلا توی اجتماع باشم .همش میگم مثلا دماغمو عمل کنم خوب میشه ولی میدونم کل هیکلمم عمل کنم بازم خودمو دوست ندارم
چیکار کنم که به خودم حس بد نداشته باشم ؟
در ضمن در ۵ سال با کسی دوست بودم که همششش ازم انتقاد میکرد و میگفت خوب و کافی نیستم

7
0

راهکار افزایش اعتماد به نفس چیست؟ اعتماد , افزایش , راهکار , افزایش اعتماد به نفسسلام. اعتماد به نفس خوب، حالتی ذهنی است که شما از آنگونه که هستید ،چهره و بدنی که دارید، هوش و استعدادی که دارید راضی هستید. این رضایت به این معنی نیست که شما دراین موارد بهترین هستید ، بلکه احساس درونی خوبی به خود دارید. شکل گیری اعتماد به نفس در سالهای اول زندگی کودک ، در رابطه کودک با اولین مراقبینش ایجاد میشود. بطوریکه والدین امن، که محیط امن روانی برای کودک ایجاد میکنند ، برای توجه به کودک باندازه کافی حضور دارند و آغوش گرمشان برای نوازش کودک باز است و تشویق کننده اند، در کودک احساس درونی دوست داشتنی بودن ایجاد میکنند . اگر چنین محیط امنی برای کودک فراهم نباشد،در کودک حس بی ارزشی و دوست داشتنی نبودن شکل میگیرد که در سالهای بعد زندگی و در روابط بعدی کودک همیشه این حس را با خود حمل خواهد کرد.اصلاح این حالت نیاز به رواندرمانی طرحواره درمانی دارد، که بر روی ذهنیت های قدیمی فرد نسبت به خودش اثر میکند. البته درحالات افسردگی نیز فرد بطور موقت میتواند دچارکاهش اعتماد به نفس شود که با درمان افسردگی خوب میشود.

0

راهکار افزایش اعتماد به نفس چیست؟ اعتماد , افزایش , راهکار , افزایش اعتماد به نفسبا سلا م نداشتن اعتماد به نفس دلایل متفاوتی دارد بهتر است به یک روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید تا ارزیابی شوید و در صورت نیاز تحت درمان قرار گیرید

0

راهکار افزایش اعتماد به نفس چیست؟ اعتماد , افزایش , راهکار , افزایش اعتماد به نفسبا سلام کمبود اعتماد به نفس می تواند ناشی از اتفاقات در دوران کودکی و گذشته فرد باشد. نیاز به ارزیابی های لازم می باشد. به روانپزشک و یا روانشناس مراجعه نمایید.

0

راهکار افزایش اعتماد به نفس چیست؟ اعتماد , افزایش , راهکار , افزایش اعتماد به نفسسلام دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم برای ارزیابی بیشتر از یک روانشناس کمک بگیربد هم چنین درکنار آن از کتاب های افزایش اعتماد به نفس هم می توانید استفاده کنید. موفق باشید.

0

راهکار افزایش اعتماد به نفس چیست؟ اعتماد , افزایش , راهکار , افزایش اعتماد به نفسبا سلام این حالت شما بنیادی است و از تعامل سما از کودکی تا بحال ایجاد شده و بر خودپنداره شما تاثیر منفی داشته و البته شما با توجه به این حالت خود بدنبال افرادی خواهید رفت که شما را تحقیر کنتد. شما نیاز به تحلیل شخصیت و مراجعه به روان شناس هستید.

0

راهکار افزایش اعتماد به نفس چیست؟ اعتماد , افزایش , راهکار , افزایش اعتماد به نفسباسلام اعتماد بنفس نقش حیاتی د رپیشرفت و موفقیت وتوسعه فرد دارد اعتماد بنفس در کودکان در پنج سالگی بطور کامل شکل میگیرد و اکتسابی بوده وبا مرور زمان گسترده و عمیق میشود روشهای تربیتی سختگیرانه والدین منجر به کاهش اعتماد بنفس میشود در حقیقت اعتماد بنفس تقابل چهار پدیده است ا-باور۲-احساس۳-رفتار۴-عشق که نیازمند ارزیابی وبررسی توسط روان شناس و روان پزشک داشته است تا درمان لازم صورت گیرد

0

راهکار افزایش اعتماد به نفس چیست؟ اعتماد , افزایش , راهکار , افزایش اعتماد به نفسبا سلام و وقت بخیر. گاهی حساسیت ما بر روی اندام و ظاهر ماهیت وسواس گون و حالت اختلال میگیرد! در بسیاری اوقات حساسیت های ما وهمی است که بخش بزرگی از جامعه حتی آن را متوجه هم نمیشوند! عزت نفس متغیری است که قدرت واعتبارش را صرفا از دستاوردهای قابل مشاهده نمیگیرد! با در نظر گرفتن تمام فرضهای ما؛ حتی اگر ما در بخشی ضعفی را بپذیریم؛ مجموعه زندگی ما؛ مانند کتابی 1000 صفحه ای است که 10 صفحه آن دچار کمی ضعف است اما هنوز 990 صفحه برای تصمیم و انتخاب در اختیار داریم. پس توجه داشته باشید؛ وقتی فعالیتهای مفید و اهداف بلندمدت زمان ما را به مقدار مکفی پر نکند؛ امکان پرسه زدن ذهن در افکار مخرب افزایش می یابد.