علت افزایش پرولاکتین در دختران چیست؟ افزایش پرولاکتین در کم کاری تیرویید و تومورهای هیپوفیز ، حاملگی ، ، ،شیردهی ، مصرف برخی داروها ، بیماری های کبد ، بیخوابی و استرس دیده میشه . سردرد و تاری دید ، کاهش میل جنسی از علایم بیماری هست . میزان طبیعی پرولاکتین کمتر از 20 و اگر میکرو آدنوم هیپوفیز علت آن باشد بیشتر از 1000تا 5000 و در ماکرو آدنوم ها بیش از 10000 است .باید دید که افرایش پرولاکتین در چه زمینه ای بوده و میزان پرولاکتین چقدر هست .. وقت بخیر افزایش پرولاکتین دلایل بسیار زیادی دارد. ابتدا آزمایش را تکرارکنید. در صورت بالا بودن مجدد بررسی های تکمیلی نیاز است. و معمولا خطرناک نیست.. تست تیرویید شوید و اگر عدد پرولاکتین باباست سی تی اسکن یا ام ار لی مغز. با سلام تست تیروئید و آزمایش های هورمونی انجام دهید. بهتر است تست تیرویید انجام دهید تاریخچه مصرف داروها بررسی شود سابقه صربه به سر هممهم است.در صورت بالای 1000 بودن باید ام ار ای هیپوفیز انجام دهید.در بارداری و شیردهی هم افزایش میابد. علل زیادی برای آن مطرح است از جمله کم کاری تیرویید،آدنوم هیپوفیز،برخی داروها،. باید معاینه و بررسی شوید،میزان افزایش هم مهم است. با سلام تست تیروئید و آزمایش های هورمونی انجام دهید.

افزایش , سردرد , پرولاکتین

لطفا علل افزایش پرولاکتین را و علائم آن را توضیح می دهید؟ آیا سردرد وگردن درد طولانی یکی از علائم آن است؟ آیا به خاطر مشکلات تیروئید می باشد و یا علت دیگری هم دارد؟ آیا افزایش پرولاکتین ربطی به روابط جنسی دارد یا خیر؟ آیا قابل درمان است یا خیر؟ دلایل بروز افزایش این هورمون را توضیح می دهید؟ آیا خطرناک است افزایش آن یا خیر؟

7
6

علت افزایش پرولاکتین در دختران چیست؟ افزایش , سردرد , پرولاکتینافزایش پرولاکتین در کم کاری تیرویید و تومورهای هیپوفیز ، حاملگی ، ، ،شیردهی ، مصرف برخی داروها ، بیماری های کبد ، بیخوابی و استرس دیده میشه . سردرد و تاری دید ، کاهش میل جنسی از علایم بیماری هست . میزان طبیعی پرولاکتین کمتر از 20 و اگر میکرو آدنوم هیپوفیز علت آن باشد بیشتر از 1000تا 5000 و در ماکرو آدنوم ها بیش از 10000 است .باید دید که افرایش پرولاکتین در چه زمینه ای بوده و میزان پرولاکتین چقدر هست .

2

علت افزایش پرولاکتین در دختران چیست؟ افزایش , سردرد , پرولاکتینوقت بخیر افزایش پرولاکتین دلایل بسیار زیادی دارد. ابتدا آزمایش را تکرارکنید. در صورت بالا بودن مجدد بررسی های تکمیلی نیاز است. و معمولا خطرناک نیست.

-2

علت افزایش پرولاکتین در دختران چیست؟ افزایش , سردرد , پرولاکتینتست تیرویید شوید و اگر عدد پرولاکتین باباست سی تی اسکن یا ام ار لی مغز

0

علت افزایش پرولاکتین در دختران چیست؟ افزایش , سردرد , پرولاکتینبا سلام تست تیروئید و آزمایش های هورمونی انجام دهید

-3

علت افزایش پرولاکتین در دختران چیست؟ افزایش , سردرد , پرولاکتینبهتر است تست تیرویید انجام دهید تاریخچه مصرف داروها بررسی شود سابقه صربه به سر هممهم است.در صورت بالای 1000 بودن باید ام ار ای هیپوفیز انجام دهید.در بارداری و شیردهی هم افزایش میابد

1

علت افزایش پرولاکتین در دختران چیست؟ افزایش , سردرد , پرولاکتینعلل زیادی برای آن مطرح است از جمله کم کاری تیرویید،آدنوم هیپوفیز،برخی داروها،. باید معاینه و بررسی شوید،میزان افزایش هم مهم است

0

علت افزایش پرولاکتین در دختران چیست؟ افزایش , سردرد , پرولاکتینبا سلام تست تیروئید و آزمایش های هورمونی انجام دهید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

افزایش پرولاکتین می‌تواند به علت بیماری‌های گوناگون باشد از جمله خراطین پیویتری و وضعیت‌های ناسالم تیروئید. علائم ان می‌تواند شامل سردرد و درد گردن باشد. با این وجود، رابطه جنسی مستقیمی با سطح پرولاکتین وجود ندارد. افزایش پرولاکتین قابل درمان است و به طور کلی می‌تواند با درمان مناسب کنترل شود. اگر علائم‏‏ی زیر را در خود مشاهده می‌کنید، به پزشک برای معاینه مراجعه کنید و حتی زمانی که سطح پرولاکتین شما بالا است ولی هیچ علائمی ندارید، باز هم لازم است به پزشک مراجعه کنید. این حالت خطرناک نیست ولی نیاز به مدیریت درست دارد.

پرولاکتین هورمونی است که توسط غده هیپوفیز در مغز ترشح می‌شود و نقش مهمی در تولید شیر و تنظیم سیستم تولید مثل دارد. افزایش پرولاکتین در دختران می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد: 1. **استرس و فشار روانی**: یکی از دلایل شایع افزایش پرولاکتین، استرس و اضطراب است. 2. **اختلالات تیروئید**: کم‌کاری تیروئید می‌تواند به افزایش پرولاکتین منجر شود. 3. **داروها**: برخی داروهای ضدافسردگی و فشار خون می‌توانند افزایش سطح پرولاکتین را سبب شوند. 4. **تومورهای هیپوفیز**: وجود تومورهای خوش‌خیم در غده هیپوفیز می‌تواند منجر به افزایش تولید پرولاکتین شود. **علائم** افزایش پرولاکتین ممکن است شامل توقف قاعدگی، ناباروری، ترشحات نابهنگام از سینه، سردرد و درد گردن باشد. باوجودی که درد گردن و سردرد همیشه نشانه افزایش پرولاکتین نیستند، می‌توانند جز علائم جانبی در برخی موارد باشند. افزایش پرولاکتین می‌تواند با مشکلات سیستم تولید مثل و حتی بارداری دخیل باشد، اما برخلاف باورهای عمومی، این هورمون تاثیر مستقیمی بر روابط جنسی ندارد. **درمان** افزایش پرولاکتین بستگی به علت آن دارد. مثلاً در صورت ابتلا به تومور هیپوفیز، داروهایی مانند کابرگولین و بروموکریپتین تجویز می‌شوند. همچنین درمان کم‌کاری تیروئید می‌تواند به کاهش سطح پرولاکتین کمک کند. افزایش پرولاکتین به خودی خود معمولاً خطرناک نیست ولی در صورت عدم درمان می‌تواند باعث مشکلات بیشتر مثل ناباروری شود. بهتر است هرگونه علائم مشکوک با یک متخصص مشاوره شود.