خجالتی بودن - در حد کم چرا البته اعتماد به نفس پایینی هم دارم؟

سلام بر شما
من در حد زیاد خجالتی نیستم ولی در حد کم چرا البته اعتماد به نفس پایینی هم دارم و خودمو دست کم میگیرم ، البته بگم در فامیل و خانواده و دوستان صمیمی اصلا اینطوری نیستم یعنی صد در صد بگم ولی در مدرسه یا یه جمع غریبه چرا لطفا راهنماییم کنید من بهتون احتیاج دارم من امسال باید یه مکان جدیدی برم و دوست ندارم این شکلی باشم ، در ضمن استرسی هم هستم
ممنون اگر راهنمایی کنید

0

با سلام ممکن است شما دچار اضطراب اجتماعی باشید، نیاز به ارزیابی و کسب شرح حال کاملتری می باشد تا در صورت لزوم درمان مناسب نیز انجام گیرد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام. خجالتی بودن معمولا با اضطراب و اعتماد به نفس پایین در ارتباط است و میتواند نشانه فوبی اجتماعی باشد. توصیه به مراجعه جهت ارزیابی و درمان دارم

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

باسلام بنظر دچار اضطراب اجتماعی باشید توصیه به مراجعه حضوری جهت بررسی کامل و شروع درمانهای لازم میگردد.

دکتر شهاب الدین بهرامی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکبورد تخصصی
دکتر شهاب الدین بهرامی
0

با سلام و وقت بخیر. خواهر بزرگوار؛ ویژگیهای مزمن و ناسازگار شخصیتی همچون وابستگی؛ خودپنداره مختل و مشکلات بین فردی در طول زمان و با سنگ بنای تجارب کودکی شکل میگیرند. برای رفع این سطح از مشکلات مزمن می بایست جلسات مشاوره با رویکردهای نسبتا عمیق را پشت سرگذاشت و یا به افزایش مهارتهای در جایی که نقصی هست؛ اکتفا کرد. افکار شما نیز مورد چالش و بازبینی قرار میگیرد؛ چون بصورت مستقیم هیجانات و رفتارهای شما را تحت تاثیر قرار میدهد و یک دور باطل تشکیل. فعالسازی رفتاری با هدف کاهش کمالگرایی و اهمالکاری نیز می بایست عملیاتی شود؛ تا با افزایش فعالیتهای موفقیت آمیز و خوشایند؛ بسامد حال خوش شما را افزایش دهد. و در نهایت سبک زندگی شما دچار تغییرات جدی گردد؛ چون گاها آنهم به حفظ وضعیت کمک میکند؛ در نظر بگیرید مواردی مثل تمرکز بیش از حد بر یکی از ابعاد زندگی و یا الگوی خواب و بیداری مختل و . تا زمان مراجعه حضوری میتوانید کتاب پرورش توانایی اظهاروجود و قاطعیت اثر اوند ترجمه نظیری از نشر آستان قدس را مطالعه بفرمایید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

مقدار اعتماد به نفس ، هرچقدر هم که باشد ، ماهیتی وابسته به تفکر شخص دارد. همانطور که خود شما بهترین گواه این مساله هستید سطح اعتماد به نفس شما با توجه به زمان و مکان فرق دارد و این طبیعی است. یک برنامه ریزی زمانبندی شده کوتاه مدت ( هفته دیگر یا تا ماه دیگر ) داشته باشید از کارهای کوچک شروع کنید ، گامهای کوچک برای انسان در مقایسه با گامهای بنلد خیلی واقع بینانه تر و بهتر است. تمرین طرز فکر مثبت داشته باشید. نقاط قوت خود را تشخیص دهیدف ببینید در چه چیزهایی مهارت دارید و قدر استعدادهای خود را بدانید . حمایت افرادی که تشویقتان می کنند را از دست ندهید. برای کاهش استرس و تخمین سطح اضطراب که بر اعتماد به نفس شما نیز تاثیر گذاشته است به روانشناس مراجعه کنید.

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
0

سلام افراددر موقعیت های شناخته شده مثل محیط خانواده و فامیل به علت آگاهی از فضا ، شناخت افراد ، پیش بینی شرایط ، احساس راحتی بیشتری میکنند اما قرار گرفتن در موقعیت های ناآشنا ، به عنوان تجربه های اول ، برخورد با افراد جدید میتونه برای اغلب افراد با اضطراب همراه باشه یکی از راهکارهای موثر برای غلبه بر این ترس یا اضطراب مواجهه با موقعیت های ناخوشایند هست یعنی روبرو شدن با ترس ها و راهکار دیگر استخراج تحریفات شناختی ، کار کردن بر روی آنها هست که مراجعه به مشاور در این زمینه میتونه بسیار کمک کننده باشه و مسیر بهبودی و افزایش مهارت شما میتونه تسهیل کنه .

زهرا خیری

روانشناس و روان درمانگر
 زهرا خیری
0

با سلام درمان خجالتی بودن مواجهه است. سعی کنید از موقعیت ها اجتناب نکنید و تمرین کنید. این تمرین می تواند تجسمی و یا واقعی باشد.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
-1

با سلام موقعیتهایی که شما در آن احساس خجالت و استرس میکنید نیاز به بررسی بیشتر دارد و هر فرد با دیگری تفاوت دارد و شرایط ها منحصر به فرد هستند به همین دلیل ارزیابی بالینی و مراجعه کمک کننده خواهد بود.

سلمان جلالی

روانشناس بالینی و روانکاو
 سلمان جلالی
-1

با سلام اجتناب باعث تشدید علایم میشود. لازم است جهت بررسی شدت علایم و لزوم شروع درمان دارویی تویط روانپزشک ویزیت شوید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد