علت حالت تهوع زیاد برای سالاد و یسری میوه ها؟

خب من ۱۶سالمه و یه مدتیه که اصلا نمیتونم هیچ نوع سالادی بخورم چون باعث حالت تهوع زیاد میشه البته چند وقت پیشا تا یک هفته نمیتونستم درست غذا بخورم چون برای اونم حالت تهوع میگرفتم اما الان خوب شد غذا خوردنم اما هیچ تاثیری توی سالاد و یه سری میوه ها نشده و الان نزدیک ۴.۵ ماهی میشه

0

باید به یک متخصص گوارش و تغذیه برای بررسی های بیشتر مراجعه کنید. از مکمل های حاوی فیبر و همچنین مکمل های پروبیوتیکی هم میتونید برای بهبود وضعیتتون استفاده کنید

حسین فزونی

تغذیه و رژیم درمانی
 حسین فزونی
0

سلام.وقت بخیر.این مشکل علل مختلفی اعم از میکروب معده،رفلاکس،استرس و اضطراب زیاد و میتونه داشته باشه برای بررسی دقیق به همکار گوارش مراجعه کنین.

جواد واحدی

تغذیه و رژیم درمانی
 جواد واحدی
0

با سلام برای ارزیابی بیشتر به پزشک گوارش مراجعه نمایید

کاظم اسلامی

تغذیه و رژیم درمانی
 کاظم اسلامی
0

بهتره آزمایش هلیکوباکتر معده انجام بشه

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
0

سلام نیاز به بررسی های بیشتر می باشد به صورت حضوری به همکاران تغذیه مراجعه کنید.

امیر نصرتی

تغذیه و رژیم درمانیلاغری موضعی با دستگاه ،تغذیه بیماران ...
 امیر نصرتی
0

با سلام، نیاز است آزمایش انجام بدهید.

دکتر سیدامیر طباطبائی زاده

پزشک و متخصص تغذیه و رژیم درمانی
دکتر سیدامیر طباطبائی زاده
0

سحالت تهوع نسبت به سالاد و میوهها میتواند به دلایل مختلفی مانند حساسیت به مواد خاص موجود در آنها (مثل فیبر یا ترکیبات شیمیایی در سبزیجات و میوهها)، مشکلات گوارشی (مثل ریفلاکس یا سندرم روده تحریکپذیر)، یا تغییرات هورمونی باشد. برای اطمینان از علت دقیق، پیشنهاد میکنم به یک پزشک متخصص گوارش یا داخلی مراجعه کنید تا بررسیهای لازم انجام شود و علت مشخص شود.

غزل غفاری

تغذیه و رژیم درمانی
 غزل غفاری
0

با سلام برای بررسی بیشتر به متخصص تغذیه مراجعه فرمایید

دکتر مسعود افشاری

پزشک و متخصص تغذیه و رژیم درمانیزیبایی اندام و لاغری
دکتر مسعود افشاری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

حالت تهوع هنگام خوردن سالاد و میوه‌ها می‌تواند ناشی از علل مختلفی باشد. از جمله ممکن است به دلیل حساسیت‌های غذایی، اختلالات گوارشی نظیر افزایش حساسیت به برخی مواد غذایی یا برخی بیماری‌های پنهان مانند رفلاکس معده به مری باشد. همچنین، استرس و اضطراب نیز می‌تواند در این امر دخیل باشد. در صورتی که این حالت ادامه‌دار بود و با دیگر علائم مانند درد شکم، سردرد یا کاهش وزن همراه بود، مراجعه به پزشک برای بررسی‌های دقیق‌تر و تشخیص دقیق توصیه می‌شود. از جانب دیگر، تنظیم رژیم غذایی و در نظر گرفتن راهکارهای مناسب برای مدیریت استرس و اضطراب نیز به بهبود این شرایط کمک می‌کند.