نحوه ی تغذیه بیمار کرونایی چگونه است؟

سلام چه غذایی مناسب بیمارکرونایی که ده درصد ریه درگیره وبعد غذا گاهی تهوع و استفراغ داره ناهار شام چه غذایی بخوره که مقوی باشه؟

0

بیماران مبتلا به کرونا به خاطر درگیری ریه باید سعی کنند غذاهای کم حجم، کم چرب و سبک مصرف کنند. برای کاهش تهوع از ویتامین B6 استفاده کنند.

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
0

با سلام . برای رفع تهوع میتونید از لیمو و مکمل ویتامین ب۶ استفاده کنید. غذا هم سعی کنید از سبزیجات پخته و میوه هایی که به صورت کمپوت پخته شدن و همچنین غذای کم چرب استفاده کنید. سمنو و فرنی و شله ززد هم انتخاب خوبی برای بیماران کرونایی که اشتهای زیادی ندارن هست؛ چراکه انرژی بدنی فرد رو میتونه تا حدودی تامین کنه.

پگاه سادات شیخ الاسلامی

مشاور تغذیه و رژیم درمانی
 پگاه سادات شیخ الاسلامی
0

سلام. مایعات سالم فراوان، وعده های کم حجم و مکرر، محدودیت مصرف ادویه ها و مواد غذایی فرآوری شده، مصرف میوه ها و سبزیجات متنوع و تازه، تخم مرغ و منابع پروتئینی و گوشت ها.

الهام رضایی

تغذیه و رژیم درمانیلاغری موضعی
 الهام رضایی
0

سلام.وقت بخیر مصرف مایعات فراوان درد درجه اول اهمیت دارد رژیم سرشار از پروتئین و کربوهیدرات کمتر همراه با مصرف میوه و سبزیجات توصیه میشود. دمنوش زنجبیل هم برای رفع علایم تهوع مفید هست.

جواد واحدی

تغذیه و رژیم درمانی
 جواد واحدی
0

با سلام. در وعده های غذایی حتما از پروتئین ها و سبزیجات بیشتر استفاده کنید و از آجیل ها هم میتونید به عنوان میان وعده ی سرشار از مواد مغذی استفاده کنید.

پروانه کاظمی

تغذیه و رژیم درمانی
 پروانه کاظمی
0

سلام سوپ سبزیجات با گوشت مرغ یا بلدرچین بهشون داده بشه و ابمیوه رقیق شده

سوسن خدام

تغذیه و رژیم درمانی
 سوسن خدام
0

با سلام مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین همراه سبزیجات پخته. بوییدن پوست لیمو ترش و گذاشتن تکه های میوه ای که یخ زده داخل دهان در مواقع تهوع و استفاده از هویج پخته در اسهال میتواند مفید باشد. مصرف مایعات فراوان در طول بیماری توصیه می شود.

هدا فاضلی

مشاور تغذیه و رژیم درمانی
 هدا فاضلی
0

سلام. مایعات و سوپ های رقیق فراوان استفاده بشه. مواد غذایی نشاسته ای بیش از حد مصرف نشه، مثل نان، برنج. قندهای ساده مثل شکر و عسل و قند و. حذف بشه. گوشت قرمز، آب قلم و آب گوشت قرمز محدود بشه به حداکثر یکی دو بار در هفته. بیشتر از گوشت سفید مثل مرغ، ماهی، بلدرچین، بوقلمون و. استفاده کنید. سبزیجات حتما تو همه وعده ها به صورت بخارپز یا داخل غذا باشه. حبوبات حتما باشه. از خانواده کلم زیاد استفاده نشه. منابع امگا ۳ مثل بادام، تخمه کدو، گردو و ماهی ها استفاده بشه. و طبق نظر همکاران محترم، زنجبیل به خصوص تازه به صورت دمنوش و همچنین ویتامین ب۶ ۴۰ میلی گرم در کاهش تهوع مؤثره. استفاده غذاها در دمای ملایم، بوییدن لیموترش و استفاده اون در غذاها هم میتونه به کاهش تهوع کمک کنه.

زینب کیافر

مشاور تغذیه و رژیم درمانی کودکان و ما...
 زینب کیافر
0

سلام برای بیماران کرونایی مصرف سوپ سبزیجات با گوشت سهل الهضم مثل جوجه یا بلدرچین یا ماهی توصیه می شود پروتیین غذا به اندازه کافی باشد مصرف میوه و سبزی و ابمیوه را بالا ببرید

سوسن خدام

تغذیه و رژیم درمانی
 سوسن خدام
0

سلام بیشتر مایعات استفاده کنند مانند آبمیوه یا آب سبزی تازه، دمنوش آویشن و دمنوش زنجبیل، چای کمرنگ حتما از مواد پروتئینی مانند گوشت کم چرب در تهیه غذا و سوپ استفاده کنند ( سوپ کم چرب و سبک حاوی سبزیجات و مواد پروتئینی) غذای سنگین و چرب مانند سالاد الویه و ماکارونی و غذاهای سرخ شده و همچنین قند و شکر و شیرینی به هیچ عنوان مصرف نکنند . سیب رنده شده با کمی گلاب و عسل و دارچین استفاده کنند.

نجمه فرجی

تغذیه و رژیم درمانی
نجمه فرجی
0

در تکمیل صحبت های همکاران عزبزم مهم ترین نکته در بیماران کرونایی با کاهش اکسیژن یا درگیری ریوی کاهش میزان کربوهیدرات مصرفی هست از قند ها ساده مثل شرینی ها و شکلات ها به شدت پرهیز بشه و غذای های چرب و التهاب زا حذف بشه

فهیمه کیمیایی

مشاور تغذیه و رژیم درمانی
 فهیمه کیمیایی
0

سلام غذا ها با آبلیموی تازه طعم دار شود ، ویتامین b6 تحت نظر مشاور تغذیه مصرف شود ، بعد از میل کردن غذا سر تخت با زاویه ۴۵ درجه باشد و حتما به مشاور تغذیه مراجعه داشته باشید

امیر نصرتی

تغذیه و رژیم درمانیلاغری موضعی با دستگاه ،تغذیه بیماران ...
 امیر نصرتی
0

با سلام افزایش مصرف مایعات کاهش غذاهای چرب و سرخ کردنی افزایش میوه و آب میوه طبیعی بهتون کمک میکنه

کاظم اسلامی

تغذیه و رژیم درمانی
 کاظم اسلامی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

برای بیماران کرونایی که دچار درصد زیادی از ریه‌هایشان درگیر شده اند و با علائم تهوع و استفراغ پس از وعده‌های غذایی روبرو هستند، تغذیه مناسب و مقوی اهمیت زیادی دارد. بهتر است بیماران در طول روز وعده‌های کوچک و خوراکی‌های نرم و خوش مزه مصرف کنند. غذاهای غنی از پروتئین مانند مرغ، ماهی و لوبیا، میوه ها و سبزیجات تازه، میوه های خوراکی و مواد غذایی حاوی ویتامین C مانند پرتقال و گوجه فرنگی می‌توانند منابع غذایی مناسبی باشند. همچنین مصرف آب کافی از اهمیت بالایی برخوردار است تا بیماران با هضم و جذب بهتر مواد غذایی مواجه شوند. مشاوره با یک تغذیه‌شناس حرفه‌ای نیز می‌تواند به بهبود وضعیت تغذیه‌ای بیمار کمک کند.