آیا قرنطینه در فرد مبتلا به بیماری کرونا با وجود درگیری ریه باید ادامه داشته باشد؟

مادر من کرونا گرفت و ریه ش درگیر شد الان ۲۱ روز گذشته ولی درگیری ریه ش بیشتر شده با اینکه تحت درمان بوده الان ۳۰ درصد درگیره . هنوز باید توی قرنطینه بمونه؟ هنوز ناقل هس یا نه؟ من و همراهاش چطور آیا ناقل هستیم هنوز؟

0

شرایط برای بازگشت به جامعه بیماری خفیف : روز ۱۰ ام از شروع علایم و سه روز پشت سرهم بدون نیاز به مصرف داروهای ضد تب ، بدون تب باشد - نیاز به تست ندارد - اگر بستری شده است ۷ روز دیگر پس از ترخیص در خانه قرنطینه باشد . بیماری متوسط: ۳ روز پشت سر هم بدون علامت باشد و ۱۰ روز از شروع بیماری گذشته باشد نیاز به تست ندارد - ( اگر بستری شده است ۷ روز دیگر پس از ترخیص در خانه قرنطینه باشد . تنها در موارد شدید ترخیص از بیمارستان پس از نقاهت کامل و یک نوبت تست PCR منفی انجام میشود .

دکتر نرگس میکانیکی

متخصص گوش و حلق و بینی ، جراحی زیبایی...جراحی زیبایی پلاستیک
دکتر نرگس میکانیکی
0

جواب سوال : دیگه کووید ندارم ؟ تعریف نقاهت از جهت پزشک درمانگر ، با محقق ویروس شناس و اپیدمیولوژیست و سیاست مدارها متفاوت است . در بیماری خفیف - متوسط ۱۴ روز پس از شروع علایم و در بیناری شدید تر کمی طولانی تر ، فرد را COVID FREE بدون کووید می دانیم ولی باید بدانید که درست است که ویروس کرونا۱۹ فعال وجود ندارد اما اختلالات در سیستم های بدن ، عوارض بیماری به علت تخریب بافت توسط ویروس و سیستم ایمنی خود بدن همچنان می تواند ادامه داشته باشد که نیاز به درمان تخصصی برای بازتوانی انعضو است استفاده از ماسک ، شستشوی دست ها قبل از تماس با چشم ، بینی ، دهان ، و حفظ فاصله اجتماعی دومتر باید همچنان ادامه داشته باشد

دکتر نرگس میکانیکی

متخصص گوش و حلق و بینی ، جراحی زیبایی...جراحی زیبایی پلاستیک
دکتر نرگس میکانیکی
0

جواب سوال های شما : درگیری اولیه ریه ایشان چقدر بوده است ؟ درمانی که براشون شروع شده چی بوده و کی شروع شده ( با چه فاصله ای از شروع بیماری ؟) - توضیح اجمالی : آیا ایشان هنوز به قرنطینه احتیاج دارند ؟ : جواب این به شدت بیماری اولیه ایشان برمیگردد نه تنها درگیری ( درصدی سی تی اسکن) ، سی تی اسکن به اصطلاح از بیماری « جا » می ماند ، همانطور که در اوایل بیماری سی تی اسکن نشان دهنده وضعیت واقعی بیمار نیست ( بیمار می تواند علایم ریوی داشته باشد اما در سی تی اسکن درگیری زیر 5٪ باشد به همین علت شروع درمان فقط وابسته به سی تی اسکن نیست ! پروتوکل های جدید درمانی ، « درمان زودرس » as early as possible است ! کوچکترین علامت ریوی ( سرفه ، تنگی نفس ) نیاز به شروع درمان است ، درگیری 5٪ ریه در سی تی اسکن روز 5 ام ( حتی بدون داشتن علایم ریوی همه افراد باید رپز 5 ام سی تی اسکن بگیرند ) هم باید درمان شروع شود . پس از پایان دوره حاد ویروس کرونا ، درگیری ریه در سی تی اسکن همچنان باقی است و به اصطلاح « سی تی پاک نشده است » زیرا تخریب بافت ریه که در طی بیماری حاد ( 7 -10 روز اول ) اتفاق افتاده است ، برای بازسازی بافت ریه نیاز به زمان طولانی دارد و خیلی اوقات پس از از بین رفتن خود ویروس ، تخریب بافتی به علت سیستم ایمنی و التهابات ادامه دارد و باید فرد تحت نظر پزشک متخصص به عنوان « نارسایی عضو » ( در این مورد نارسایی ریه مانند کسی که مثلا اسم دارد یا مجروح شیمیایی است ،، جهت این نقص درمان شود نه جهت عفونت حاد کووید ! )

دکتر نرگس میکانیکی

متخصص گوش و حلق و بینی ، جراحی زیبایی...جراحی زیبایی پلاستیک
دکتر نرگس میکانیکی
0

برگردیم به سوالاتتون : آیا ایشان هنوز به قرنطینه احتیاج دارند ؟ افرادیکه بیماری خفیف تا متوسط داشته اند 10 رور پس از شروع علایم و در صورت سه روز پشت سرهم بدون تب ( بدون دریافت داروی تب بر) و سه روز پشت سرهم بدون علامت بودن ( در بیماری متوسط ) بدون انجام تست PCR , می توانند به جامعه برگردند و اگر بستری شده اند پس از ترخیص توصیه میکنیم7 روز دیگر قرنطینه را ادامه دهند - افرادیکه بیماری شدید داشتند ( احتمالا مادر شما در این گروه هستند باید یک نوبت تست PCR منفی داشته باشند ) شما می توانید از مراکزی که در منزل تست PCR میگیرند درخواست کنید برای ایشان انجام دهند که جواب ان طی 24 ساعت حاضر میشود . جواب هنوز ایا ناقل هست : در جواب سوال قبلی است من و همراهاش چطور آیا ناقل هستیم هنوز؟ اگر شما و بقیه همراهان بدون رعایت پروتوکل های بهداشتی از ایشان مراقبت میکردید ،و در قرنطینه کامل و ایزوله نبودند ، و شما هم واکسیناسبون کامل ( دو هفته از دوز دوم گذشته باشد ) نداشتید ، به عنوان بیمار بدون علامت /ناقل حساب میشود - شرایط شما بسته به PCR ایشان دارد زیرا بیماری ایشان شدید بوده و وضعیت عفونت زایی ایشان مشخص نیست . توصیه میکنم مادرتان تست PCR بدهند و اگر منفی بود و شما و سایر همراهانتان اگر در این 10 روز اخر مراقبت و پرستاری از ایشان علامتی نداشته اید شما هم COVID FREE « بدون کرونا » تلقی می شوید برای ترمیم و بازتوانی ریه باید تحت نظر فوق تحصص ریه / اسم یا الرژی باشند . خانم دکتر مریم السادات میرعنایت را سرچ کنید و میتوانید ویزیت انلاین شوید .

دکتر نرگس میکانیکی

متخصص گوش و حلق و بینی ، جراحی زیبایی...جراحی زیبایی پلاستیک
دکتر نرگس میکانیکی
0

شرایط خروج از قرنطینه بیشتر بر اساس علایم هست.آثار درگیری ریه در سی تی اسکن ممکنه تا مدتها باقی بمونه .مهم علایم تب،سرفه،بدن درد و.هست

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

در صورتی که مادر شما 30 درصد درگیری ریه دارد و حالت تهوع و خستگی دارد، ادامه قرنطینه ضروری است. بیماران با درگیری ریه ممکن است به دلیل افزایش خطر انتقال ویروس برای دیگران، باید تا رفع علائم و برطرف شدن درگیری ریه، در کنار دستورات پزشکان قرنطینه شوند. شما و همراهان باید نزدیکی با مادر خود را به حداقل برسانید، ماسک بزنید و از فاصله اجتماعی رعایت کنید، ضمن اینکه لازم است با پزشکان مشورت کنید تا درباره آزمایش‌ها یا نحوه رفتار در این موقعیت بهتر راهنمایی شوید.