دلیل بلد نبودن و نجویدن غذای دختر 4 ساله چیست؟ هر کاری نیاز به آموزش دارد. طبیعتا جویدن غذا برای کودک بعد از مرحله ای که تنها شیر مادر میخورده، کار سختی است و از خود مقاومت نشان میدهد. این تغییر باید بسیار آرام صورت میگرفت یعنی اولین غذا تنها اندکی غلیظ تر از شیر مادر میبود و به تریج بر غلظت افزوده میشد. فی الحال توصیه می کنم شروع به آموزش نمایید و صبر داشته باشید. برای مثال هویج را نیم پز کنید و حلقه حلقه کنید یکی از برش ها را با 2 دندان جلوی خود به گونه ای که کودک ببینید بجوید و سپس برش دیگر را روبه روی دهان فرزندتان بگیرید. بهتر است این کار به عنوان یک بازی انجام شود.. سلام و احترامساختار ذهنی و جسمی گودکان به نحوی هستش که بدنبال راحتترین راه جهت دسترسی به نیازهاشون هستن بنابراین در این کودک میکس و پوره خوردن به عنوان تنها راهکاری هستش که باهاش مواجه هستیم.اگر بتوانیم مواد غذایی سفره را در لختیارش بگذاریم کم کم و شاید در طولانی مدت به سمت غذای سفره کشش پیدا کنه.لطفا با انتخاب خودش یک بشقاب با رنگ مهیج مثل قرمز با طرحهای کودکانه انتخاب کنید بعد حتما غذا،انواع میوه ها در کنار سبزیجات را تزیین کنین در اختیارش بزارین.اصلا به کودکتان اصرار جهت مصرف غذا نداشته باشین چون از غذا بعنوان حربه ای جهت لجبازی استفاده میکنه.موادغذایی صدادار مثل هویج و کرفس و چیپس خانگی و غذاهای صدادار رو اعضای خانواده بخورند تا نظرش جلب بشه که اینکارو انجام بده البته خیلی تمرکزتون روی کودک نباشه که متوجه بشه بخاطرش اینکار رو انجام میدین.مطمئن باشین فقط به مرور زمان و صبوری نتیجه حاصل میشود..

بلد , نبودن , جویدن غذا , تغذیه کودکان

دختر چهارساله من هنوز غذا را بصورت میکس می خورد و بلد نیست بجود پیش دکتر گوارش و کودکان هم بردیم گفتند به او گرسنگی بدهید ولی رفع نشد ایا راهی جهت رفع این مشکل وجود دارد؟

2
0

دلیل بلد نبودن و نجویدن غذای دختر 4 ساله چیست؟ بلد , نبودن , جویدن غذا , تغذیه کودکانهر کاری نیاز به آموزش دارد. طبیعتا جویدن غذا برای کودک بعد از مرحله ای که تنها شیر مادر میخورده، کار سختی است و از خود مقاومت نشان میدهد. این تغییر باید بسیار آرام صورت میگرفت یعنی اولین غذا تنها اندکی غلیظ تر از شیر مادر میبود و به تریج بر غلظت افزوده میشد. فی الحال توصیه می کنم شروع به آموزش نمایید و صبر داشته باشید. برای مثال هویج را نیم پز کنید و حلقه حلقه کنید یکی از برش ها را با 2 دندان جلوی خود به گونه ای که کودک ببینید بجوید و سپس برش دیگر را روبه روی دهان فرزندتان بگیرید. بهتر است این کار به عنوان یک بازی انجام شود.

0

دلیل بلد نبودن و نجویدن غذای دختر 4 ساله چیست؟ بلد , نبودن , جویدن غذا , تغذیه کودکانسلام و احترامساختار ذهنی و جسمی گودکان به نحوی هستش که بدنبال راحتترین راه جهت دسترسی به نیازهاشون هستن بنابراین در این کودک میکس و پوره خوردن به عنوان تنها راهکاری هستش که باهاش مواجه هستیم.اگر بتوانیم مواد غذایی سفره را در لختیارش بگذاریم کم کم و شاید در طولانی مدت به سمت غذای سفره کشش پیدا کنه.لطفا با انتخاب خودش یک بشقاب با رنگ مهیج مثل قرمز با طرحهای کودکانه انتخاب کنید بعد حتما غذا،انواع میوه ها در کنار سبزیجات را تزیین کنین در اختیارش بزارین.اصلا به کودکتان اصرار جهت مصرف غذا نداشته باشین چون از غذا بعنوان حربه ای جهت لجبازی استفاده میکنه.موادغذایی صدادار مثل هویج و کرفس و چیپس خانگی و غذاهای صدادار رو اعضای خانواده بخورند تا نظرش جلب بشه که اینکارو انجام بده البته خیلی تمرکزتون روی کودک نباشه که متوجه بشه بخاطرش اینکار رو انجام میدین.مطمئن باشین فقط به مرور زمان و صبوری نتیجه حاصل میشود.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

گاهی کودکان به دلایل مختلفی از جمله ترس از خوردن یا حس ناراحتی در دهان، ممکن است غذا را بجوند. بررسی حالت دهان و چنگال کودک, بیشتر برنامه های وعده های غذایی با مواردی که راحت تر می توانند بجوند, و تشویق کودک به استفاده از دندان های خود می تواند در رفع این مشکل کمک کند. حتما زیر نظر متخصص کودکان و تغذیه این مورد را پیگیری کنید.

مشکل نجویدن غذا در کودکان ۴ ساله ممکن است به دلایل مختلفی مانند مشکلات حسی، عادت‌های غذائی از زمان کودکی یا تاخیر در توسعه حرکتی باشد. ابتدا لازم است مطمئن شوید که هیچ مشکل جسمی نظیر مشکلات دندانی یا دهانی عامل اصلی نیست. بعد از اطمینان از عدم وجود مشکلات فیزیکی، می‌توانید با معرفی تدریجی غذاهای با بافت‌های مختلف و تشویق کودک به جویدن از طریق بازی‌ها و تکنیک‌های تشویقی مشکل را برطرف کنید. تمرین‌هایی مانند استفاده از خوراکی‌هایی که نیاز به گاز زدن دارند و تشویق کودک به تقلید از دیگران هنگام غذا خوردن مفید هستند. همچنین، آرامش و صبر در این روند ضروری است. در صورتی که مشکل ادامه دارد، مشورت با گفتار درمانگر یا متخصص توانبخشی کودکان می‌تواند کمک‌کننده باشد.