آیا هوشیاری بیمار کمایی با مواد غذایی ممکن است؟ سلام رژیم غذایی الزاما باعث بهبود هشیاری نمی شود ولی در بیمار کومایی طولانی مدت باید تغذیه به صورتی باشد که فرد توده عضلانی خود را از دست ندهد و وارد فاز کاتابولیسم نشود،امروزه در اغلب Icu ها متخصصان تغذیه از مواد گاواژی صنعتی که پروتئین بالا و انواع ویتامین را داراست استفاده می کنند،از جراح بخواهید حداقل هفتگی درخواست مشاوره تغذیه نماید. با سلام زمانی که فردی هوشیاری کمی دارد و نمیتواند نیاز های تغذیه ای خود را برطرف نماید نیاز به حمایت تغذیه ای ( بسته به شرایط بیمار حمایت تغذیه ای از طریق دهانی، از طریق لوله یا از طریق وریدی) دارد. در تنظیم رژیم، مواردی چون وضعیت بیمار میزان نیاز به کالری پروتئین وریزمغذی ها در نظر گرفته می شود و مشاور تغذیه ممکن است در مواردی از محلول ها یا پودر های تجاری یا شاید از سرم های آمینواسید اینترالیپید و بسته به شرایط استفاده نمایدبرای این منظور به پزشک معالج خود پیشنهاد دهید در صورت صلاحدید درخواست مشاوره تغذیه نمایند.. سلام وقت بخیر حتما باید با مشاور تغذیه و بررسی کامل آزمایشات و وضعیت فعلی تصمیم گرفته شود. معمولا چون این گونه بیماران هوشیاری کافی برای بلع ندارند باید از روش گاواژ استفاده شود.. سلام دوست عزیز رژیم غذایی مسلما موجب هوشیاری بیمار نمی شود ولیکن برای بیمارانی که در کما هستن برای تامین نیازها و جلوگیری از کاشکسی حتما تغذیه با لوله یا بسته به شرایط بیمار تغذیه وریدی انجام میشه که مطابق با ازمایشات بیمار و زیر نظر کارشناس تغذیه مسئول در بیمارستان میباشد.

هوشیاری , کمایی , بیمارانی , مواد غذایی , کما

باسلام
بیمارانی که به دنبال تصاف به کما رفته وطی ۴۰روز ضریب هوشی از ۳به۸تغییر کرده.بامصرف چه مواد غذایی می توان به وی کمک کرد تا ضریب هوشی بیشتر تغییر کند؟اسکن ها نرمال.ورم مغز کاملا خوابیده.نظر پزشک جراح مغز واعصاب هم در مورد روند بهبودیش .مثبت می باشد

4
-1

آیا هوشیاری بیمار کمایی با مواد غذایی ممکن است؟ هوشیاری , کمایی , بیمارانی , مواد غذایی , کماسلام رژیم غذایی الزاما باعث بهبود هشیاری نمی شود ولی در بیمار کومایی طولانی مدت باید تغذیه به صورتی باشد که فرد توده عضلانی خود را از دست ندهد و وارد فاز کاتابولیسم نشود،امروزه در اغلب Icu ها متخصصان تغذیه از مواد گاواژی صنعتی که پروتئین بالا و انواع ویتامین را داراست استفاده می کنند،از جراح بخواهید حداقل هفتگی درخواست مشاوره تغذیه نماید

1

آیا هوشیاری بیمار کمایی با مواد غذایی ممکن است؟ هوشیاری , کمایی , بیمارانی , مواد غذایی , کمابا سلام زمانی که فردی هوشیاری کمی دارد و نمیتواند نیاز های تغذیه ای خود را برطرف نماید نیاز به حمایت تغذیه ای ( بسته به شرایط بیمار حمایت تغذیه ای از طریق دهانی، از طریق لوله یا از طریق وریدی) دارد. در تنظیم رژیم، مواردی چون وضعیت بیمار میزان نیاز به کالری پروتئین وریزمغذی ها در نظر گرفته می شود و مشاور تغذیه ممکن است در مواردی از محلول ها یا پودر های تجاری یا شاید از سرم های آمینواسید اینترالیپید و بسته به شرایط استفاده نمایدبرای این منظور به پزشک معالج خود پیشنهاد دهید در صورت صلاحدید درخواست مشاوره تغذیه نمایند.

0

آیا هوشیاری بیمار کمایی با مواد غذایی ممکن است؟ هوشیاری , کمایی , بیمارانی , مواد غذایی , کماسلام وقت بخیر حتما باید با مشاور تغذیه و بررسی کامل آزمایشات و وضعیت فعلی تصمیم گرفته شود. معمولا چون این گونه بیماران هوشیاری کافی برای بلع ندارند باید از روش گاواژ استفاده شود.

0

آیا هوشیاری بیمار کمایی با مواد غذایی ممکن است؟ هوشیاری , کمایی , بیمارانی , مواد غذایی , کماسلام دوست عزیز رژیم غذایی مسلما موجب هوشیاری بیمار نمی شود ولیکن برای بیمارانی که در کما هستن برای تامین نیازها و جلوگیری از کاشکسی حتما تغذیه با لوله یا بسته به شرایط بیمار تغذیه وریدی انجام میشه که مطابق با ازمایشات بیمار و زیر نظر کارشناس تغذیه مسئول در بیمارستان میباشد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

افزایش ضریب هوش در افراد کما به صورت مستقیم با مصرف غذاهای معین علاقه مندی ندارد. اما، تغذیه سالم و متعادل می تواند به بهبود وضعیت عمومی بیمار کمک کند. ویتامین B ها، امگا-3 ها و آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C و E می توانند با افزایش سلامت مغزی، به بهبود عملکرد عصبی و سلامت عمومی کمک کنند. با این حال، هر تغییری در رژیم غذایی بیمار باید تحت نظارت پزشک انجام شود.

با توجه به وضعیت بیمار و بهبود تدریجی پس از کما ناشی از تصادف، تغذیه مناسب نقش مهمی در افزایش هوشیاری و تسریع روند بهبودی دارد. توصیه می‌شود بر روی مصرف مواد غذایی که به بهبود عملکرد مغزی و تأمین انرژی لازم برای بدن کمک می‌کنند، تمرکز شود. این مواد شامل منابع غنی از امگا-3 مانند ماهی‌های چرب (مانند سالمون و قزل‌آلا)، آجیل‌ها و دانه‌های چیا است. همچنین، آنتی‌اکسیدان‌ها که در میوه‌ها و سبزیجات تازه مانند توت‌ها، اسفناج و کلم بروکلی یافت می‌شوند، به کاهش آسیب‌های اکسیداتیو مغز کمک می‌کنند. تعادل در مصرف کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها نیز حائز اهمیت است تا انرژی لازم تامین شود. مهم است که هر گونه تغییر در رژیم غذایی با مشورت پزشک متخصص انجام شود تا با وضعیت پزشکی بیمار هماهنگ باشد.