درمان بی اشتهایی عصبی و لاغری؟ با سلام و وقت بخیر. فقط با مطالعه علائم نمیتوان تشخیص گذاشت؛ لیکن در صورتی که تشخیص بی اشتهایی عصبی را توسط متخصص مربوطه دریافت کرده اید؛ درمان ترکیبی از دارو و رفتاردرمانی فشرده و حضوری خواهد بود.. با سلام. صرف وزن پایین به معنای بی اشتهایی عصبی نیست و معیارهای مشخصی برای این تشخیص وجود دارد و در صورت وجود این اختلال مداخلات دارویی غیردارویی متناسب با آن موثر خواهد بود. با سلام کمبود وزن به تنهایی دلیل برای تشخیص بی اشتهایی عصبی ( آنورکسی نروزا ) نمی باشد و بایستی دیگر موارد تشخیصی نیز وجود داشته باشد. جهت درمان نیاز به همکاری روانپزشک و متخصص تغذیه می باشد.. با سلام به متخصص تغذیه مراجعه نمایید. سلام دوست عزیز با شرح حال کآمل تری به همکاران تغذیه مراجعه بفرمایید نیاز به بررسی های بیشتری هست. در بی اشتهایی روانی فرد خود را در دریافت انرژی محدود می کند، ترس شدید از افزایش وزن یا چاق شدن دارد و بسیاری از آنها بعد از خوردن اقدام به پاکسازی می کنند. در حالیکه شما قویا به دنبال راههای افزایش وزن هستید. ناهنجاریهای آزمایشگاهی مانند خون شناسی، شیمی سرم، غدد، الکتروکاردیوگرافی، توده استخوانی، الکتروانسفالوگرافی، مصرف انرژی در حین استراحت ممکن است در بی اشتهایی عصبی مشاهده شوند. در تشخیص افترافی بی اشتهایی عصبی سایر عوامل احتمالی کمبود وزن قابل توجه بدن یا کاهش قابل ملاحظه آن بخصوص هنگامی که ویژگیهای نامتعارف وجود دارند مثلا شروع در بعد از 40 سالگی باید بررسی شود: مانند بیماریهای طبی مثل بیماری گوارشی ، پرکاری تیروئید، بدخیمی های نهفته و سندرم ایمنی اکتسابی ایدز، اختلال افسردگی، اسکیزوفرنی، اختلال مصرف مواد، اختلال اضطراب اجتماعی ، اختلال وسواسی - جبری و اختلال بدریخت انگاری بدن . توصیه می کنم همزمان با یک بررسی آزمایشگاهی خوب، یک دکتر تغذیه را ملاقات کنید.. با سلام توسط روانپزشک و متخصص تغذیه ویزیت شوید.. سلام وقت بخیر بدن شما باید از نظر ویتامین ها، املاح ، مواد معدنی و کوآنزیم ها چک شود . با دستگاه بیو اسکن می توان کمبود های بدن را بررسی کرد و یک چکاپ کلی از بدن شما داشت سپس با یک برنامه غذایی مناسب و تجویز مکمل های ضروری مشکل شما را حل کرد..

اشتهایی , عصبی

سلام.
میخواستم بپرسم راه های درمان بی اشتهایی عصبی چیه؟چون طبق ازمایشات بنده ن تیروئید دارم ن دچار کمبود اهنم و ن هیچ مشکل دیگه ای درجذب کالری. حتی دکتر اعصاب و روانم مراجعه کردم و از اواخر بهمن ۹۸ تا یه هفته پیش قرص تیاماکس. آسنترا ۵۰۰ و پروپرانولول مصرف میکردم ولی باز اثری از افزایش وزن در من نیست.
قدم ۱۶۸ وزنم ۴۷ ایا امکان داره برنامه غذایی یا قرصی پیشنهاد بدین بهم.
سپاس

8
0

درمان بی اشتهایی عصبی و لاغری؟ اشتهایی , عصبیبا سلام و وقت بخیر. فقط با مطالعه علائم نمیتوان تشخیص گذاشت؛ لیکن در صورتی که تشخیص بی اشتهایی عصبی را توسط متخصص مربوطه دریافت کرده اید؛ درمان ترکیبی از دارو و رفتاردرمانی فشرده و حضوری خواهد بود.

0

درمان بی اشتهایی عصبی و لاغری؟ اشتهایی , عصبیبا سلام. صرف وزن پایین به معنای بی اشتهایی عصبی نیست و معیارهای مشخصی برای این تشخیص وجود دارد و در صورت وجود این اختلال مداخلات دارویی غیردارویی متناسب با آن موثر خواهد بود

0

درمان بی اشتهایی عصبی و لاغری؟ اشتهایی , عصبیبا سلام کمبود وزن به تنهایی دلیل برای تشخیص بی اشتهایی عصبی ( آنورکسی نروزا ) نمی باشد و بایستی دیگر موارد تشخیصی نیز وجود داشته باشد. جهت درمان نیاز به همکاری روانپزشک و متخصص تغذیه می باشد.

0

درمان بی اشتهایی عصبی و لاغری؟ اشتهایی , عصبیبا سلام به متخصص تغذیه مراجعه نمایید

0

درمان بی اشتهایی عصبی و لاغری؟ اشتهایی , عصبیسلام دوست عزیز با شرح حال کآمل تری به همکاران تغذیه مراجعه بفرمایید نیاز به بررسی های بیشتری هست

0

درمان بی اشتهایی عصبی و لاغری؟ اشتهایی , عصبیدر بی اشتهایی روانی فرد خود را در دریافت انرژی محدود می کند، ترس شدید از افزایش وزن یا چاق شدن دارد و بسیاری از آنها بعد از خوردن اقدام به پاکسازی می کنند. در حالیکه شما قویا به دنبال راههای افزایش وزن هستید. ناهنجاریهای آزمایشگاهی مانند خون شناسی، شیمی سرم، غدد، الکتروکاردیوگرافی، توده استخوانی، الکتروانسفالوگرافی، مصرف انرژی در حین استراحت ممکن است در بی اشتهایی عصبی مشاهده شوند. در تشخیص افترافی بی اشتهایی عصبی سایر عوامل احتمالی کمبود وزن قابل توجه بدن یا کاهش قابل ملاحظه آن بخصوص هنگامی که ویژگیهای نامتعارف وجود دارند مثلا شروع در بعد از 40 سالگی باید بررسی شود: مانند بیماریهای طبی مثل بیماری گوارشی ، پرکاری تیروئید، بدخیمی های نهفته و سندرم ایمنی اکتسابی ایدز، اختلال افسردگی، اسکیزوفرنی، اختلال مصرف مواد، اختلال اضطراب اجتماعی ، اختلال وسواسی - جبری و اختلال بدریخت انگاری بدن . توصیه می کنم همزمان با یک بررسی آزمایشگاهی خوب، یک دکتر تغذیه را ملاقات کنید.

0

درمان بی اشتهایی عصبی و لاغری؟ اشتهایی , عصبیبا سلام توسط روانپزشک و متخصص تغذیه ویزیت شوید.

0

درمان بی اشتهایی عصبی و لاغری؟ اشتهایی , عصبیسلام وقت بخیر بدن شما باید از نظر ویتامین ها، املاح ، مواد معدنی و کوآنزیم ها چک شود . با دستگاه بیو اسکن می توان کمبود های بدن را بررسی کرد و یک چکاپ کلی از بدن شما داشت سپس با یک برنامه غذایی مناسب و تجویز مکمل های ضروری مشکل شما را حل کرد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

درمان بی اشتهایی عصبی نیازمند شناسایی علت اصلی مشکل است. در صورت اطمینان از عدم وجود مشکلات فیزیولوژیک مانند کمبود اهن یا اختلال در تیروئید، بهتر است روی روانشناسی و ذهنیت خود تمرکز کنید. بهتر است با مشاوره از یک روانشناس یا روانپزشک شروع به رفع استرس ها و نگرانی هایتان کنید. همچنین، مشاوره با متخصص تغذیه می‌تواند به شما کمک کند تا بنیه تغذیه سالم و مناسب برای افزایش وزن و بهبود اشتها خود را طراحی کنید. در صورت نیاز، ممکن است پزشک شما تکمیل کننده های غذایی یا داروهایی که پشتیبانی از افزایش وزن و بهبود اشتها دارند، تجویز کند. برنامه های ورزشی ملایم نیز می‌توانند به عنوان مکملی برای افزایش اشتها و بهبود وزن موثر باشند.