نفس , کشیدن , هرچند , ریشه , نفس کشیدن عمیق , عصب

نفس کشیدن عمیق هرچند دقیقه یک بار ایا ریشه دراعصاب دارد؟

باسلام میخواستم بدونم بعضی اوقات به مدت چند هفته درطول روز وشبانه باید همش نفس عمیق بکشم چون یک فشاری رو سینم هست وبعد چند هفته خوب میشم ولی دوباره چند وقت دیگه اینجور میشم.ازلحاظ قلبی سالم هستم و همچنین تست اسپیرومتری وهمچنین عکس قفسه سینه هم چیزی نشان نداد فقط رفلاکس معده دارم باز میخواستم بدونم دلیلش چیست باتشکر

1

سلام. ممکن است نشانه ای از مسائل اعصاب و روان باشد که تنها با ارزیابی دقیقتر میتوان اظهار نظر قطعی کرد

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
7

سلام در کنار بررسی کاملترعوامل تنفسی،بررسی از نظر اضطراب نیز کمک کننده است.

دکتر یعقوب محبوبی اسکوئی

فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماریهای نقص ...عضو آکادمی آسم وآلرژی آمریکا/پزشک نمو...
دکتر یعقوب محبوبی اسکوئی
12

با سلام این حالت گاهی می تواند نشانگر یک عادت باشد که در یک موقعیتی زمانی اتفاق افتاده و تداوم پیدا کرد و می تواند ناشی از استرس باشد شما می توانید برای رفع آن ابتدا خودتان تنفس عمیق بکشید و با اراده خود آن را بازدم دهید این کار را تمرین کنید تا این حالت از حالت غیر ارادی به حالت ارادی در آید. احتمال قطع شدن آن خواهد بود. در غیر اینصورت به روان شناس برای بررسی بیشتر مراجعه کنید.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
2

با سلام و وقت بخیر و با فرض رد علل زیستی احتمالی. تمرین زیر را مرتب انجام دهید : تنفس عمیق؛ صحیح؛ یا همان شکمی-دیافراگمی : از بینی دم. یک مکث کوتاه. و از دهان بازدم و تخلیه تمام هوا. این فرآیند نمیخواد خیلی عمیق باشه؛ فقط کافیه روان باشه و حالت هیجانی و نفس نفس و همراه با فشار رو نداشته باشه. کافیه حداقل 30 و حداکثر 50 مرتبه این تنفس رو ادامه بدید. لازم نیست عجله و تلاش کنید برای تنفس بعدی؛ بعد از مکث خود تنفس به شما هشدار تنفس بعدی رو میده!!! زمان انجام تنفس به یک تخته وایت برد توجه کنید؛ و شماره هر تنفس را به صورت ذهنی و خیالی روی آن بنویسید؛ اگر عدد رو فراموش کردید اصلا نگران نباشید و از هر عددی که در ذهن داشتید دوباره شروع کنید. اگر زمان تمرین فکری و صدای و عامل حواسپرتی اومد (مثلا این فکر همه اینا چرتا پرته) اصلا به فکرها توجه نکنید (فقط نگاهشون کنید بدون پردازش یا قضاوت اضافه و یا سعی در کنترل) و دوباره به وایت برد توجه کنید؛ سه بار در روز انجام دهید. اما زمان خواب آلودگی انجام ندهید. هدف اینه که توجه شما بین تنفس؛ افکار مزاحمی که به ذهن می آید و تخته وایت برد تقسیم بشه. توجه داشته باشید این تمارین به مرور زمان حتی فعالیت امواج و بخشهای مختلف مغز را تغییر میدهد!!!!!!!!! در حالت دیگری از این تکنیک که میتوان در همه جا و هر تعداد در روز انجام داد؛ همین تنفس عمیق را انجام میدهیم؛ اما نیازی به تصور وایت برد یا شمردن تنفس ها نیست!!! فقط کافیه به بالا و پایین رفتن عضلات شکم و خنک شدن دهان در نسیم های دم و بازدم توجه کرد. در طول روز و هر زمان که متوجه احساسات ناخوشایندی در خود شدید این تمرین تنفس عمیق را میتوانید به مدت 3 دقیقه ای و به عنوان روش مقابله ای به کار ببرید (حداقل سه بار در روز).

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
3

با سلام بهتر است از نظر مسایل اعصاب و روان مانند اضطراب مورد بررسی قرار گیرید

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
1

با سلام بله، ممکن است ناشی از مسایل روانشناختی باشد که برای تشخیص نیاز به ارزیابی کامل تر است.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد