مشکل غذایی - من ازبچگی خیلی غذاها نمیخورمالان چندمدته کلا؟ سلام بر شما. نیاز به اطلاعات آزمایش خون است. شما باید تعداد وعده های غذایی را افزایش (6 تا 8وعده و میان وعده) و حجم را کاهش دهید. از مصرف غذاهای پر ادویه و سرخ شده و فراوری شده پرهیز کنید. غذاها را با دمای بالا میل نکنید. و ترجیحا هنگام پخت که بوی غذا بیشتر است در محیط نباشید. سعی کنید میوه ها سبزیجات مغزهای گیاهی و ماست بیشتر استفاده نمایید.. سلام به شما. معمولا چنین مواردی ریشه روانی دارند و نیاز به بررسی در این خصوص است.. سلام، وقت بخیر بهتر است تحت نظر متخصص تغذیه باشید و از مکمل های افزایش اشتها استفاده کنید، از چاشنی های مورد علاقه خود در کنار غذا استفاده کنید. تعداد وعده های غذایی را افزایش دهید و حجم غذا را تا مقداری که برایتان قابل تحمل است، تعیین کنید..

مشکل , خسته , ازبچگی

سلام خسته نباشید
من ازبچگی خیلی غذاها نمیخورم.الان چندمدته کلا از غذاها حالم به هم میخوره ونمیتونم درست غذابخورم یعنی اگه بگن فلان غذا داریم من یجوری میشم وسر سفره همدرحدچند تالقمه میخورم به نطرشمامشکلم چیه وچیکاربایدبکنم؟؟ممنون

3
0

مشکل غذایی - من ازبچگی خیلی غذاها نمیخورمالان چندمدته کلا؟ مشکل , خسته , ازبچگیسلام بر شما. نیاز به اطلاعات آزمایش خون است. شما باید تعداد وعده های غذایی را افزایش (6 تا 8وعده و میان وعده) و حجم را کاهش دهید. از مصرف غذاهای پر ادویه و سرخ شده و فراوری شده پرهیز کنید. غذاها را با دمای بالا میل نکنید. و ترجیحا هنگام پخت که بوی غذا بیشتر است در محیط نباشید. سعی کنید میوه ها سبزیجات مغزهای گیاهی و ماست بیشتر استفاده نمایید.

0

مشکل غذایی - من ازبچگی خیلی غذاها نمیخورمالان چندمدته کلا؟ مشکل , خسته , ازبچگیسلام به شما. معمولا چنین مواردی ریشه روانی دارند و نیاز به بررسی در این خصوص است.

0

مشکل غذایی - من ازبچگی خیلی غذاها نمیخورمالان چندمدته کلا؟ مشکل , خسته , ازبچگیسلام، وقت بخیر بهتر است تحت نظر متخصص تغذیه باشید و از مکمل های افزایش اشتها استفاده کنید، از چاشنی های مورد علاقه خود در کنار غذا استفاده کنید. تعداد وعده های غذایی را افزایش دهید و حجم غذا را تا مقداری که برایتان قابل تحمل است، تعیین کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مشکلات در تغذیه می‌تواند از عوامل فیزیولوژیکی یا روانی ناشی شود. برای حل این مشکل، توصیه می‌شود ابتدا با یک متخصص تغذیه مشاوره کنید تا علت این مشکل را تشخیص دهند. افزایش آگاهی در مورد تغذیه سالم، طرح غذایی مناسب برای شما و شروع به تجربه غذاهای جدید می‌تواند بهبود بخشی در وضعیت شما داشته باشد. همچنین، ممکن است نیاز به مشاوره روانشناسی داشته باشید تا عوامل روانی در این مشکل بررسی شوند و راهکارهای مناسب ارائه شود. به یاد داشته باشید که تغذیه مناسب برای حفظ سلامتی بدن بسیار حائز اهمیت است.