روانشناسی - شدیم من ک خودم دیگه خسته شدماصلا ب حرفامون توجه نمیکنه؟ با سلام و وقت بخیر. -رفتارهای کودک تعاملی پیچیده از وراثت و الگویی است که از والدین گرفته اند. -این محدوده سنی سن تلاش کودک برای کسب هویت و خودمختاری است و بخشی از لجبازی های کودک فرآیند طبیعی سن اوست مگر بسیار افراطی باشد که در اینصورت میتوان به برخی اختلالات کودکی مشکوک بود. -توجه ناکافی، توجه افراطی، توجه مشروط و توجه منفی همگی از شیوه های سبب ساز لجبازی و پرخاش در کودکان میباشد که سبب ساز اصلی آن سبکهای غلط فرزند پروری است. -تفاوتهای فردی کودکان را بپذیرید و انتظارات بیش از حد و مقایسه های تخربیگر را به حداقل برسانید. -علل زمینه ای خشم کودک را در ناکامی های محیطی جستجو کنید (مثل تولد فرزند جدید، اختلافات والدین، فشار تحصیلی و یا همسالان قلدر). -فراموش نکنید الگوی اصلی کودکان رفتار (و نه گفتار) شماست. -از سیکل معیوب ارتباط کلامی (تهدید، تنبیه، تحقیر، نصیحت و امر و نهی دائمی) خارج شوید. -انتظارات خود را در قالب دستورالعملهای دقیق و قابل فهم رفتاری به کودک ارائه دهید. -با رعایت موارد فوق الذکر و بهره گیری از اصول دقیق تقویت میتوانید، رفتار ناهنجار کودک خود را تا حد قابل توجهی در کنترل. دکتر سبحان پورنیکدست روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه. با سلام باید گفت اولین پیشنهاد برای شما بالا بردن تحمل شما بعنوان پدر و مادر و پذیرش برخی از رفتار های این چنینی کودک بصورت طبیعی دوم سعی کنید وسایل و اسباب بازی های کم سر و صدار در اختیار او قرار دهید سوم هرکدام از شما والدین زمانی را برای بازی با او بگذارید چخارم اگر اختلافی بین شما وجود دارد را حل کنید پتجم سعی کنید کود کتلن را در فضای بازتری قرا دهید برای بازی ک صدایش موجب ازار شمل نشور ششم خیلی نگدان نبتشید تا اندازه ی زیادی چنین رفتارهایی در این سن طبیعی است.. سلام به شما. این رفتارها در این سن تا حدی طبیعی است و بهتر است حساسیت بیش از حد به خرج ندهید. در مواقعی که چنین رفتاری می کند به نزد او بروید و با آرامش با او بازی کنید تا سرگرم شود و از واکنش های تند بپرهیزید. چرا که باعث تشدید چنین رفتاری خواهد شد.. سلام طبق اطلاعاتی که شما دادید فرزند دلبند شما نیاز زیادی به توجه داره و با انجام این گونه بازی ها سعی می کند که شما بهش توجه کنید.حتی اگر تنبیه هم شود باز تکرار میکند زیرا این تنبیه توجه مورد نیاز کودک را برآورده میکنید. پس در گام اول به مشاوره رفتن ادامه دهید دوم سعی کنید وقت بیشتری برای بازی کردن با کودکتان فراهم کنید بازیهای متنوعی انجام دهید.بهترین بازی برای کودک شما توپ و سبد هست سعی کنید یک سبد بزرگ و تعدادی توپ تهیه کنید و بازی برتاب در سبد انجام دهید و یا از سب لباس استفاده کنید.

شدیم , خسته

سلام و خسته نباشید ببخشید پسر من ۳سالشه خیلی عصبیه هر چ دستش میاد رو میکوبه بهم اسباب بازی هاشو میشکنه کلا از ایجاد سر و صدا خوشش میاد مثلا میره کفگیر و قاشق میاره بهم میکوبه ک صدا بده همه ماشیناشو میشکنه اصلا ب حرفام گوش نمیده خیلی اذیت میکنه پیش روانشناسم بردم چندتا سوال مثل اینکه جمله میگه و اینا پرسید همون روزم پیش روانشناس پسرم خیلی آروم شده بود.البته توی شهری هستیم ک دوست و آشنا نداریم.ولی دیگه من و باباش دیوانه شدیم وااااقعا عصبی شدیم من ک خودم دیگه خسته شدم.اصلا ب حرفامون توجه نمیکنه.

4
0

روانشناسی - شدیم من ک خودم دیگه خسته شدماصلا ب حرفامون توجه نمیکنه؟ شدیم , خستهبا سلام و وقت بخیر. -رفتارهای کودک تعاملی پیچیده از وراثت و الگویی است که از والدین گرفته اند. -این محدوده سنی سن تلاش کودک برای کسب هویت و خودمختاری است و بخشی از لجبازی های کودک فرآیند طبیعی سن اوست مگر بسیار افراطی باشد که در اینصورت میتوان به برخی اختلالات کودکی مشکوک بود. -توجه ناکافی، توجه افراطی، توجه مشروط و توجه منفی همگی از شیوه های سبب ساز لجبازی و پرخاش در کودکان میباشد که سبب ساز اصلی آن سبکهای غلط فرزند پروری است. -تفاوتهای فردی کودکان را بپذیرید و انتظارات بیش از حد و مقایسه های تخربیگر را به حداقل برسانید. -علل زمینه ای خشم کودک را در ناکامی های محیطی جستجو کنید (مثل تولد فرزند جدید، اختلافات والدین، فشار تحصیلی و یا همسالان قلدر). -فراموش نکنید الگوی اصلی کودکان رفتار (و نه گفتار) شماست. -از سیکل معیوب ارتباط کلامی (تهدید، تنبیه، تحقیر، نصیحت و امر و نهی دائمی) خارج شوید. -انتظارات خود را در قالب دستورالعملهای دقیق و قابل فهم رفتاری به کودک ارائه دهید. -با رعایت موارد فوق الذکر و بهره گیری از اصول دقیق تقویت میتوانید، رفتار ناهنجار کودک خود را تا حد قابل توجهی در کنترل. دکتر سبحان پورنیکدست روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه

0

روانشناسی - شدیم من ک خودم دیگه خسته شدماصلا ب حرفامون توجه نمیکنه؟ شدیم , خستهبا سلام باید گفت اولین پیشنهاد برای شما بالا بردن تحمل شما بعنوان پدر و مادر و پذیرش برخی از رفتار های این چنینی کودک بصورت طبیعی دوم سعی کنید وسایل و اسباب بازی های کم سر و صدار در اختیار او قرار دهید سوم هرکدام از شما والدین زمانی را برای بازی با او بگذارید چخارم اگر اختلافی بین شما وجود دارد را حل کنید پتجم سعی کنید کود کتلن را در فضای بازتری قرا دهید برای بازی ک صدایش موجب ازار شمل نشور ششم خیلی نگدان نبتشید تا اندازه ی زیادی چنین رفتارهایی در این سن طبیعی است.

0

روانشناسی - شدیم من ک خودم دیگه خسته شدماصلا ب حرفامون توجه نمیکنه؟ شدیم , خستهسلام به شما. این رفتارها در این سن تا حدی طبیعی است و بهتر است حساسیت بیش از حد به خرج ندهید. در مواقعی که چنین رفتاری می کند به نزد او بروید و با آرامش با او بازی کنید تا سرگرم شود و از واکنش های تند بپرهیزید. چرا که باعث تشدید چنین رفتاری خواهد شد.

0

روانشناسی - شدیم من ک خودم دیگه خسته شدماصلا ب حرفامون توجه نمیکنه؟ شدیم , خستهسلام طبق اطلاعاتی که شما دادید فرزند دلبند شما نیاز زیادی به توجه داره و با انجام این گونه بازی ها سعی می کند که شما بهش توجه کنید.حتی اگر تنبیه هم شود باز تکرار میکند زیرا این تنبیه توجه مورد نیاز کودک را برآورده میکنید. پس در گام اول به مشاوره رفتن ادامه دهید دوم سعی کنید وقت بیشتری برای بازی کردن با کودکتان فراهم کنید بازیهای متنوعی انجام دهید.بهترین بازی برای کودک شما توپ و سبد هست سعی کنید یک سبد بزرگ و تعدادی توپ تهیه کنید و بازی برتاب در سبد انجام دهید و یا از سب لباس استفاده کنید