آیا مشکل کنترل مدفوع در کودکان از طریق روانکاوی قابل درمان است؟ با سلام برای درمان این اختلال باید اساس عضوی اختلال بررسی گردد و بعد با بررسی روشهای والدین، میزان موفقیت و نگرش آنها نسبت به مشکل فرزندشان بررسی و نگرشهای خصمانه و انتقادی آنها تعدیل شود. درمان این اختلال دو هدف دارد: اولی ایجاد عادات روده ای بهنجار و دومی بهبود بخشی روابط والدین با کودک است. درمان اختلال بی اختیاری مدفوع با اقدامات زیر میسر می شود: رژیم غذایی اقدامات طبی درمان روانشناختی طی اقدامات رژیم درمانی، ابتدا باید والدین را مجاب کرد تا به تغییر رژیم غذایی کودک بپردازند تا یبوست پدید نیاید؛ بعد با اقدامات طبی در صورت لزوم، با شستشوی روده یا تنقیه و پایدار نگهداشتن نرمی مدفوع به وسیله ملین هایی که انقباض و قوام روده را تحریک و مدفوع را شل می کنند و سرانجام طی ملاحظات روانشناختی به تعدیل و اصلاح رفتار والدین و کودک پرداخت. پژوهشهای مختلف بیانگر آن هستند که درمانهای رفتاری وسیله مطمئنی برای درمان این اختلال به شمار می آیند. رفتار درمانی در این زمینه شامل موارد زیر می شود: بهسازی وضع موجود، برطرف کردن یبوست به شیوه های مختلف حفظ وضعیت فراهم شده استفاده از روشهای یادگیری جهت آموزش توالت رفتن صحیح با تاکید بر تقویت مثبت. در این راستا هدف آن است که کودک دفع عادی را در توالت به طور منظم یاد بگیرد.مفید ترین روش برای این کار، شکل دهی تدریجی رفتار کودک است. برای شروع مداخله بهتر است که کودک پس از هربار غذا به دستشویی رفته و 10 دقیقه در آنجا بماند و این عمل به تدریج به نشستن روی لگن و سرانجام دفع در توالت تعمیم داده شود. بااینکه سرعت و مرحله بندی برنامه درمانی در فرد مبتلا بسیار متفاوت است، ولی طرح مراحل ثمربخش و تداوم رانگیزاندن کودک نقش مهمی در پیشرفت درمان دارد. هنگامی که بی اختیاری مدفوع بازتاب روابط ضعیف، ابراز ناکافی احساسها و فقدان ساختار در درون سیستم خانواده باشد، خانواده درمانی الزامی خواهد بود و سرانجام اگر اقدامات سرپایی بی فایده باشند بستری کردن کودک ضرورت خواهد یافت.. با سلام و وقت بخیر. اختلالات دفعی انواعی دارند. گاهی از کودکان در برابر فشار ناگهانی ناتوانند و برخی عامدانه تخلیه را به تاخیر میندازند که گاهی این تاخیر به دلیل حواسپرتی شدید و یا اضطراب کودک از محیط دستشویی و . است. از هر نوع تنبیهی پرهیز کنید و هر تلاش موفقیت آمیز کودک را با خواستنی های مورد نظر خود کودک تقویت کنید. علاوه بر بررسی علل فیزیولوژیک احتمالی؛ آموزش تمرین های لگنی؛ استفاده از دارودرمانی در صورت تایید فوق تخصص روانپزشکی اطفال؛ ریشه های استرس کودک نیز باید شناسایی شود. . همچنین میتوانید بخش : علل بی اختیاری کودکان در روز را از کتاب رفتار من با کودک من نوشته جواد فیض را مطالعه بفرمایید؛ توضیحات بسیار کاملی در اینباره در کتاب داده شده است.. با سلام در اینگونه موارد اگر مشکل فیزیلوژیکی وجود نداشته باشد حتما ریشه در روان کودک است که معمولا زیربنای آن خشم است حتما از بازی درمانگر در کنار دارو درمانی کمک بگیرید.به هیچ وجه از تنبیه سرزنش و تحقیر استفاده نکنید از سیستم پادش دهی و جدول رفتاری کمک بگیرید.اصرار و فشار والدین در این موارد کار رو بدتر می کند.. سلام. این مساله باید توسط فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان یا روانشناس کودک و نوجوان بررسی شود تا مداخلات درمانی صورت گیرد.

مدفوع , کودکان , مشکل , روانکاوی

سلام
من پسری ده ساله دارم که در کنترل مدفوع دچار کمی مشکل است و تا حالا چندین بار هم متخصص گوارش ایشان را معاینه کرده و مشکل فیزیکی ظاهرا نداشته و یکی دوبار هم به روانپزشک و مشاور مراجعه کردیم که باز گفته شده مشکل ذهنی و روانی ندارد و در همه موارد دارو هایی هم تجویز شده که همگی بدون اثر بوده است با توجه به اینکه این مشکل حدود سه سال است که به طول انجامیده می خواستم بدانم از طریق روانکاوی امکان حل مشکل وجود دارد؟
اگر جواب و **راهنماییتان **را به آدرس ایمیل ارسالی نیز بفرستید ممنون می شوم.
با تشکر

4
0

آیا مشکل کنترل مدفوع در کودکان از طریق روانکاوی قابل درمان است؟ مدفوع , کودکان , مشکل , روانکاویبا سلام برای درمان این اختلال باید اساس عضوی اختلال بررسی گردد و بعد با بررسی روشهای والدین، میزان موفقیت و نگرش آنها نسبت به مشکل فرزندشان بررسی و نگرشهای خصمانه و انتقادی آنها تعدیل شود. درمان این اختلال دو هدف دارد: اولی ایجاد عادات روده ای بهنجار و دومی بهبود بخشی روابط والدین با کودک است. درمان اختلال بی اختیاری مدفوع با اقدامات زیر میسر می شود: رژیم غذایی اقدامات طبی درمان روانشناختی طی اقدامات رژیم درمانی، ابتدا باید والدین را مجاب کرد تا به تغییر رژیم غذایی کودک بپردازند تا یبوست پدید نیاید؛ بعد با اقدامات طبی در صورت لزوم، با شستشوی روده یا تنقیه و پایدار نگهداشتن نرمی مدفوع به وسیله ملین هایی که انقباض و قوام روده را تحریک و مدفوع را شل می کنند و سرانجام طی ملاحظات روانشناختی به تعدیل و اصلاح رفتار والدین و کودک پرداخت. پژوهشهای مختلف بیانگر آن هستند که درمانهای رفتاری وسیله مطمئنی برای درمان این اختلال به شمار می آیند. رفتار درمانی در این زمینه شامل موارد زیر می شود: بهسازی وضع موجود، برطرف کردن یبوست به شیوه های مختلف حفظ وضعیت فراهم شده استفاده از روشهای یادگیری جهت آموزش توالت رفتن صحیح با تاکید بر تقویت مثبت. در این راستا هدف آن است که کودک دفع عادی را در توالت به طور منظم یاد بگیرد.مفید ترین روش برای این کار، شکل دهی تدریجی رفتار کودک است. برای شروع مداخله بهتر است که کودک پس از هربار غذا به دستشویی رفته و 10 دقیقه در آنجا بماند و این عمل به تدریج به نشستن روی لگن و سرانجام دفع در توالت تعمیم داده شود. بااینکه سرعت و مرحله بندی برنامه درمانی در فرد مبتلا بسیار متفاوت است، ولی طرح مراحل ثمربخش و تداوم رانگیزاندن کودک نقش مهمی در پیشرفت درمان دارد. هنگامی که بی اختیاری مدفوع بازتاب روابط ضعیف، ابراز ناکافی احساسها و فقدان ساختار در درون سیستم خانواده باشد، خانواده درمانی الزامی خواهد بود و سرانجام اگر اقدامات سرپایی بی فایده باشند بستری کردن کودک ضرورت خواهد یافت.

0

آیا مشکل کنترل مدفوع در کودکان از طریق روانکاوی قابل درمان است؟ مدفوع , کودکان , مشکل , روانکاویبا سلام و وقت بخیر. اختلالات دفعی انواعی دارند. گاهی از کودکان در برابر فشار ناگهانی ناتوانند و برخی عامدانه تخلیه را به تاخیر میندازند که گاهی این تاخیر به دلیل حواسپرتی شدید و یا اضطراب کودک از محیط دستشویی و . است. از هر نوع تنبیهی پرهیز کنید و هر تلاش موفقیت آمیز کودک را با خواستنی های مورد نظر خود کودک تقویت کنید. علاوه بر بررسی علل فیزیولوژیک احتمالی؛ آموزش تمرین های لگنی؛ استفاده از دارودرمانی در صورت تایید فوق تخصص روانپزشکی اطفال؛ ریشه های استرس کودک نیز باید شناسایی شود. . همچنین میتوانید بخش : علل بی اختیاری کودکان در روز را از کتاب رفتار من با کودک من نوشته جواد فیض را مطالعه بفرمایید؛ توضیحات بسیار کاملی در اینباره در کتاب داده شده است.

0

آیا مشکل کنترل مدفوع در کودکان از طریق روانکاوی قابل درمان است؟ مدفوع , کودکان , مشکل , روانکاویبا سلام در اینگونه موارد اگر مشکل فیزیلوژیکی وجود نداشته باشد حتما ریشه در روان کودک است که معمولا زیربنای آن خشم است حتما از بازی درمانگر در کنار دارو درمانی کمک بگیرید.به هیچ وجه از تنبیه سرزنش و تحقیر استفاده نکنید از سیستم پادش دهی و جدول رفتاری کمک بگیرید.اصرار و فشار والدین در این موارد کار رو بدتر می کند.

0

آیا مشکل کنترل مدفوع در کودکان از طریق روانکاوی قابل درمان است؟ مدفوع , کودکان , مشکل , روانکاویسلام. این مساله باید توسط فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان یا روانشناس کودک و نوجوان بررسی شود تا مداخلات درمانی صورت گیرد