درمان استرس و اضطراب چگونه است؟

سلام من موقع صحبت کردن با تلفن بشدت استرس میگیرم و عرق میکنم،دست و پامم بی حس میشه،از طرفی چون یه کسب و کار نوپا دارم خیلی مهمه که وقتی صحبت میکنم این وضعیت نداشته باشم،چطوری با این استرس مقابله کنم؟

0

سلام :مد نظر داشته باشید در مکالمات تلفنی مرتبط با کار ، مشخص بودن این موارد از میزان تنش و اضطراب شما می کاهد : مشخص نمودن موضوعات و مباحثی که در مکالمه مورد صحبت است / مشخص نمودن جواب های مرتبط با آن سوال و کسب و کارتان / مشخص بودن شرح وظیفه و نیز کاری که باید انجام داده شود / آماده نمودن فایل ها و خدماتی که باید در حین صحبت یا بعد از آن ارائه شود همچنین قبل از شروع ساعت کاری حتما مجموعه مواردی که باید در آن تایم انجام دهید را بررسی و مرور کنید و قبل از شروع حتما با تکنیکهای آرام سازی ذهن و عضلات خود را از تنش دور کنید. برای خود و در طی دوره زمانی مشخص وظایفی را تدوین کنید که واقع گرایانه باشد نه ایده آل و هرگز در انجام امورات یا برنامه ریزی به خودتان فشار وارد ننمایید و سطح انتظارات تان را مطابق با واقعیت مطابقت نموده و برنامه ریزی کنید.

محمد مظلومی راد

روانشناس و مشاورروان درمانگر و روانشناس بالینی - مشاور
 محمد مظلومی راد
0

سلام تسلط داشتن رو محتوایی که میخواید راجع بهش صحبت کنید تا حد زیادی میتونه به کم شدن اضطراب شما کمک کنه.علاوه بر این انجام تمرین های تنفسی هم برای کنترل اضطراب کمک کننده ان. چند تا از این تکنیک ها در پیج من به آدرس drnazaninhabibi در اینستاگرام توضیح داده شدن.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

با سلام موقع صحبت چه فکر و تصویری به ذهنتان می آید؟ هر چه بیشتر بر خودتان مسلط باشید راحت تر می توانید رفتار کنید.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
0

با سلام با توجه به میزان اضطراب و استرس شما و به سبب تداخل آن در زندگی روزمره شما، نیاز به مداخلات درمانی می باشد. به روانپزشک مراجعه نمایید

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام جز علایم اختلال اضطرابی بوده توصیه میشود به روان شناس ویا روان پزشک مراجعه کنید

شاهین کریم پور

روان شناس بالینی(روان درمانگر باروش C...
 شاهین کریم پور
0

با درود ابتدا اید منابع استرس شناسایی شوند و بعد علل بیرونی تا حدودی رفع شود و البته از همه مهمتر شناخت راهبردهایی مقابله با استرس و شیوه بکار گیری آن مورد استفاده قرار گیرند.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام ضمن درمان دارویی مناسب، روان درمانی هم در طولانی مدت می تواند کمک کننده باشد.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

سلام به شما. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو