آیا فرزند وسواسی من باید تحت مراقبت روان پزشک باشد؟ با سلام اگر اختلال وسواسی جبری در مورد ایشون مطرح باشه درمان دارویی و درمان شناختی رفتاری را بطور ترکیبی توصیه می کنم. با سلام و وقت بخیر. توضیحات مفهوم نیست!!! تشخیص وسواس برای ایشان را چه کسی داده است؟؟؟ چه اقدامات درمانی و دارویی تا بحال انجام داده اند؟؟؟ با توجه به سن حساس حتما می بایست به صورت حضوری به همکاران روانشناس و روانپزشک مراجعه کنند.. سلام به شما. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد. بنابراین توصیه می کنم مراجعه به روانپزشک و شروع درمان در اسرع وقت مد نظر باشد تا بهترین و کاملترین پاسخ ممکن حاصل گردد.. با سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین روانشناسی مراجعه فرمایید..

وسواسی , تحت , فرزند , وسواس

با سلام یه دختر دارم ۱۴ ساله مدت یکسال هست که وسواس شده و خیلی اذیت میکنه حتی با مادرش پرخاشگری میکنه خواستم بدونم باید چکار کنم ؟ آیا باید بیارم تحت مراقبت پزشک قرار گیرد ؟ اگر لطف کنید راهنمایئ بفرمائید ممنون میشم

4
0

آیا فرزند وسواسی من باید تحت مراقبت روان پزشک باشد؟ وسواسی , تحت , فرزند , وسواسبا سلام اگر اختلال وسواسی جبری در مورد ایشون مطرح باشه درمان دارویی و درمان شناختی رفتاری را بطور ترکیبی توصیه می کنم

0

آیا فرزند وسواسی من باید تحت مراقبت روان پزشک باشد؟ وسواسی , تحت , فرزند , وسواسبا سلام و وقت بخیر. توضیحات مفهوم نیست!!! تشخیص وسواس برای ایشان را چه کسی داده است؟؟؟ چه اقدامات درمانی و دارویی تا بحال انجام داده اند؟؟؟ با توجه به سن حساس حتما می بایست به صورت حضوری به همکاران روانشناس و روانپزشک مراجعه کنند.

0

آیا فرزند وسواسی من باید تحت مراقبت روان پزشک باشد؟ وسواسی , تحت , فرزند , وسواسسلام به شما. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد. بنابراین توصیه می کنم مراجعه به روانپزشک و شروع درمان در اسرع وقت مد نظر باشد تا بهترین و کاملترین پاسخ ممکن حاصل گردد.

0

آیا فرزند وسواسی من باید تحت مراقبت روان پزشک باشد؟ وسواسی , تحت , فرزند , وسواسبا سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین روانشناسی مراجعه فرمایید.