آیا سردی و گرمی غذا ها واقعی است؟

سلام خسته نباشید آیا سردی و گرمیه غذا ها واقعیه اگه نه چرا مثلا ماست میخوریم سردمون میشه و خرما بخوریم گرم میشه آیا فقط تلقینه یا واقعیه ؟؟

0

سلام. احتمالش هست. که بعضی مواد غذایی کمتر باشما سازگار باشه

دکتر سوزان رحیمی

متخصص بیماری های مغز و اعصاب و ستون ف...
دکتر سوزان رحیمی
0

سلام در علم مدرن معنایی ندارد و به شکلی دیگر بررسی میشود.اما به طور کلی ماست غذایی سرد هست و بامصرف آن اینکه شما احساس سردی میکنید نرمال هست و درمورد خرما هم همینطور.اما مواد غذایی سرد و گرم ممکن هست بر سرعت متابولیک مواد در بدن تاثیر گذار باشند نگکه درنتیجه ام دمای بدن تغییراتی داشته باشد

دکتر سید شجاع الدین نمازی

متخصص قلب - فشار خون ، واریسعضو انجمن قلب اروپا
دکتر سید شجاع الدین نمازی
0

سلام.وقت بخیر.طبع غذا و بدن در طب سنتی ما مبتنی بر شواهد علمی نیست و مسئله ثابت نشده ای است اما به این معنا هم نیست که چنین چیزی وجود نداره.

جواد واحدی

تغذیه و رژیم درمانی
 جواد واحدی
0

غالبا درسته ولی ایراداتی هم بهش وارده. در علم نوین تغذیه با دیدگاه ترمیک افکت آفکت فود بهش نگاه میشه(گرمای ناشی از غذا) که اکثرا غذاهایی که تو طب سنتی گرمیه بالایی داره تو طب نوین تغذیه هم tef بالایی داره. ولی بعضی از غذاهام هستن که اینطور نیستن و برعکسن. ملاک باید همیشه طب نوین باشه و طب سنتی به چشم طب مکمل بهش نگاه بشه اونم زیر نظر متخصص تغذیه

حسین فزونی

تغذیه و رژیم درمانی
 حسین فزونی
0

با سلام این مباحث درحیطه طب سنتی است در طب جدید این مباحث فاقد شواهد کافی است

کاظم اسلامی

تغذیه و رژیم درمانی
 کاظم اسلامی
0

سلام بحث سردی و گرمی غذا ها پشتوانه علمی ندارد و هیچ مقاله یا مدرکی برای اثبات آن وجود ندارد.

امیر نصرتی

تغذیه و رژیم درمانیلاغری موضعی با دستگاه ،تغذیه بیماران ...
 امیر نصرتی
0

با سلام، خیر در علم مدرن این موارد متاسفانه وجود ندارد.

دکتر سیدامیر طباطبائی زاده

پزشک و متخصص تغذیه و رژیم درمانی
دکتر سیدامیر طباطبائی زاده
0

در علم مدرن، مفاهیم سردی و گرمی غذاها بهطور علمی اثبات نشدهاند. این موضوع بیشتر مربوط به طب سنتی است. احساس گرما یا سرمایی که پس از مصرف برخی غذاها تجربه میکنیم، بیشتر به واکنشهای فیزیولوژیکی بدن و تاثیرات متابولیکی غذاها مرتبط است، نه ویژگی ذاتی آنها.

غزل غفاری

تغذیه و رژیم درمانی
 غزل غفاری
0

با سلام علم نوین و مدرن اصلا سردی و گرمی غذا را اثبات نمیکند و پشتوانه علمی ندارد

دکتر مسعود افشاری

پزشک و متخصص تغذیه و رژیم درمانیزیبایی اندام و لاغری
دکتر مسعود افشاری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

مفهوم سردی و گرمی غذاها در طب سنتی، به خصوص در طب سنتی ایران و دیگر فرهنگ‌های آسیایی، ریشه دارد و به گونه‌ای مربوط به تأثیر غذاها بر تعادل دمای بدن و مزاج است. البته این مفاهیم بر پایه مشاهدات بالینی قدیمی بنا شده‌اند و ممکن است با استانداردهای علم پزشکی مدرن همخوانی نداشته باشند. برخی مطالعات نشان داده‌اند غذاهای 'گرم' و 'سرد' ممکن است تأثیرات فیزیولوژیکی مختلفی بر بدن داشته باشند، مانند اثر بر سرعت متابولیسم یا ایجاد تغییر در جریان خون. با این حال، بسیاری از تأثیرات گزارش شده می‌توانند ناشی از اثر پلاسبو یا تلقین باشند. خوردن ماست که اغلب به عنوان غذای 'سرد' تلقی می‌شود می‌تواند باعث احساس خنکی شود، در حالی که خرما که 'گرم' است ممکن است احساس گرما ایجاد کند، اما این احساسات بیشتر به ترکیبات خاص غذایی و تأثیر آنها بر دستگاه گوارش و متابولیسم بستگی دارد تا خود دمای غذا.