وزنم خیلی کم است چکار کنم وزنم اضافه بشود؟

با سلام و خسته نباشید.من دختری هستم ۲۲ساله.وزنم خیلی کمه و اصلا اشتها ندارم.زود سیر میشم و اصلا تمایلی به خوردن غذا ندارم.چیکار کنم تا بی اشتهاییم رفع بشه و وزنم زیاد بشه؟

0

با احترام اولا خوشا بحالتان درثانی البته موافقم که با 160 قد وزن 41 کیلو کم است و لاغرهستید ولی نکات مهم وضعیت تاهل و یا تجرد؟ اگرمتاهل هستید تعداد زایمان ایا سابقه مصرف قرصهای ضد بار داری دارید؟ مقدار فعالیت روزانه و در صورت ورزش نوع ان ؟ وضعیت وزن در والدین و افراد درجه یک فامیل زیرا چاقی و لاغری میتواند دارای زمینه فامیلی هم باشد و ایا ازنظر عوارضی مانندپرکاری تیروئید بررسی شده اید و آیا ازنظر روحی با مشکلی روبرو نیستید ( بی اشتهائی مانندپر خوری میتواند ریشه عصبی داشته باشد ) Anorexia nevrosa و درنهایت اگر تمام موارد فوق نرمال و عادی بوده و ظرف 6 ماه اخیر کاهش وزن نداشتید قدر خود را بدانید و براحتی هرچه دلتان میخواهد میل بفرمائید منتها مراقب باشید مشکل معکوس نشود

دکتر فیروز فصیحی

متخصص داخلیکلیه و فشار خون
دکتر فیروز فصیحی
-2

سلام علل متفاوتی میتوانند تاثیر گذار باشند مانند کمبود مواد مغذی مثل آهن, اضطراب زیاد,بالا بودن متابولیسم پایه,مشکل طبع بدنتون. و . با مشخص شدن علت ایجاد کننده خیلی راحت تر به هدفتون میرسید. askari_rejim@

فائزه عسکری

تغذیه و رژیم درمانی
 فائزه عسکری
0

با سلام. لازم است که ابتدا علت بی اشتهایی و عدم افزایش وزن جنابعالی بررسی شود و سپس با مراجعه به متخصص تغذیه و رژیم درمانی مراجعه کرده، از طریق رزیم غذایی مناسب به افزایش وزن دست یابید. برای اطلاعات بیشتر می توانید به کانال تلگرام ما به آدرس https://telegram.me/esmatshirbeigi مراجعه کنید.

عصمت شیربیگی

تغذیه و رژیم درمانی
 عصمت شیربیگی
0

سلام. بایستی حتما تحت نظر متخصص تغذیه باشید. نیاز به رژیم غذایی خاص دارید.

دکتر رضا اطمینانی

پزشک و دکترای تخصصی تغذیه و رژیم درمانیپزشک نمونه استان اصفهان
دکتر رضا اطمینانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

به عنوان یک فردی که اشتهای کم دارید و وزن کمی دارید، می‌توانید به روش‌های زیر برای افزایش وزن و بهبود اشتها پرداخت. 1. تغذیه تعادلی با غذاهای پرکالری مانند آووکادو، موز، و مغزها. 2. تقویت ورزش‌های مقاومتی برای افزایش استحکام عضلات. 3. مصرف غذاهای پربرگ، پروتئین و کربوهیدرات. 4. مصرف وعده‌های کوچک و مکرر طی روز. 5. مشاوره با یک تغذیه‌شناس یا پزشک درباره روش‌های موثرتر. در هر صورت، مهمترین نکته این است که تغذیه‌ی سالم و تنوع در غذاها را رعایت کنید تا بهبود وضعیت وزنی خود را تجربه کنید.