ترس و دلشوره و اضطراب چگونه برطرف می شوند؟ نمی دانم کدام خانم دکتر را مخاطب قرار داده اید . پیشنهاد می کنم خانم دکترهای دیگه هم بیان و پاسخ بدن. خودتون بیان کردید که چندوقتی است دچاراین مشکل شده اید پس رویدادهای اخیر که با مرگ مرتبط هستند و آسیب های روانی در زندگی شما باید بررسی گردد. اگر چه علتهای منطقی در ذهن شما برای این مشکل وجود دارد . بررسی علت اصلی این مورد نیاز به رواندرمانی دارد . توصیه می شود تا مراجعه به روانشناس، از مکانها و شرایط خاصی که این وضعیت را در شما تشدید می کند دوری کنید. باید بررسی شود میزان شدت آن چقدر است و چه مقدار بر عملکرد اجتماعی شما تاثیر گذاشته است . به هنگام افسردگی و مشکلات خلقی استفاده از قرص سیپروترون استات ممنوع است . از عوارض جانبی این دارو ایجاد افسردگی ، خستگی و تحریک پذیری می باشد. علت و ریشه یابی مشکل اولین اولویت است . به روانشناس جهت تعیین روش درمانی مناسب مراجعه کنید. همچنین جهت کنترل اضطراب نیاز به دارودرمانی توسط روانپزشک دارید.. با عرض سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات خانم دکتر. گاهی افراد دچار مشغولیت های فکری افراطی راجع به مرگ می شوند، در این حالت می توان این فرضیه را دنبال کرد که آیا فرد دچار درجاتی از افسردگی و اضطراب است یا خیر؟ توجه داشته باشید که ذهن انسان به طور کلی خاصیت جذب موضوع منع شده و هراس انگیز را دارد و نه طرد آن!!! پس تلاش نکنید که به مرگ فکر نکرده و یا آن را فراموش کنید که معمولا نتیجه عکس خواهد داشت؛ گاهی لازم است تنها پردازش اضافی بر روی افکار وسواس گونه انجام نگیرد، گاهی مواجهه با ریشه ها لازم است و یا می بایست ذهنتان را به شکل اختیاری از موضوعی به موضوع دیگر حرکت دهید. برای دستیابی به این مهارتها نیاز به آموزش تکنیکهای فراشناختی نزد درمانگر مجرب در این حوزه دارید. کارتهایی با موضوعات آرامش بخش تهیه کرده و به طور روزانه و بویژه به وقت نگرانی مطالعه بفرمایید، توجه کنید باید یاد بگیرید فقط این محتواها را تماشا میکنید و نه کنترل و پردازش بیشتر. زمانی را برای نگرانی در نظر بگیرید؛ به عنوان مثال روزی نیم ساعت با افکار خود روبرو شوید و در صورت نیاز آنها را یادداشت کنید؛ در زمانهای دیگر از تعویق اندازی زمان نگرانی بهره. علاوه بر دریافت درمان دارویی، دریافت کمک تخصصی از روانشناسانی با رویکرد شناختی و معناگرایی و مطالعه کتاب غلبه بر افکار وسواسی (نوشته کلارک، ترجمه کریمی از نشر فراانگیزش) پیشنهاد میگردد.. سلام به شما. شرحی که بیان نمودید انعکاس دهنده ابتلا به اختلال اضطراب بیماری است که در این حالت فرد نگرانی و اضطراب راجع به ابتلا به یک یا تعدادی بیماری دارد و این اضطراب باعث می شود که علائم مشابه آن بیماری را در خود جستجو کند یا حس نماید. توصیه می کنم جهت بررسی دقیقتر و اقدامات درمانی به روانپزشک مراجعه داشته باشید..

دلشوره , ترس , اضطراب

سلام خانم دکتر مردی ۳۷هستم که متاسفانه چندوقتی است دچار استرس و اضطراب و ترس شدید شده ام بسیار بسیار از مرگ میترسم جدیدا و مخصوصا مرگ ناشی از سکته قلبی خلاصه خانم دکتر طور شده هرکس در مورد بیماری صحبت میکنه اونو توی خودم تصور میکنم مانند زندانی هستم مدت زندانیش مشخص ن نیست البته قرص سیپروترون استات برای رشد مو حدود شش ماه استفاده کردم حدود سه ماه قطع کردم؟

3
0

ترس و دلشوره و اضطراب چگونه برطرف می شوند؟ دلشوره , ترس , اضطرابنمی دانم کدام خانم دکتر را مخاطب قرار داده اید . پیشنهاد می کنم خانم دکترهای دیگه هم بیان و پاسخ بدن. خودتون بیان کردید که چندوقتی است دچاراین مشکل شده اید پس رویدادهای اخیر که با مرگ مرتبط هستند و آسیب های روانی در زندگی شما باید بررسی گردد. اگر چه علتهای منطقی در ذهن شما برای این مشکل وجود دارد . بررسی علت اصلی این مورد نیاز به رواندرمانی دارد . توصیه می شود تا مراجعه به روانشناس، از مکانها و شرایط خاصی که این وضعیت را در شما تشدید می کند دوری کنید. باید بررسی شود میزان شدت آن چقدر است و چه مقدار بر عملکرد اجتماعی شما تاثیر گذاشته است . به هنگام افسردگی و مشکلات خلقی استفاده از قرص سیپروترون استات ممنوع است . از عوارض جانبی این دارو ایجاد افسردگی ، خستگی و تحریک پذیری می باشد. علت و ریشه یابی مشکل اولین اولویت است . به روانشناس جهت تعیین روش درمانی مناسب مراجعه کنید. همچنین جهت کنترل اضطراب نیاز به دارودرمانی توسط روانپزشک دارید.

0

ترس و دلشوره و اضطراب چگونه برطرف می شوند؟ دلشوره , ترس , اضطراببا عرض سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات خانم دکتر. گاهی افراد دچار مشغولیت های فکری افراطی راجع به مرگ می شوند، در این حالت می توان این فرضیه را دنبال کرد که آیا فرد دچار درجاتی از افسردگی و اضطراب است یا خیر؟ توجه داشته باشید که ذهن انسان به طور کلی خاصیت جذب موضوع منع شده و هراس انگیز را دارد و نه طرد آن!!! پس تلاش نکنید که به مرگ فکر نکرده و یا آن را فراموش کنید که معمولا نتیجه عکس خواهد داشت؛ گاهی لازم است تنها پردازش اضافی بر روی افکار وسواس گونه انجام نگیرد، گاهی مواجهه با ریشه ها لازم است و یا می بایست ذهنتان را به شکل اختیاری از موضوعی به موضوع دیگر حرکت دهید. برای دستیابی به این مهارتها نیاز به آموزش تکنیکهای فراشناختی نزد درمانگر مجرب در این حوزه دارید. کارتهایی با موضوعات آرامش بخش تهیه کرده و به طور روزانه و بویژه به وقت نگرانی مطالعه بفرمایید، توجه کنید باید یاد بگیرید فقط این محتواها را تماشا میکنید و نه کنترل و پردازش بیشتر. زمانی را برای نگرانی در نظر بگیرید؛ به عنوان مثال روزی نیم ساعت با افکار خود روبرو شوید و در صورت نیاز آنها را یادداشت کنید؛ در زمانهای دیگر از تعویق اندازی زمان نگرانی بهره. علاوه بر دریافت درمان دارویی، دریافت کمک تخصصی از روانشناسانی با رویکرد شناختی و معناگرایی و مطالعه کتاب غلبه بر افکار وسواسی (نوشته کلارک، ترجمه کریمی از نشر فراانگیزش) پیشنهاد میگردد.

0

ترس و دلشوره و اضطراب چگونه برطرف می شوند؟ دلشوره , ترس , اضطرابسلام به شما. شرحی که بیان نمودید انعکاس دهنده ابتلا به اختلال اضطراب بیماری است که در این حالت فرد نگرانی و اضطراب راجع به ابتلا به یک یا تعدادی بیماری دارد و این اضطراب باعث می شود که علائم مشابه آن بیماری را در خود جستجو کند یا حس نماید. توصیه می کنم جهت بررسی دقیقتر و اقدامات درمانی به روانپزشک مراجعه داشته باشید.