راه رفع استرس شدید چگونه است؟

سلام و خسته نباشید من وقتی در موقعیت های خاصی مثلا حالتی که برام ترس شدید ایجاد میکنه کل بدنم میلرزه و اصلا از کمر به پایینم شروع به پرش میکنه البته ترس شدید دارم و اظطراب شدید دکتر هم که میرم آنقدر قرص تجویز میکنه که از دیدن این همه قرص وحشت دارم؟

0

باسلام، بهترین راه، اعتماد به تجویزپزشک ومصرف دارو تااخر مدت درمان، که اغلب چندماه است می باشد. اکثرمواردبعداز یک سال درمان موثر، حالات ذکرشده برطرف خواهدشد.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

با سلام اکثر مشکلات روانشناختی بیش از یک علت دارند. بهتر است در کنار دارودرمانی از روش های رواندرمانی هم استفاده کنید.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
0

با سلام خدمت شما : یقینا برای مقابله با اضطراب و ترسهایی با نشانگان جسمی ، استفاده از دارو ها می تواند موثر باشد و به شما کمک کند تا به شرایط عادی خودتان برگردید و بر شرایط کنونی مسلط شوید. اما متاسفانه بسیاری از این ترسها و اضطراب ها و علایمی که با خود به همراه دارد ریشه در بحران ها و یادگیری های گذشته و یا تجارب ناگوار کنونی و نیز ترس افزایش یافته از آینده ای است که شما را نگران می کند. در این مواقع ضمن استفاده از دارو درمانی - زیر نظر پزشک متخصص - شما نیاز به جلسات روان درمانی و مشاوره دارید به جهت شناسایی ریشه این ترسها و چرایی اضطراب ها و نیز شناسایی مواردی که باعث شروع و یا تشدید این علایم می شود. مد نظر داشته باشید که دارو درمانی گاه بصورت موقت این ترس ها و اضطراب ها را در شما رفع می کند و برای ریشه یابی و شناسایی علل این علایم جلسات رواندرمانی - زیر نظر رواندرمانگر متخصص - می تواند در بهبود روند زندگی فردی و اجتماعی شما موثر واقع گردد.

محمد مظلومی راد

روانشناس و مشاورروان درمانگر و روانشناس بالینی - مشاور
 محمد مظلومی راد
0

بادیلا همانطور که خودتان ذکر نمودید دارای ترس و اضطراب هستید که می توان دارودرمانی و روان درمانی جهت درمان آن انجام داد. در ابتدا نیز می توان با تعداد و در پایین دارو شروع نمود و با توجه به پاسخ درمانی داروها تنظیم خواهند شد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام دارو برای درمان مسائل جواب میده ولی برای ترس و اضطراب اگه دارو به تنهایی مصرف بشه امکان عود مجدد پس از قطع دارو وجود داره. برای درمان ترس و اضطراب بهتره دارودرمانی و درمان روانشناختی همراه هم شروع بشن.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

سلام شما دچار فوبی اجتماعی هستید. برای درمان آن درمان شناختی رفتاری و مراجعه به روان شناس و دریافت درمان بدون دارو بهترین راهکار است.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

یک تکنیک مناسب برای کاهش استرس و اضطراب (mind fullness) هستش . ابتدا چشم هاتون رو ببندید وببینید استرس رو تو کدوم قسمت بدنتون حس می کنید،کدام قسمت بدن تحت فشار هست(مکان یابی)مثلا قفسه سینه، تمرکز رو ببرید رو همون قسمت بدن (قفسه سینه) همین حس رو اونجا دارید و هست ، کاری بهش نداریم رهاش کنید نفس بکشید شیوه تنفستون رو نمیخوام تغییر بدید اگه به این حس بخواید یه رنگ بدید،چه رنگی میدید؟ پر رنگ یا کم رنگ یا یک دست طعمش چیه؟ مثلا تلخ کاری برای تغییر این احساس نکنید، دقت کنید شیوه تنفس رو نمی خوام تغییر بدید ،به دم وبازدم توجه کنید. تمرکزتون رو ببرید رو حس شنوایی ، چی میشنوید؟صدای پیرامونت اگر هم نمیشنوید مسئله ای نیست. تمرکز رو ببرید رو حس چشایی.چه مزه ای حس می کنی؟ تمرکز رو ببرید رو حس بویایی چه بویی استنشاق می کنی؟ تمرکز رو ببرید رو حس لامسه دست یا پا مثلا تماس پا با جوراب. دوباره برمی گردیم سراغ تنفس بالا وپایین شدن قفسه سینه شیوه تنفس رو تغییر ندید. الان اگر بخواید یه رنگ به همون حس بدید چه رنگی می دید وچه طعمی؟ اگر تغییر کرده، کم شده یا اگر تغییر نکرده مسئله ای نیست .برگردیم دوباره به تنفس وبالا وپایین شدن قفسه سینه حالا اگر آماده باشید تا ٣ بشمریم و چشم هاتون رو باز کنید . الان آرومترید! (در ابتدا می تونید از یک دوست یا فردی که باهاش راحتید خواهش کنید این تکنیک رو براتون اجرا کنه وبعد چند بار خودتون می تونید این تکنیک رو اجرا کنید) هدف از این تکنیک برداشتن تمرکز و توجه از روی مساییل استرس زا و تمرکز بر روی خواس پنج گانه.

دکتر مهدی قاسمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک و روانکاو
دکتر مهدی قاسمی
0

سلام خوشبختانه برای کاهش استرس روشهای متعدد و رشدیافته رواندرمانی هست که واقعا موثر می باشد اگر از زیادی دارو می ترسید روانپزشکتون رو عوض کنید شما حق دارید داروی زیاد ما رو نگران می کند

دکتر فرزانه حاجی زاده

دکترای تخصصی روانشناسی
دکتر فرزانه حاجی زاده
0

با سلام وقت بخیر. البته راهکارها مفصل و بسته به شدت علائم و البته اختلالات همراه خواهد بود. در صورت نیاز داروها در این سطح و تحت نظر روانپزشک عوارضی موقتی و فوایدی غیرقابل چشم پوشی دارند. اما این یکی از دهها تمرین غلبه بر استرس است که بدون اشاره به منطق درمان من باب آشنایی قرار میدهم : توضیح : این یک اصل است که بدن شما نمی تواند در آن واحد هم تنیده و هم آرام باشد، تمارینی که عضلات شما را با ترشح هورمونهای خاص به آرامش می رساند، امکان تنش را از بدن شما سلب می کند! تمرین : با چشمانی بسته و در محیطی ساکت و آرام و به دور از محرکهای مزاحم (ساعت و انگشتر) با لباسی راحت در وضعیتی مناسب (نشسته یا خوابیده) قرار بگیرید، می توانید صدای درمانگر را در جلسات اولیه تمرین ضبط کرده و همراه با تصویرسازی های مثبت (کلمات معنوی همچون بهشت و الله) و یا خواندن چند بیت شعر، چند آیه قرآن و همراه با موسیقی آرامش بخش صدای طبیعت همراه سازید. دستورالعمل هم ساده است، 21 گروه عضلات را به ترتیب برای مدت 10 ثانیه فشرده، تنیده و منقبض کرده و سپس به مدت 20 ثانیه سعی میکنیم عضلات آن قسمت را شل، آرام و رها سازیم، طول مدت تمام مراحل حدود 20 دقیقه می باشد. قبل از شروع تمرین می بایست تنفس عمیق و منظم (دم با بینی حدودا 5 ثانیه، کمی نگهداری نفس حدود 5 ثانیه و بازدم عمیق با دهان به حالت فورت کردن حدودا 5 ثانیه) انجام بگیرد. ________________________________________ 1.پیشانی سر 2.صورت 3.زبان 4.لب ها 5.آرواره ها 6.گردن 7.شانه ها 8.بازوها 9.آرنج 10.ساعد 11.مچ دستها 12.دست ها 13.سینه 14.شکم 15.بالا پشت 16.کمر باسن 17.ران ها 18.زانوها 19.ساق ها 20.قوزک پا 21.پاها . برای دریافت تمارین بیشتر به بخش تمارین مرتبط با استرس در سایت بنده مراجعه بفرمایید : https://drpournikdast.com/cbt-ex/

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام با توجه به موارد فوق و شدت علایمنیاز به ویزیت روانپزشک و درمان مناسب می باشد.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد