علت تیر کشیدن دستگاه گوارش چیست؟ سلام. علایم سو هاضمه و رفلکس است. بایستی با متخصص گوارش و تغذیه برای دارو درمانی و رعایت محدودیت های غذایی و اصلاح عادات مشورت کنید.. سلام رفلاکس یا ترش کردن باعث بازگشت اسید معده به مری و گاها دهان، و ایجاد این حالت میشه. برای رفع رفلاکس لازمه که دارودرمانی توسط متخصص گوارش و همچنین مشاوره تغذیه صورت بگیره و صدالبته دلیل رفلاکس شما هم مشخص بشه. همونطور که خودتون هم گفتید، درهم خوری، خوردن آب و مایعات همراه غذا، خوردن غذاهای اسیدی و تند و تیز می تونن باعث ایجاد رفلاکس بشن.. سلام؛ وقت بخیر. علائم رفلاکس است. از هر رفتار غذایی که به تجربه دید باعث بروز علائم میشه، پرهیز کنید. غذاها را کاملا بجوید و به آهستگی میل نمایید. وعده های غذایی را با حجم کمتر و با دفعات بیشتر مصرف کنید. باید بر اندازه وعده های غذایی و محتوای آن تمرکز داشته باشید. وعده های غذایی کوچک نسبت به وعده غذایی بزرگ، احتمال ریفلاکس را کاهش میدهد. غذاهای حجیم و پر چرب تخلیه معده را به تاخیر میاندازند و تولید اسید را افزایش می دهند:؛ پس از مصرف این گونه غذاها به خصوص قبل از خواب باید اجتناب نمود. از مصرف زیاد آب میوه های ترش، غذاهای اسیدی همانند سرکه و آبلیمو، مواد غذایی ادویه دار از جمله فلفل و همچنین نعناع تا حد امکان پرهیز نمایید. از مصرف نوشابه های گازدار، نوشیدنی های الکلی، چای پررنگ، قهوه، شکلات، کاکائو، سیر، پیاز و جویدن آدامس پرهیز نمایید. از نوشیدن مایعات (آب و سایر نوشیدنی ها) در حین غذا خوردن پرهیز نمایید. مایعات مورد نیاز خود را می توانید در فاصله دو وعده غذایی مصرف نمایید. توجه کنید که مصرف میوه و سبزی در رژیم غذایی روزانه کافی باشد تا از ایجاد یبوست که می تواند به تشدید بیماری رفلاکس کمک نماید، جلوگیری شود. بعد از مصرف غذا حداقل تا 3-2 ساعت از دراز کشیدن پرهیز کنید مصرف شام حداقل 3 تا 4 ساعت قبل از خواب باشد. از پوشیدن لباس های تنگ بویژه بعد از مصرف غذا که می تواند سبب تشدید رفلاکس شود، پرهیز نمایید. در پایان اعتدال در خوردن و قاطی مصرف نکردن همه مواد غذایی در یک وعده بسیار مهم است..

کشیدن , دستگاه , دستگاه گوارش , تیرکشیدن

این حالت تیرکشیدن موقع درهم خوری و برهم خوری اتفاق میفته و یه مدت بعد خوب میشه یا مثلا وقتی آب باغذا بخورم

3
0

علت تیر کشیدن دستگاه گوارش چیست؟ کشیدن , دستگاه , دستگاه گوارش , تیرکشیدنسلام. علایم سو هاضمه و رفلکس است. بایستی با متخصص گوارش و تغذیه برای دارو درمانی و رعایت محدودیت های غذایی و اصلاح عادات مشورت کنید.

0

علت تیر کشیدن دستگاه گوارش چیست؟ کشیدن , دستگاه , دستگاه گوارش , تیرکشیدنسلام رفلاکس یا ترش کردن باعث بازگشت اسید معده به مری و گاها دهان، و ایجاد این حالت میشه. برای رفع رفلاکس لازمه که دارودرمانی توسط متخصص گوارش و همچنین مشاوره تغذیه صورت بگیره و صدالبته دلیل رفلاکس شما هم مشخص بشه. همونطور که خودتون هم گفتید، درهم خوری، خوردن آب و مایعات همراه غذا، خوردن غذاهای اسیدی و تند و تیز می تونن باعث ایجاد رفلاکس بشن.

0

علت تیر کشیدن دستگاه گوارش چیست؟ کشیدن , دستگاه , دستگاه گوارش , تیرکشیدنسلام؛ وقت بخیر. علائم رفلاکس است. از هر رفتار غذایی که به تجربه دید باعث بروز علائم میشه، پرهیز کنید. غذاها را کاملا بجوید و به آهستگی میل نمایید. وعده های غذایی را با حجم کمتر و با دفعات بیشتر مصرف کنید. باید بر اندازه وعده های غذایی و محتوای آن تمرکز داشته باشید. وعده های غذایی کوچک نسبت به وعده غذایی بزرگ، احتمال ریفلاکس را کاهش میدهد. غذاهای حجیم و پر چرب تخلیه معده را به تاخیر میاندازند و تولید اسید را افزایش می دهند:؛ پس از مصرف این گونه غذاها به خصوص قبل از خواب باید اجتناب نمود. از مصرف زیاد آب میوه های ترش، غذاهای اسیدی همانند سرکه و آبلیمو، مواد غذایی ادویه دار از جمله فلفل و همچنین نعناع تا حد امکان پرهیز نمایید. از مصرف نوشابه های گازدار، نوشیدنی های الکلی، چای پررنگ، قهوه، شکلات، کاکائو، سیر، پیاز و جویدن آدامس پرهیز نمایید. از نوشیدن مایعات (آب و سایر نوشیدنی ها) در حین غذا خوردن پرهیز نمایید. مایعات مورد نیاز خود را می توانید در فاصله دو وعده غذایی مصرف نمایید. توجه کنید که مصرف میوه و سبزی در رژیم غذایی روزانه کافی باشد تا از ایجاد یبوست که می تواند به تشدید بیماری رفلاکس کمک نماید، جلوگیری شود. بعد از مصرف غذا حداقل تا 3-2 ساعت از دراز کشیدن پرهیز کنید مصرف شام حداقل 3 تا 4 ساعت قبل از خواب باشد. از پوشیدن لباس های تنگ بویژه بعد از مصرف غذا که می تواند سبب تشدید رفلاکس شود، پرهیز نمایید. در پایان اعتدال در خوردن و قاطی مصرف نکردن همه مواد غذایی در یک وعده بسیار مهم است.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تیرکشیدن دستگاه گوارش معمولاً به عواملی مثل تنش عصبی، مصرف غذاهای سنگین یا سریع، یا مشکلات گوارشی مرتبط با اضطراب برمی‌گردد. برای جلوگیری از این اتفاق، توصیه می‌شود غذاها را آرام و به‌طور کامل جوید، استراحت کافی بعد از غذاخوردن داشته باشید، از مصرف غذاهای چرب و سنگین پرهیز کنید و در صورت ادامه مشکل به پزشک مراجعه کنید. این مشکل معمولاً غیر انتقالی است و با رعایت تغییرات در رفتارهای غذایی و روزانه معمولاً قابل بهبود است. اما در صورت تکرار مکرر این موقعیت و در صورت بروز علائم شدید مانند درد شدید یا علائم گوارشی قوی، حتماً به پزشک متخصص مراجعه کنید.