همسرم اصلا کنترل خشم ندارند ولی خیلی مهربون هست چه کنیم؟ باسلام به اتفاق همسرتان به زوج درمانگر مراجعه کنید.گاهی میتوان از درمان دارویی نیز جهت افزایش آستانه صبر و تحمل استفاده کرد.. با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایش دکتر بهرامی عزیز. بین اینکه اطلاعاتی را داشته باشید و اینکه بتوانید آنها را عملیاتی کنید؛ فرسنگها فاصله است. از این گذشته هر متخصصی در هر رشته ای حتما ممکن است خودش نیز به خدمات همان رشته نیاز پیدا کند. در ارتباط با خشم توجه داشته باشید که حتما پای هیجانات و افکار اولیه قبل از خشم مطرح است و این موارد باید ریشه یابی و به چالش کشیده شوند. ابراز پرخاشگرایانه هیجانی است که در تعاملات شکل میگیرد؛ پس برای غلبه بر آن دو طرف تعامل باید بخواهند تغییراتی را اعمال کنند.. با سلام روان شناس بودن لزوما به معنای کامل و آرام بودن در همه جنبه های زندکی نیست. زندگی کنش و واکنش است سعی کنید حساسیت های او را بشناسید تا کمتر برانگیخته شود. الته اینکه می گویید روانشناس است شاید فقط روان شناسی خوانده باشد. سعی کنید مسایل تان را با هم در میان بگذارید و آنها را با هم حل کنید.. با سلام خدمت شما برای کنترل خشم ایشان خودشان باید تمایل به تغییر داشته باشند. درصورتیکه حاضر به مراجعه هستند می توانید هر دو نفر مراجعه حضوری به رواندرمانگر داشته باشید و در غیر اینصورت مراجعه فردی خود شما هم می تواند برای خودتان کمک کننده باشد و احتمالا تاثیرگذار در رابطه با همسرتان.. سلام. بنظر میآید ایشان نیاز به آموزش مهارتهای کنترل خشم دارند و در صورت عدم موفقیت، درمانهای دارویی کمک خواهد کرد. خشم و عصبانیت می تواند ناشی از موارد زیر باشد: افت قند خون و کمبود ریز و درشت مغذی ها در بدن، کم خونی، مشکلات مرتبط با تیروئید ( کم کاری و پرکاری) و مشکلات هورمونی دیگر، مصرف محرکهایی مانند کافئین و اختلال مصرف الکل و مواد، ویژگی های شخصیتی زودرنج بودن ، اختلال بیش فعالی نقص توجه، اختلالات خلقی مانند افسردگی و و سایر اختلالات روانپزشکی ، جهت بررسی علت و برنامه درمانی مناسب مراجعه به روانپزشک توصیه میشود ..

خشم , ندارند , همسرم

با سلام و خسته نباشید
همسرم من روانشناس هستن ولی اصلا کنترل خشم ندارند.خیلی مهربونه ولی موقع عصبانیت خیلی بد عصبانی میشه و از اولین روز آشنایی مون هر چیزی که باعث دلخوریش شده رو پیش میکشه.و اینه شدیدا فرافکن هستن.هر مشکلی که پیش بیاد که کاملا هم بی ربط باشه، به من و خونواده ام ربط میده.با اینکه خودش روانشناسه من چیکار میتونم بکنم؟

6
1

همسرم اصلا کنترل خشم ندارند ولی خیلی مهربون هست چه کنیم؟ خشم , ندارند , همسرمباسلام به اتفاق همسرتان به زوج درمانگر مراجعه کنید.گاهی میتوان از درمان دارویی نیز جهت افزایش آستانه صبر و تحمل استفاده کرد.

0

همسرم اصلا کنترل خشم ندارند ولی خیلی مهربون هست چه کنیم؟ خشم , ندارند , همسرمبا سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایش دکتر بهرامی عزیز. بین اینکه اطلاعاتی را داشته باشید و اینکه بتوانید آنها را عملیاتی کنید؛ فرسنگها فاصله است. از این گذشته هر متخصصی در هر رشته ای حتما ممکن است خودش نیز به خدمات همان رشته نیاز پیدا کند. در ارتباط با خشم توجه داشته باشید که حتما پای هیجانات و افکار اولیه قبل از خشم مطرح است و این موارد باید ریشه یابی و به چالش کشیده شوند. ابراز پرخاشگرایانه هیجانی است که در تعاملات شکل میگیرد؛ پس برای غلبه بر آن دو طرف تعامل باید بخواهند تغییراتی را اعمال کنند.

0

همسرم اصلا کنترل خشم ندارند ولی خیلی مهربون هست چه کنیم؟ خشم , ندارند , همسرمبا سلام روان شناس بودن لزوما به معنای کامل و آرام بودن در همه جنبه های زندکی نیست. زندگی کنش و واکنش است سعی کنید حساسیت های او را بشناسید تا کمتر برانگیخته شود. الته اینکه می گویید روانشناس است شاید فقط روان شناسی خوانده باشد. سعی کنید مسایل تان را با هم در میان بگذارید و آنها را با هم حل کنید.

0

همسرم اصلا کنترل خشم ندارند ولی خیلی مهربون هست چه کنیم؟ خشم , ندارند , همسرمبا سلام خدمت شما برای کنترل خشم ایشان خودشان باید تمایل به تغییر داشته باشند. درصورتیکه حاضر به مراجعه هستند می توانید هر دو نفر مراجعه حضوری به رواندرمانگر داشته باشید و در غیر اینصورت مراجعه فردی خود شما هم می تواند برای خودتان کمک کننده باشد و احتمالا تاثیرگذار در رابطه با همسرتان.

0

همسرم اصلا کنترل خشم ندارند ولی خیلی مهربون هست چه کنیم؟ خشم , ندارند , همسرمسلام. بنظر میآید ایشان نیاز به آموزش مهارتهای کنترل خشم دارند و در صورت عدم موفقیت، درمانهای دارویی کمک خواهد کرد

0

همسرم اصلا کنترل خشم ندارند ولی خیلی مهربون هست چه کنیم؟ خشم , ندارند , همسرمخشم و عصبانیت می تواند ناشی از موارد زیر باشد: افت قند خون و کمبود ریز و درشت مغذی ها در بدن، کم خونی، مشکلات مرتبط با تیروئید ( کم کاری و پرکاری) و مشکلات هورمونی دیگر، مصرف محرکهایی مانند کافئین و اختلال مصرف الکل و مواد، ویژگی های شخصیتی زودرنج بودن ، اختلال بیش فعالی نقص توجه، اختلالات خلقی مانند افسردگی و و سایر اختلالات روانپزشکی ، جهت بررسی علت و برنامه درمانی مناسب مراجعه به روانپزشک توصیه میشود .