کنترل خشم با نوروفیدبک قابل درمان است؟

آیا کنترل خشم و مسلط بودن به اعصاب و داشتن آرامش با نوروفیدبک قابل درمان است؟
من سر هر مسئله ای از کوره درمیرم و عصبانی میشم و پرخاشگری میکنم، حتی خیلی تمرین و تلاش کردم تا کنترلش کنم اما نتونستم. چه کاری کنم تا بتونم همیشه آرامش خودمو حفظ کنم؟ خیلی از این وضعیتم ناراضی ام.
با تشکر از شما

0

با سلام و وقت بخیر. ممکن است بی تاثیر نباشد؛ اما. خشم هیجانی طبیعی و ثانویه است؛ روشهای ابراز؛ آن را سازگار یا ناکارآمد. باید هیجان اولیه ای که بروز داده نمیشود؛ تشخیص داده شود؛ ناکامی های پی در پی؛ استرسهای مزمن؛ عدم مهارتهای ارتباط موثر؛ عدم توانایی ابراز وجود؛ بازداری هیجانی و . با تشخیص این علل زمینه ساز؛ میتوان تکنیکهای رفتاری و شناختی را برای کنترل بیشتر بر تکانه ها آموخت.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام دوست عزیز عدم کنترل خشم در واقع نوعی تکانشگری است و شما می توانید از درمان نوروفیدبک برای کنترل تکانشگری استفاده کنید اما به صورت درمان مکمل در کنار دریافت درمان های شناختی و رفتاری

دکتر الهام اسبقی

روانشناسمدرس دانشگاه
دکتر الهام اسبقی
0

با سلام کاربرد صحیح نوروفیدبک بسیار محدود است و علی الرغم تبلیغات گسترده در باره این تکنیک، اثرگذاری آن در بسیاری موارد تایید نشده است، توصیه میکنم جهت کسب اطلاعات بیستر به آدرس مقاله زیر مراجعه نمایید. https://drsaeedansari.ir/درمان-کودکان-بیش-فعال-با-نوروفیدبک/

دکتر سعید انصاری

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر سعید انصاری
0

با سلام به شما دوست عزیز پرخاشگری از مشکلات و نابهنجاری های فردی است و تحقیقات حکایت از این دارد که نوروفیدبک میتواند تا حد قابل ملاحظه ای پرخاشگری را کاهش دهد ولی نوروفیدبک معمولا درمان طولانی مدتی است و پس از طی 5 جلسه درمانی متوجه میشوید آیا بر روی شما تاثیر گذار هست یا خیر .

مرکز مشاوره ازدواج و خانواده طلیعه مهر

دکتر فرشاد بهاریدکتری تخصصی مشاوره خانواده - مشاور از...
مرکز مشاوره ازدواج و خانواده طلیعه مهر
0

با سلام خیر برای کنترل خشم از درمان TDCS استفاده میکنند البته به صورت مکمل وکنار رواندرمانی.

دکتر مونا فلسفی

روانشناس کودک
دکتر مونا فلسفی
0

باسلام. اثر درمانی نوروفیدبک در بسیاری از مشکلات روانپزشکی در حال حاضر تایید نشده است و جایگاه نوروفیدبک بیشتر بصورت درمان مکمل در کنار سایر درمان ها مطرح میشود.

دکتر فاطمه شایگان شریف

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر - بورد تخصصی از دانشگاه ...
دکتر فاطمه شایگان شریف
0

سلام به شما. برای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو