دچار ضعف اعصاب هستم خیلی زود عصبانی میشم به کجا مراجعه کنم؟

سلام
من دچار ضعف اعصاب هستم , خیلی زود عصبانی میشم و کنترل خودم را از دست میدم.
بع چه تخصصی باید مراجعه کنم.
من ساکن مازندران هستم
آیا دکتر بخردیمی تواند من را معاینه و درمان کند؟
آیا دکتر متبحری در مازندران سراغ دارید؟؟؟

0

با سلام و وقت بخیر. در ابتدا به خشم؛ مهمتر از کنترل تکانه ها؛ سبب شناسی محتوا و فرآیند شکل گیری این هیجان ثانویه میباشد. به همکاران روانشناس و روانپزشک مراجعه بفرمایید در صورت نیاز برای دریافت خدمات متقابل؛ ارجاع خواهید شد. شهر و تخصص را در سایت محدود کنید و به متخصصان شهر خود دسترسی داشته باشید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

سلام میتونید از یک مشاور و روانشناس کمک بگیرید تا با بررسی علت ها، به برطرف شدن مشکل شما کمک کند. پیروز باشید

رزینا عبدی سلاله

مشاور خانواده، روان درمانگر کودک و نو...مشاوره تحصیلی ، افسردگی ، اضطراب ، وسواس
 رزینا عبدی سلاله
0

با سلام و احترام،پیشنهاد میکنم جهت بررسی دقیقتر و راهنمایی های لازم به همکاران متخصص روانپزشکی در شهر محل سکونتتان مراجعه نمایید.

دکتر نوح افشار

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکمشاوره ازدواج وخانواده ، خانواده درما...
دکتر نوح افشار
0

سلام به شما. عدم کنترل خشم می تواند علل مختلفی داشته باشد که افسردگی یکی از شایع ترین آنهاست. . برای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است. لذا توصیه می کنم مراجعه به روانپزشک را مد نظر قرار دهید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو