درمان استرس واضطراب چگونه است؟ با سلام مواردی که ذکرنمودید روند طبیعی زندگی همه افراد است و گریزناپذیر است. در صورتیکه سبب اختلال در عملکرد روزانه شما شده باشد نیازمند درمان است.. با سلام زندگی فرایند و واقعیت هایی رل را دلرد که برای همه اتفاق می افتد. با این حال، بهتر است با یک روان شناس مشورت کنید.. سلام به شما. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد..

استرس , درمان , واضطراب

سلام
من مدت هاست که بخاطر تاثیرات گذر زمان روی اطرافیانم ( سفید شدن موها و بیمار یا ضعیف شدنشون و.) حس مبهمی شبیه غم توی وجودمه تاثیری روی کیفیت زندگی من نداره اما احساس میکنم دچار یه استرس و اضطراب درونی شدم (نتونستم منظورمو برسونم یک حس شبیه ترس و استرس اضطراب همیشه در وجودمه همیشه) باید چه کنم

3
0

درمان استرس واضطراب چگونه است؟ استرس , درمان , واضطراببا سلام مواردی که ذکرنمودید روند طبیعی زندگی همه افراد است و گریزناپذیر است. در صورتیکه سبب اختلال در عملکرد روزانه شما شده باشد نیازمند درمان است.

0

درمان استرس واضطراب چگونه است؟ استرس , درمان , واضطراببا سلام زندگی فرایند و واقعیت هایی رل را دلرد که برای همه اتفاق می افتد. با این حال، بهتر است با یک روان شناس مشورت کنید.

0

درمان استرس واضطراب چگونه است؟ استرس , درمان , واضطرابسلام به شما. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.