دلیل اختلال خوابم چیست؟

یک ماه است که اختلال خواب دارم شبها اصلا نمیخوابم روزها هم دوسه ساعت بصورت چرت زدن که زیاد هم عمیق به خواب نمیروم و کسر خواب دارم علتش چیست؟

0

باسلام علل بی خوابی متنوع است.نیاز به شرح حال تکمیلی تر است.

دکتر شهاب الدین بهرامی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکبورد تخصصی
دکتر شهاب الدین بهرامی
0

با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایش همکار محترم. علاوه بر سبک زندگی؛ گاهی اختلالات خلقی و اضطرابی نیز، خواب شما را دستخوش تغییر میکنند؛ خواب در زمانی غیر از شب؛ آثار مثبت چندانی نخواهد داشت؛ لذا لازم است : توقف خواب نمیروزی و نظم دهی به الگوی خواب. از کافئین؛ نیکوتین؛ شکلات؛ ورزش سنگین؛ غذای سنگین ساعاتی قبل از خواب بپرهیزید. شیر ولرم؛ دوش آب گرم؛ مطالعه؛ موسیقی آرامبخش و تمارین آرمیدگی قبل از خواب کمک کننده است. فراموش نکنید اتاق خواب فقط محلی برای خواب است، پس تماشای فیلم، اینترنت، درس خواندن را در این فضا محدود کنید و در صورتی که بیش از 30 دقیقه در رختخواب بیدار مانده اید، موقتا از اتاق بیرون رفته و بعد از مدتی بازگردید. اتاق بدون نور و صدای مزاحم و کمی هم خنک کمک کننده است. از تمام موارد فوق مهمتر اینکه گاهی علت اصلی بیخوابی نگرانی در مورد نخوابیدن و مضرات آن است که باعث شکل گیری دور باطل بیدار ماندن میشود؛ در این مورد می بایست با روانشناس مشورت کنید. برای بررسی بیشتر میتوانید به کلینیک های تخصصی اختلالات خواب هم مراجعه بفرمایید: https://www.iransleep.com/

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

سلام، بی خوابی علل مختلف جسمی و روانی دارد، نیاز به انجام معاینه، آزمایش و مصاحبه کامل است، پیشنهاد میکنم به یک روانپزشک جهت انجام اقدامات تشخیصی، درمان دارویی و غیر دارویی مراجعه فرمایید.

دکتر بهاره صباغ ابریشمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمانگر خانواده و مشکلات جنسی
دکتر بهاره صباغ ابریشمی
0

سلام به شما. اساسا اختلال خواب نشانه ای از ابتلا به مساله ای در سلامت روان فرد است. اختلالاتی مانند افسردگی یا اضطراب یا اختلالات دیگری روانپزشکی می توانند باعث اختلال در خواب شوند. متاسفانه بسیار پیش می آید که افراد دچار چنین علامتی به جای مراجعه به روانپزشک و تشخیص بیماری اصلی و درمان آن، اقدام به مصرف داروهای خواب آور می کنند که نه تنها باعث حل مشکل نخواهد شد؛ از یک سو باعث عدم درمان بیماری اصلی و مخفی ماندن آن و مزمن و مقاوم به درمان شدن آن می شود، از سوی دیگر وابستگی به داروی خواب آور ایجاد می شود و پس از مدتی عوارض دیگر مصرف این نوع داروها گریبانگیر او خواهد بود. حال که تصمیم به کنار گذاشتن این وابستگی گرفته اید لازم است به روانپزشک مراجعه نمایید تا اختلال زمینه ای که باعث مشکل در خواب شما شده تحت درمان قرار گیرد و در کنار آن مصرف داروی خواب آور نیز توسط روانپزشک مطابق اصول صحیح قطع گردد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو