دارو هایی برای اضطراب اجتماعی معرفی می فرمایید؟ با سلام و وقت بخیر. داروهایی که گفتید در کارآزمایی های بالینی در مورد این اختلال اثربخش گزارش شده اند؛ لیکن با توجه به دیگر علائم؛ پاسخ به درمانهای قبلی و وضعیت جسمی بیمار این صلاحدید روانپزشک معالج شماست که داروی ترجیحی را برای شما انتخاب کند؛ پس پیشنهاد میکنم خودسرانه اقدام به مصرف داروها نفرمایید. به طور کلی مواد غذایی محرک (چای؛ شکلات و .) میتوانند آرمیدگی ما را تحت تاثیر قرار دهند اما اینکه صرفا با یک ماده غذایی بتوان اختلالی تمام عیار را کنترل کرد، حداقل بنده پژوهش چندانی در اینباره ندیده ام. درمان اضطراب اجتماعی علاوه بر دارودرمانی بر پایه روشهای رفتاری مواجهه ای و بازسازی شناختی خواهد بود.. کاربر گرامی: اکیدا توصیه میکنم که برای درمان بیماری مزمن اضطراب اجتماعی به شنیده ها و خوانده های خود اعتبار ندهید چرا که حتما واقفید مصرف دارو بدین طریق که شما مطرح کردید اساسا اشتباه است. اضطراب اجتماعی رو میتوانید زیر نظر روانشناس و روانپزشک بطور همزمان درمان کنید .دارو تا حدودی میتواند کمک کننده باشد ولیکن اهمیت درمان بیشتر از همه مربوط به حضور منظم شما در جلسات مشاوره هست تا بتوانید به مشکل خود غلبه کنید .در صورتیکه اقدامی جدی برای درمان نکنید از بسیاری از توانمندیهای خود که حضور در اجتماعات آنرا رقم میزند محروم خواهید بود و اعتماد به نفس شما را روز بروز بیشتر کاهش می یابد.موفق باشید.. با سلام واحترام،اکیدا توصیه میکنم به هیچ وجه بصورت خودسرانه از داروهای روانپزشکی استفاده نکرده و برای تشخیص و درمان اضطراب اجتماعی به همکاران متخصص روانپزشکی مراجعه نمایید.. با سلام، مصرف خودسرانه داروهای اعصاب بر طبق آنچه از دیگران می شنوید یا در سایتها مطالعه می کنید کار بسیار اشتباهیست، مصرف فلفل زیاد و یا مقادیر بالای کافئین می تواند اضطراب شما را تشدید کند. مصرف ماست پروبیوتیک؟!!!!در رفرنسهای ما ذکر نشده بطور کل وقت خود را با این سرچهای بی فایده هدر ندهید و دنبال درمان درست اختلال و مراجعه به متخصص مربوطه باشید، روانپزشک با درمان دارویی و رواندرمانی می تواند در رفع این اختلال به شما کمک کند،. به یک روانپزشک مراجعه کنید . خوشبختانه، استراتژیهایی برای کاهش اضطراب اجتماعی وجود دارد ولی نیاز است که یک روانشناس به شما آموزش دهد .می بایست تمرین کنید که چگونه با افکار منفی خود مبارزه کنید و چیزها را واقع گرایانه ببینید. پس دفترچه ای از افکار منفی خود درست کنید و آنها را به چالش بکشید . سعی کنید که در تعاملات اجتماعی به جای تمرکز و توجه به خودتان به دیگران توجه کنید .. باسلام به روانپزشک مراجعه کنید و تحت نظر ایشان درمان را شروع کنید. سلام. با وجودیکه داروهای زیادی وجود دارد، خیلی دنبال دارو نباشید. اصطراب اجتماعی اغلب با روان درمانی بهبود می یابد. سلام به شما. اضطراب اجتماعی می تواند از طریق روان درمانی و یا درمان دارویی بهبود یابد که انتخاب روش مناسب درمان با توجه به شرایط بیمار توسط روانپزشک صورت می گیرد و در صورتی که نیاز به درمان دارویی باشد نیز انتخاب دارو می بایست توسط روانپزشک باشد..

اجتماعی , اضطراب

سلام خسته نباشید خیلی ممنونم که به سوالات جواب میدین دارو برای اضطراب اجتماعی چه داروییه من چند تا دارو میدونم که برا این مشکل تجویز میکنن سیتالوپرام فلوکستین سرترالین پرانول بوسپیرون درسته غیر اینا هم هست یه سوال دیگه فلفل زیاد خوردن اضطرابو شدید میکنه؟ چای بیشتر یک لیوان چی؟ ماست پروبیوتیک اضطراب رو کم میکنه؟تو سایت دکتر سلام نوشته بود با خوردن این ماست اضطراب اجتماعی شدید رو درمان کنید ممنونم

8
0

دارو هایی برای اضطراب اجتماعی معرفی می فرمایید؟ اجتماعی , اضطراببا سلام و وقت بخیر. داروهایی که گفتید در کارآزمایی های بالینی در مورد این اختلال اثربخش گزارش شده اند؛ لیکن با توجه به دیگر علائم؛ پاسخ به درمانهای قبلی و وضعیت جسمی بیمار این صلاحدید روانپزشک معالج شماست که داروی ترجیحی را برای شما انتخاب کند؛ پس پیشنهاد میکنم خودسرانه اقدام به مصرف داروها نفرمایید. به طور کلی مواد غذایی محرک (چای؛ شکلات و .) میتوانند آرمیدگی ما را تحت تاثیر قرار دهند اما اینکه صرفا با یک ماده غذایی بتوان اختلالی تمام عیار را کنترل کرد، حداقل بنده پژوهش چندانی در اینباره ندیده ام. درمان اضطراب اجتماعی علاوه بر دارودرمانی بر پایه روشهای رفتاری مواجهه ای و بازسازی شناختی خواهد بود.

0

دارو هایی برای اضطراب اجتماعی معرفی می فرمایید؟ اجتماعی , اضطرابکاربر گرامی: اکیدا توصیه میکنم که برای درمان بیماری مزمن اضطراب اجتماعی به شنیده ها و خوانده های خود اعتبار ندهید چرا که حتما واقفید مصرف دارو بدین طریق که شما مطرح کردید اساسا اشتباه است. اضطراب اجتماعی رو میتوانید زیر نظر روانشناس و روانپزشک بطور همزمان درمان کنید .دارو تا حدودی میتواند کمک کننده باشد ولیکن اهمیت درمان بیشتر از همه مربوط به حضور منظم شما در جلسات مشاوره هست تا بتوانید به مشکل خود غلبه کنید .در صورتیکه اقدامی جدی برای درمان نکنید از بسیاری از توانمندیهای خود که حضور در اجتماعات آنرا رقم میزند محروم خواهید بود و اعتماد به نفس شما را روز بروز بیشتر کاهش می یابد.موفق باشید.

0

دارو هایی برای اضطراب اجتماعی معرفی می فرمایید؟ اجتماعی , اضطراببا سلام واحترام،اکیدا توصیه میکنم به هیچ وجه بصورت خودسرانه از داروهای روانپزشکی استفاده نکرده و برای تشخیص و درمان اضطراب اجتماعی به همکاران متخصص روانپزشکی مراجعه نمایید.

0

دارو هایی برای اضطراب اجتماعی معرفی می فرمایید؟ اجتماعی , اضطراببا سلام، مصرف خودسرانه داروهای اعصاب بر طبق آنچه از دیگران می شنوید یا در سایتها مطالعه می کنید کار بسیار اشتباهیست، مصرف فلفل زیاد و یا مقادیر بالای کافئین می تواند اضطراب شما را تشدید کند. مصرف ماست پروبیوتیک؟!!!!در رفرنسهای ما ذکر نشده بطور کل وقت خود را با این سرچهای بی فایده هدر ندهید و دنبال درمان درست اختلال و مراجعه به متخصص مربوطه باشید، روانپزشک با درمان دارویی و رواندرمانی می تواند در رفع این اختلال به شما کمک کند،

0

دارو هایی برای اضطراب اجتماعی معرفی می فرمایید؟ اجتماعی , اضطراببه یک روانپزشک مراجعه کنید . خوشبختانه، استراتژیهایی برای کاهش اضطراب اجتماعی وجود دارد ولی نیاز است که یک روانشناس به شما آموزش دهد .می بایست تمرین کنید که چگونه با افکار منفی خود مبارزه کنید و چیزها را واقع گرایانه ببینید. پس دفترچه ای از افکار منفی خود درست کنید و آنها را به چالش بکشید . سعی کنید که در تعاملات اجتماعی به جای تمرکز و توجه به خودتان به دیگران توجه کنید .

0

دارو هایی برای اضطراب اجتماعی معرفی می فرمایید؟ اجتماعی , اضطرابباسلام به روانپزشک مراجعه کنید و تحت نظر ایشان درمان را شروع کنید

0

دارو هایی برای اضطراب اجتماعی معرفی می فرمایید؟ اجتماعی , اضطرابسلام. با وجودیکه داروهای زیادی وجود دارد، خیلی دنبال دارو نباشید. اصطراب اجتماعی اغلب با روان درمانی بهبود می یابد

0

دارو هایی برای اضطراب اجتماعی معرفی می فرمایید؟ اجتماعی , اضطرابسلام به شما. اضطراب اجتماعی می تواند از طریق روان درمانی و یا درمان دارویی بهبود یابد که انتخاب روش مناسب درمان با توجه به شرایط بیمار توسط روانپزشک صورت می گیرد و در صورتی که نیاز به درمان دارویی باشد نیز انتخاب دارو می بایست توسط روانپزشک باشد.