درمان اضطراب زیاد چیست؟

بخاطر مشکلاتی که اخیرا برام پیش اومده اضطراب زیادی دارم گهگاهی غذا رو بالا میارم و شکمم بدجور درد میگیره و فشارم می افته و کلا رنگ پریده میشم ومشکلات کنکوری و درسام هم یه طرف دیگه اصلا توانایی تمرکز ندارم و بفرمایید چیکار کنم؟

1

یقینا این مقدار اضطراب نیاز به مداخله سریع دارویی دارد و پیشنهاد میشود هر چه سریعتر به یک روانپزشک حاذق مراجعه نموده و موارد را عنوان کنید سپس با مراجعه به یک روان درمانگر متخصص علت و ریشه تنش و عامل اضطراب زا را بررسی و برای از بین بردن و یا کاهش عوارض ، روشهایی را دریافت کنید. تنود عضلانی / ریلکسیشن / هوازی از مواردی است که میتواند در شرایط کنونی کمی شما را آرام کند اما در مراجعه به روانپزشک در اولویت درمان شما میباشد.

محمد مظلومی راد

روانشناس و مشاورروان درمانگر و روانشناس بالینی - مشاور
 محمد مظلومی راد
2

سلام با توجه به شدت اضطرابتون باید به روانپزشک مراجعه کنید تا دارو دریافت کنید و بعد برای ارزیابی بیشتر و درمان به روانشناس مراجعه کنید. در این بین خودتون هم بهتره کارهایی مثل انجام تکنیک های تنفسی،ریلکسیشن و ورزش برای کنترل اضطرابتون انجام بدید.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
3

با درود اضطراب و استرس می تواند مشکلات روان تنی را ایجاد کند.این مشکلات اغلب ناشی از نوع تفکر و سبک زندگی شماست. پیشنهاد می کنم با مشاوره یک روان شناس به تغییر سبک تفکر و زندگی خودتان بپردازید

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام همانطور که خود شما ذکر نمودید دارای اضطراب هستید که خود را به صورت علایم جسمانی بروز داده است، جهت بررسی و درمان به روانپزشک مراجعه نمایید

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام اگر تهران تشریف دارید به مطب مراجعه کنید

دکتر طاهره محمودیان دستنایی

روانشناس بالینی
دکتر طاهره محمودیان دستنایی
0

با سلام برای مدیریت اضطراب نیاز است دارودرمانی و رواندرمانی به طور همزمان انجام شود. به روانپزشک و روانشناس مراجعه کنید.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
0

باسلام، حتما توسط روانپزشک ویزیت شوید و ضمن ارزیابی کامل، درمان دارویی لازم را به مدت مشخص، دریافت کنید.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
3

با سلام و وقت بخیر. اضطراب مزمن درمان نشده خود از سبب سازهای مهم در اختلالات خلقی است. اضطراب حالتی مزمن از گوش به زنگی و انتظار ناملایمات و خطرات است در صورتی که منبع خطر مبهم و یا دارای قدرت تخریبی کمتر از انتظار فرد است؛ تا حدی از اضطراب معطوف به فشارها و بایدها روزمره لازم و ضروری است اما زمانی که مزمن میشود با اثر تراکمی و ایجاد تغییرات فیزیولوژیک؛ مضراتش بیش از فوایدش میگردد! علائم اضطراب میتواند بسیار متنوع از برخی دردهای مزمن؛ تا مشکلات گوارشی؛ تنفسی؛ ضعف دستگاه ایمنی؛ تغییرات در عملکرد دستگاه خودمختار عصبی و . میباشد که البته برای تشخیص افتراقی صحیح؛ فرد ابتدا می بایست از لحاظ سبب شناسی زیستی توسط پزشک مرتبط بررسی گردد. برای غلبه بر اضطراب گاهی مداخلات در سطح رفتاری در جهت غلبه بر اجتنابها و دوری گزینی هاست! در سطح شناختی باید خطاهای شناختی مرتبط با فاجعه انگاری؛ باید ها و نبایدها و ذهن خوانی و پیشگویی به چالش کشیده شود. و در نهایت گاهی با شدت بالا نیازمند درمانهای زیستی و دارویی است. https://drpournikdast.com/cbt-ex/

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام با توجه به شدت علایم نیاز به ویزیت روانپزشک و شروع درمان مناسب می باشد.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
2

سلام به شما. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو