علت سرگیجه هنگام خوابیدن به سمت چپ چیست؟ سلام شرح حال بیشتر به نقع سرگیجه وضعیتی خوش خیم است BPV انجام ام ار ای و نوارشنوایی سنجی منطقی است. ام ار ای مغز بررسی. دقیق. تری. است ………………….

خسته , خوابیدن , سرگیجه

سلام و خسته نباشد خدمت آقای دکتر
مادر من حدود شش ماهی هست که دچار سرگیجه و حالت تهوع میشند خصوصا هنگامی که به سمت چپ کی خوابند. دکتر براشون سی تا اسکن نوشتند و در نهایت علت رو نرسیدن خون به مغز اعلام کردند. حدود سه ماهی دارو مصرف کردند و الان بعد از قطع سه ماهه دارو سرگیجه مجدد برگشته که خواستند ام آر آی بگیرند. سوال من این هست آیا با توجه به اینکه سی تی اسکن وجود تومور مغزی رو رد کرده امکان داره که توی ام آر آی دلیل وجود تومور باشه؟ و اینکه این حالت در صورت وجود چه بیماری دیگه ای می تونه رخ بده

2
5

علت سرگیجه هنگام خوابیدن به سمت چپ چیست؟ خسته , خوابیدن , سرگیجهسلام شرح حال بیشتر به نقع سرگیجه وضعیتی خوش خیم است BPV انجام ام ار ای و نوارشنوایی سنجی منطقی است

-2

علت سرگیجه هنگام خوابیدن به سمت چپ چیست؟ خسته , خوابیدن , سرگیجهام ار ای مغز بررسی. دقیق. تری. است …………………

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سرگیجه در هنگام خواب می تواند ناشی از مشکلات گوناگونی باشد، از جمله بیماری های گوش داخلی، اختلالات تعادل، افزایش فشار خون و یا عوارض جانبی از داروهای مربوطه. اما اگر مشکل همیشه در هنگام خوابیدن به سمت چپ رخ می دهد، این ممکن است نشانه یک مشکل خاص باشد. با توجه به توضیحات، مادر شما قبلاً سی تی اسکن داشته و تشخیص بیماری مرتبط با مغز صادر شده است. بعد از اتمام دوره درمان، سرگیجه دوباره پیدا کرده است. بنابراین، ام آر آی مغز قدم بعدی مناسبی به نظر می رسد. اگرچه سی تی اسکن معمولاً می تواند تومورهای مغزی را تشخیص دهد، اما ام آر آی ممکن است جزئیات بیشتری در مورد آناتومی مغز و علل احتمالی سرگیجه فراهم کند. بنابراین، این ممکن است که تومور مغزی در ام آر آی دیده شود حتی اگر در سی تی اسکن دیده نشده است.

سلام. سرگیجه و حالت تهوع هنگام خوابیدن به سمت چپ می‌تواند به علل مختلفی رخ دهد که از جمله مهم‌ترین آنها نرسیدن خون کافی به مغز است که مادرتان تجربه کرده‌اند. اینکه سرگیجه بعد از قطع دارو بازگشته است، نشان می‌دهد که ممکن است هنوز علت زمینه‌ای رفع نشده باشد. MRI میتواند اطلاعات دقیق‌تری نسبت به سی تی اسکن ارائه دهد و به بررسی مشکلات جزئی‌تر مانند تغییرات عروقی یا التهابی بپردازد، اما اگر سی تی اسکن وجود تومور را رد کرده باشد، احتمالا در MRI نیز چیزی یافت نخواهد شد که بیانگر تومور باشد. دیگر علل بالقوه شامل مشکلات گوش داخلی، نارسایی عروقی یا اختلالات عصبی-گوشی می‌باشد. حتماً با پزشک متخصص مغز و اعصاب مشورت کنید و از او درباره نیاز به روش‌های تشخیصی دیگر سوال بپرسید.