آیا خوابیدن روی شکم در بارداری ضرر دارد؟ سلام در حال حاضر مشکلی ندارد نگران نباشید. باسلام. تا 20 هفته که هنوز شکم خیلی بزرگ نشده طاق باز خوابیدن ایرادی نداره و پس از آن خوابیدن به پهلوی چپ توصیه می شود. سلام در این سن بارداری هرجور که راحتید میتوانید بخوابید. سلام عزیزم، پیش از 3 ماهه ی آخر بارداری، هیچ محدودیتی در نحوه ی خوابیدن شما وجود ندارد..

شکم , خوابیدن , خواب , بارداری

من هفته ۱۴ هستم و وقتی روی پهلو میخوابم صبح بشدت بدن درد دارم و اصلا نمیتونم حتی تفس بکشم و مجبورم روی شکم بخوابم البته
نه به صورت کامل و دمر خیلی نگرانم بچم آسیب ببینه؟تا چند هفته خطر داره.

4
0

آیا خوابیدن روی شکم در بارداری ضرر دارد؟ شکم , خوابیدن , خواب , بارداریسلام در حال حاضر مشکلی ندارد نگران نباشید

0

آیا خوابیدن روی شکم در بارداری ضرر دارد؟ شکم , خوابیدن , خواب , بارداریباسلام. تا 20 هفته که هنوز شکم خیلی بزرگ نشده طاق باز خوابیدن ایرادی نداره و پس از آن خوابیدن به پهلوی چپ توصیه می شود

0

آیا خوابیدن روی شکم در بارداری ضرر دارد؟ شکم , خوابیدن , خواب , بارداریسلام در این سن بارداری هرجور که راحتید میتوانید بخوابید

1

آیا خوابیدن روی شکم در بارداری ضرر دارد؟ شکم , خوابیدن , خواب , بارداریسلام عزیزم، پیش از 3 ماهه ی آخر بارداری، هیچ محدودیتی در نحوه ی خوابیدن شما وجود ندارد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در حقیقت، خوابیدن روی شکم در دوران بارداری آسیبی به جنین وارد نمی‌کند. پوست و عضلات شما، جفت ها، مایع آمنیوتیک و دیواره رحم همگی یک لایه محافظ برای نوزاد شما ایجاد می‌کنند. با این حال، با پیشرفت بارداری، شکم شما بزرگ‌تر می‌شود و خوابیدن روی آن ممکن است راحت نباشد. همچنین، فشار روی عروق خونی می‌تواند جریان خون به جنین را کاهش دهد. بنابراین، بهترین وضعیت برای خواب بارداری خوابیدن روی سمت چپ است، که جریان خون به نوزاد، کلیه‌ها و رحم را بهبود می‌بخشد. معمولا در هفته 16 تا 20 بارداری ، خوابیدن روی پهلو توصیه میشود.

در دوران بارداری، به ویژه از سه‌ماهه دوم به بعد، خوابیدن روی شکم ممکن است ناراحت‌کننده‌تر شود و به تدریج به دلیل رشد شکم غیرممکن شود. در هفته چهاردهم، وقتی رحم در حال بزرگتر شدن است، خوابیدن روی شکم به طور مستقیم خطری برای جنین ندارد، زیرا کیسه آمنیوتیک و دیواره قوی رحم، محافظت قابل توجهی فراهم می‌کنند. با این حال، توصیه می‌شود از خوابیدن بر روی شکم اجتناب کنید و سعی کنید به جای آن به پهلو، ترجیحاً پهلوی چپ بخوابید. این وضعیت به افزایش جریان خون و مواد مغذی به جنین کمک می‌کند و فشار کمتری به اندام‌های داخلی وارد می‌شود. اگر احساس ناراحتی دارید، ممکن است از بالش‌های مخصوص بارداری برای پشتیبانی بیشتر استفاده کنید. اگر استراحت روی پهلو همچنان باعث درد می‌شود، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.