آیا قرص افزایش انگیزه و نگرانی از اینده وجوددارد؟

باسلام . بنده چندماه پیش اسنترا مصرف کردم و ترکش کردم حتی چندماه بعد ترک هنوز یه سری عوارضش مث بیخیالی مونده . حالا این مهم نیست میخواستم از تون عاجزانه خواهش کنم یه سری قرص اعصاب یا مکمل یا هرچی معرفی کنید ک باعث افزایش انگیزه و شوق و اشتیاق درس خوندن و تمرکز بشه من کنکوریم و دارم زندگیمو میبازم . لطفا معرفی کنید توروخدا . سر از خود نمیخورم و قبلش با متخصص شهرمون در میون میزارم . توروخدا.التماس

0

با سلام خیلی مهم است که داروهای روانپزشکی را تحت نظر روانپزشک قطع کنید یا مقدارش را تغییر دهید. اما در مورد افزایش اشتیاق تحصیلی علل و عوامل مختلفی می توانند منجر به کم شدن شور و اشتیاق تحصیلی شوند. مثل هدف نداشتن، انگیزه نداشتن، بی رمقی، خودکارآمدی تحصیلی ضعیف و . هریک از این موارد راهکار متفاوتی دارند. برای بررسی علل و موارد مداخله ای به مشاور و یا روانشناس مراجعه نمایید.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
0

با سلام مصرف و تغییر دوز داروها باید با نظر روانپزشک باشه.مجددا برای ارزیابی به روانپزشک مراجعه کنید و درصورتی که عارضه ای از داروی قبلی شما رو اذیت میکرده با ایشون مطرح کنید که داروی جایگزین برای شما تجویز بشه.

دکتر عطیه عسگرنیا فعال

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر عطیه عسگرنیا فعال
0

با درود داروی انگیزش احساس نیاز با در نظر گرفتن هدف و حرکت و تلاش در راستای رسیدن به هدف است. سعی کنید برای خودتان هدف تعیین کنید و تلاش کنید. در کنار آن ورزش را هم فراموش نکنید و دنبال معجزه بدون تلاش نباشید.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

سلام، قطع خودسرانه ی داروهای اعصاب میتواند عوارضی داشته باشد،بهتر است جهت بررسی با روانپزشک مشورت و در صورت تشخیص و نیاز، تجویز دارو صورت گیرد، برای بررسی و تشخیص دلایل بی انگیزگی هم به روانشناس مراجعه کنید، موفق باشید

دکتر پریچهر اشرف

روانشناس و مشاور
دکتر پریچهر اشرف
0

با سلام تجویز دارو تنها پس از ارزیابی های لازم میتواند انجام گیرد و عدم تمرکز علل متفاوتی دارد که هر مورد ، درمان اختصاص به خود را دارد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام نیازمند ارزیابی وبررسی داشته دو اختلال مهم اضطرابی و افسردگی باعث افت تحصیلی و بی خوابی میشود توصیه میشود به روان پزشک و روان شناس مراجعه داشته باشید

شاهین کریم پور

روان شناس بالینی(روان درمانگر باروش C...
 شاهین کریم پور
-1

سلام، برای افزایش توجه و تمرکز داروهایی وجود دارد که پس از بررسی تشخیصی توسط پزشک به بیماران داده میشود.

دکتر مهدی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروانکاو
دکتر مهدی کریمی
0

سلام بیشتر از دارو، خود شما میتونید برای خودتون انگیزه ایجاد کنید. داشتن هدف و برنامه ریزی برای رسیدن به اون میتونه به افزایش انگیزه کمک کنه.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

باسلام، هیچ دارویی را نمی توان بدون شرح حال دقیق وارزیابی تخصصی تجویزکرد بنابراین بهتراست حضوری یا انلاین ویزیت شویدوتحت نظر روانپزشک دارو مصرف کنید.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

با سلام و وقت بخیر. یکی از افسانه های دروغینی که سالهاست به ما گفته اند اینکه انگیزه یا اعتماد به نفس یک متغیر جادویی و بیرونی است و بعد از یافتن آن زندگی ما متحول خواهد شد : -از شروع کردن کارهای جدید ترسی نخواهیم داشت -و تقویت کننده های بلندمدت را به کوتاه مدت ترجیح خواهیم داد!!! -و هیجانات منفی ما محو خواهد شد در صورتی که ترس؛ هیجانات منفی و حتی ترجیح پیامدهای کوتاه مدت جز جداناپذیر و ذاتی انسان است! راه حل فقط در تمرین و تمرین و تقسیم تکلیف های بزرگ به هزاران تکلیف هر روزه و کوچک است! بله اعتماد به نفس و انگیزه بعد از شروع آنهم نه به سرعت اما در ما شکل خواهد گرفت! کتاب شکاف اعتماد به نفس اثر هریس را چندبار با دقت مطالعه کنید. https://drpournikdast.com/cbt-ex/

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست