هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم چه کنم؟ باسلام حتما در محل زندگیتان به روانپزشک مراجعه نمایید.. با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات دکتر بهرامی عزیز. سختی شرایط شما را درک میکنم؛ علائمی از اختلال خلقی را دارید که به خصوص بعد از زایمان شایع است؛ اما همین که تاکنون منطقی با فشارها کنار آمده اید و تصمیم جبران ناپذیری نگرفته اید؛ نشان از هوشمندی و عواطف ارزشمند شما دارد. قطعا اوضاع بهتر خواهد شد؛ بخشی بدون دخالت و هیچ کمکی و با بزرگ شدن تدریجی کودک و بخشی با دریافت کمک حرفه ای توسط شما؛ احساس شما به این علت است که شرایط را پایدار میدانید در صورتی که پایدار ماندن شرایط کمترین احتمال ممکن است! حتما همسرتان و یا یکی از اعضای خانواده را از احساسات و تصمیم هایتان مطلع سازید و سپس در اسرع وقت با یادداشت علائمتان به همکاران روانپزشک برای دریافت (موقت) دارو مراجعه کنید؛ به شما اطمینان میدهم بعد از دریافت دارو همه چیز رو به بهبودی خواهد رفت.. با سلام دوست عزیز قطعا این گذراندن این شرایط دردآور برای هر کسی کار سختی است احتمال وجود افسردگی بعد از زایمان را چک کنید و بدانید که چون کودک شما از جمله کودکان دشوار است سختی ها طبیعی است و به شما به عنوان مادر تبریک می گویم که توانستید تا این زمان با این شرایط کنار بیایید و تصمیم نامعقولی نگیرید. سلام به شما. دشواری هایی که پس از بچه دار شدن با آن دست و پنجه نرم کرده اید و سایر مسائل همراه آن باعث ایجاد افسردگی در شما شده است. علائمی همچون احساس غمگینی، ناتوانی در لذت بردن، احساس پوچی، ناامیدی، بی انگیزگی، فکر کردن زیاد در مورد مرگ یا حتی خودکشی، کاهش تمرکز، ناتوانی در تصمیم گیری، تمایل به گوشه گیری و انزوا، کاهش انرژی، تغییر در خواب بصورت کاهش یا افزایش، تغییر در اشتها بصورت کاهش یا افزایش، کاهش میل جنسی و از جمله علائم افسردگی هستند که وقتی در کیفیت زندگی یا روابط یا کارکرد شغلی یا تحصیلی فرد اثر نامطلوبی گذاشته باشد نیاز به مداخلات درمانی خواهد داشت و برای این منظور لازم است به متخصص روانپزشکی مراجعه داشته باشید..

انگیزه , صاحب , راهکارهای مقابله , افسردگی پس از زایمان

صاحب کودکی ۱۱ماهه هستم که درتمام این ۱۱ماه بابدبختی اورابزرگ کردم چون نه سینه ام راگرفت. ونه شیشه.اوراباسرنگ وقطره چکان شیرمیدهم وهیچ دکتری علت رانفهمید،درتمام این مدت زندگیم مثل جهنم شدوباهمسرم اختلاف زیادی پیداکردم الان خیلی وقت است احساس میکنم همسروفرزندم رادوست ندارم وآنهارامسبب بدبختی خودمیدانم طوری که هیچ چیزخوشحالم نمیکندوحوصله کوچکترین کاری راهم ندارم.بعضی وقتهادوست دارم بچه ام راخفه کنم نمیدانم چه برسرم آمده

4
0

هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم چه کنم؟ انگیزه , صاحب , راهکارهای مقابله , افسردگی پس از زایمانباسلام حتما در محل زندگیتان به روانپزشک مراجعه نمایید.

0

هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم چه کنم؟ انگیزه , صاحب , راهکارهای مقابله , افسردگی پس از زایمانبا سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات دکتر بهرامی عزیز. سختی شرایط شما را درک میکنم؛ علائمی از اختلال خلقی را دارید که به خصوص بعد از زایمان شایع است؛ اما همین که تاکنون منطقی با فشارها کنار آمده اید و تصمیم جبران ناپذیری نگرفته اید؛ نشان از هوشمندی و عواطف ارزشمند شما دارد. قطعا اوضاع بهتر خواهد شد؛ بخشی بدون دخالت و هیچ کمکی و با بزرگ شدن تدریجی کودک و بخشی با دریافت کمک حرفه ای توسط شما؛ احساس شما به این علت است که شرایط را پایدار میدانید در صورتی که پایدار ماندن شرایط کمترین احتمال ممکن است! حتما همسرتان و یا یکی از اعضای خانواده را از احساسات و تصمیم هایتان مطلع سازید و سپس در اسرع وقت با یادداشت علائمتان به همکاران روانپزشک برای دریافت (موقت) دارو مراجعه کنید؛ به شما اطمینان میدهم بعد از دریافت دارو همه چیز رو به بهبودی خواهد رفت.

0

هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم چه کنم؟ انگیزه , صاحب , راهکارهای مقابله , افسردگی پس از زایمانبا سلام دوست عزیز قطعا این گذراندن این شرایط دردآور برای هر کسی کار سختی است احتمال وجود افسردگی بعد از زایمان را چک کنید و بدانید که چون کودک شما از جمله کودکان دشوار است سختی ها طبیعی است و به شما به عنوان مادر تبریک می گویم که توانستید تا این زمان با این شرایط کنار بیایید و تصمیم نامعقولی نگیرید

0

هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم چه کنم؟ انگیزه , صاحب , راهکارهای مقابله , افسردگی پس از زایمانسلام به شما. دشواری هایی که پس از بچه دار شدن با آن دست و پنجه نرم کرده اید و سایر مسائل همراه آن باعث ایجاد افسردگی در شما شده است. علائمی همچون احساس غمگینی، ناتوانی در لذت بردن، احساس پوچی، ناامیدی، بی انگیزگی، فکر کردن زیاد در مورد مرگ یا حتی خودکشی، کاهش تمرکز، ناتوانی در تصمیم گیری، تمایل به گوشه گیری و انزوا، کاهش انرژی، تغییر در خواب بصورت کاهش یا افزایش، تغییر در اشتها بصورت کاهش یا افزایش، کاهش میل جنسی و از جمله علائم افسردگی هستند که وقتی در کیفیت زندگی یا روابط یا کارکرد شغلی یا تحصیلی فرد اثر نامطلوبی گذاشته باشد نیاز به مداخلات درمانی خواهد داشت و برای این منظور لازم است به متخصص روانپزشکی مراجعه داشته باشید.