سیگار , ترک , فهمدیم

ترک سیگار - مدتی است که فهمدیم برادرم سیگار میکشه برادرم 24 سالشه و؟

سلام مدتی است که فهمدیم برادرم سیگار میکشه برادرم ۲۴ سالشه و مادر و پدرم باهاش صحبت کردن و اونم گفت باشه نمیکشم اما چند وقت پیش فهمیدیم روی اورده به سیگار الکتریکی و باز هم پدر و مادرم باهاش صحبت کردن و قبول کرد که نکشه اما از بویی که از اتاقش میاد معلومه که باز داره سیگار میکشه بنظر باید چکار کنیم که بذار کنار؟و ایا سیگار الکتریکی از معمولی خطرناک تر هست؟لطفا راهنمایی کنید ممنونم.

0

سلام به شما. بهترین اقدام این است که علت گرایش ایشان به سیگار را بررسی کنید و راه حل مناسب تری برای آن علت پیشنهاد کنید و در کنار آن با بیان دلایل تان برای کنار گذاشتن سیگار در او انگیزه ایجاد نمایید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

با سلام مهمترین مورد، انگیزه خود فرد برای نکشیدن سبگار است و باید این انگیزه در ایشان ایجاد شود و معمولا نصیحت تاثیرگذار نمی باشد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

باسلام واحترام ترک سیگار مراحل ودرمان داشته گاها از ترک مواد سختر میباشد به دلیل دردسترس بودن ومصرف آن در اکثر جاها توصبه میشود به روان شناس مراجعه کنید

شاهین کریم پور

روان شناس بالینی(روان درمانگر باروش C...
 شاهین کریم پور
0

سلام، بله سیگار الکترونیکی خطر بیشتری نسبت به سیگار معمولی دارد. بایستی برای ترک خود فرد انگیزه داشته باشد. در ایشان انگیزه ایجاد کنید و برای کمک به این مساله از روانشناس و روانپزشک می توانند کمک بگیرند.

دکتر بهاره صباغ ابریشمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمانگر خانواده و مشکلات جنسی
دکتر بهاره صباغ ابریشمی
0

با سلام باید برادرتان خودش به این نتیجه برسند که سیگار را ترک کند در غیر اینصورت این اتفاق نخواهد افتاد. با یک روان شناس متخصص ترکی سیکار مشاوره از نزدیک داشته باشند.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

سلام بر شما علت زمینه ای را پیدا کنید و بهترین اقدام درمان ان است.

دکتر سمانه بیاناتی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر (اعصاب و روان)
دکتر سمانه بیاناتی
0

باسلام روانشناس و روانپزشک با مصاحبه انگیزشی در افزایش انگیزه میتوانند کمک کنند

دکتر فاطمه شایگان شریف

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر - بورد تخصصی از دانشگاه ...
دکتر فاطمه شایگان شریف
0

با سلام و وقت بخیر. قبل از هر چیز انگیزه خود فرد بدون اجبار و فشار بیرونی اطرافیان برای ترک هر گونه رفتار عادتی مهم و ضروری است. گاهی فشار بر فرد اوضاع را با افزایش تنش و استری بدتر هم میکند. برای ترک سیگار روشهای رفتاری کنترل محرک تاحدی کمک کننده است. ترک سیگار بسیار مهم است اما حفظ سلامت و صمیمت بین اعضای خانواده از آنهم مهمتر است.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام خدمت شما لازم است که خود فرد تمایل به ترک داشته باشد، می توانید با ایشان صحبت کنید و فضایی ایجاد کنید تا اطمینان کنند و مسائلشان را با شما و یا والدین مطرح کنند و برای مراجعه و بررسی تخصصی ترغیب شوند.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

سلام و درود در وهله اول باید این رفتار شناسایی شود که چرا و به چه دلیل سیگار را آغاز نمودهاید معمولا افراد مانی که دچار یک سری از بحرانها یا مشکل در حل مسائل روزمره خود میشوند وی به یک سری حواس پرتیهایی مثل کشیدن سیگار مینمایند ه روانشناسان به آن رفتارهای اجتنابی میگویند. رفتارهای اجتنابی که یکی از آنها کشیدن سیگار هست باید شناسایی شود عوامل آنها مرتفع شود و بعد مسائل ترک سیگار و نحوه ترک کردن آن توسط شما به کمک روانشناسان انجام شود. اینجا به طور کاملا مختصر برای شما توضیح داده شد ولی برای وزشهای کامل و جامعتر در رابطه با قطع و ترک کامل سیگار و هرگونه مواد دخانی بهتر است از روانشناسان در این زمینه کمک بگیرید.

حمیدرضا دامغانی نسب

روانشناس و مشاور
 حمیدرضا دامغانی نسب