ترس از مرگ و دنیای پس از آن را چگونه کنترل کنیم؟ با سلام با توجه به اینکه در شهری که هستید، توسط روانپزشک بعد از بررسی دارو تجویز شده است، پس نیاز به مصرف دارو وجود دارد که البته بررسی مجدد روانپزشکی بعد از یک و نیم ماه نیاز هست که بررسی شود که آیا همان داروها را مصرف کنید یا نیاز به تغییر دارو هست.. سلام، بهتر است جهت ارزیابی و تشخیص به روانپزشک و روانشناس مراجعه شود. سلام ، در صورتی که در ارزیابی روانپزشک نیاز به مصرف دارو هست ، طبق توضیه روانپزشک خود عمل کنید ، و در کنار ان میتوانید از مشاوره برای انجام درمان های شناختی رفتاری برای مدیریت استرس خود ذر این زمینه کمک بگیرید. سلام ترس از مرگ از جمله ترسهای بنیادی ودیرینه انسانها است. ترس از مرگ ترس همگانی است به این معنا که آدمها در هر نقطه از جهان ترس از مرگ را از ضعیف تا شدید تجربه میکنند. اما موضوعی که شما مطرح کردید میتونه عوامل مختلفی در آن دخیل باشه که در اینجا هیچ کدام از آن عوامل برای ما مشخص نیست. ممکنه ناشی از این باشد که شما در حال خلق کردن مفهوم و معناهایی در زندگی خودتان هستید یا شاید یا بخشی از نگرانی های شما یا حتی بیانگر مسایل دیگری در زندگی تان باشد. اما اگر بخواهم توصیه ای داشته باشم اول بهتر است با مشاور صحبت کنید تا ریشه ترس شما روشن و درمان شود ولی رفتارهای شما در مواجهه با ترس هایتان ممکن است ان را تشدید کند مثلا تلاش برای فکر نکردن میتواند در بلندمدت نگرانی و اضطراب شما افزایش دهد.. با سلام و وقت بخیر. در جلسات درمانی برای غلبه بر این افکار از دو طریق اقدام میکنند. 1.از طریق به چالش کشیدن محتوای افکار پیش بینی کننده و نگران کننده 2.از طریق دستکاری فرآیند فکر کردن که به درمانهای فراشناختی معروف است. اما مرگ یک اضطراب بنیادین و همگانی و مبتنی بر واقعیت عینی و پیش بینی ناپذیر و کنترل ناپذیر است پس بهتر است به جای چالش با محتوا با فرآیند فکر کردن درگیر شویم!!! مثلا در مورد دوم : باید در جلسات درمانی یاد بگیرید که افکار شما فقط افکار شماست و هیچ قدرت و معنای بیرونی ندارد!!! به مثال زیر دقت بفرمایید : ذهن ما کارکردهای زیادی داره مثل؛ قضاوت، ارزیابی، استدلال، حل مساله، تفکر، تفکیک و . ویژگی تمام این فعالیتها فکر کردن است! روزانه هزاران فکر به ذهن انسان می آید که در حالتهای نگرانی و افسردگی این تعداد افزایش هم پیدا میکنه. یعنی محتوای افکار چندان مهم نیست این فرآیند فکر کردن است که آن را بیمارگون میسازد!!! حالا فرض کنید ذهن شما یک مامور چک کردن پاسپورت فرودگاهه و افکار شما هم مسافران این فرودگاه هستند. اگر مامور گیت فرودگاه (یا همان ذهن شما) بیش از حد وسواس برای تطبیق مشخصات مسافران باشه. تمام موارد را بخواهد چک کنه. هم مسافران عصبی خواهند شد و هم اینکه قطعا تعداد زیادی از مسافران از پرواز جا خواهند ماند. گاهی ذهن ما نقش آن مامور وسواسی و نگران را بازی میکنند. پس ما باید مامور فرودگاه را عوض کنیم یا به ذهن یاد بدهیم که فقط افکاری را چک کند که واقعا میتونه مهم یا مشکوک باشند!!! تمارین ذهن آگاهی مربوطه را از لینک زیر دنبال کنید : https://drpournikdast.com/cbt-ex/. با سلام توصیه می شود طبق بررسی و تجویز روانپزشک معالج عمل نمایید..

ترس , مرگ , دنیای

سلام خسته نباشید اقای دکتر من ترس شدید از مرگ و بعدش رو دارم شهرستانم اینجا دکتر رفتم ولی داروهاش رو نذاشتن بخورم تقریبا یک و نیم ماهه دیگه کلافه شدم مشکل من حتما نیاز به دارو داره؟

6
0

ترس از مرگ و دنیای پس از آن را چگونه کنترل کنیم؟ ترس , مرگ , دنیایبا سلام با توجه به اینکه در شهری که هستید، توسط روانپزشک بعد از بررسی دارو تجویز شده است، پس نیاز به مصرف دارو وجود دارد که البته بررسی مجدد روانپزشکی بعد از یک و نیم ماه نیاز هست که بررسی شود که آیا همان داروها را مصرف کنید یا نیاز به تغییر دارو هست.

0

ترس از مرگ و دنیای پس از آن را چگونه کنترل کنیم؟ ترس , مرگ , دنیایسلام، بهتر است جهت ارزیابی و تشخیص به روانپزشک و روانشناس مراجعه شود

0

ترس از مرگ و دنیای پس از آن را چگونه کنترل کنیم؟ ترس , مرگ , دنیایسلام ، در صورتی که در ارزیابی روانپزشک نیاز به مصرف دارو هست ، طبق توضیه روانپزشک خود عمل کنید ، و در کنار ان میتوانید از مشاوره برای انجام درمان های شناختی رفتاری برای مدیریت استرس خود ذر این زمینه کمک بگیرید

0

ترس از مرگ و دنیای پس از آن را چگونه کنترل کنیم؟ ترس , مرگ , دنیایسلام ترس از مرگ از جمله ترسهای بنیادی ودیرینه انسانها است. ترس از مرگ ترس همگانی است به این معنا که آدمها در هر نقطه از جهان ترس از مرگ را از ضعیف تا شدید تجربه میکنند. اما موضوعی که شما مطرح کردید میتونه عوامل مختلفی در آن دخیل باشه که در اینجا هیچ کدام از آن عوامل برای ما مشخص نیست. ممکنه ناشی از این باشد که شما در حال خلق کردن مفهوم و معناهایی در زندگی خودتان هستید یا شاید یا بخشی از نگرانی های شما یا حتی بیانگر مسایل دیگری در زندگی تان باشد. اما اگر بخواهم توصیه ای داشته باشم اول بهتر است با مشاور صحبت کنید تا ریشه ترس شما روشن و درمان شود ولی رفتارهای شما در مواجهه با ترس هایتان ممکن است ان را تشدید کند مثلا تلاش برای فکر نکردن میتواند در بلندمدت نگرانی و اضطراب شما افزایش دهد.

0

ترس از مرگ و دنیای پس از آن را چگونه کنترل کنیم؟ ترس , مرگ , دنیایبا سلام و وقت بخیر. در جلسات درمانی برای غلبه بر این افکار از دو طریق اقدام میکنند. 1.از طریق به چالش کشیدن محتوای افکار پیش بینی کننده و نگران کننده 2.از طریق دستکاری فرآیند فکر کردن که به درمانهای فراشناختی معروف است. اما مرگ یک اضطراب بنیادین و همگانی و مبتنی بر واقعیت عینی و پیش بینی ناپذیر و کنترل ناپذیر است پس بهتر است به جای چالش با محتوا با فرآیند فکر کردن درگیر شویم!!! مثلا در مورد دوم : باید در جلسات درمانی یاد بگیرید که افکار شما فقط افکار شماست و هیچ قدرت و معنای بیرونی ندارد!!! به مثال زیر دقت بفرمایید : ذهن ما کارکردهای زیادی داره مثل؛ قضاوت، ارزیابی، استدلال، حل مساله، تفکر، تفکیک و . ویژگی تمام این فعالیتها فکر کردن است! روزانه هزاران فکر به ذهن انسان می آید که در حالتهای نگرانی و افسردگی این تعداد افزایش هم پیدا میکنه. یعنی محتوای افکار چندان مهم نیست این فرآیند فکر کردن است که آن را بیمارگون میسازد!!! حالا فرض کنید ذهن شما یک مامور چک کردن پاسپورت فرودگاهه و افکار شما هم مسافران این فرودگاه هستند. اگر مامور گیت فرودگاه (یا همان ذهن شما) بیش از حد وسواس برای تطبیق مشخصات مسافران باشه. تمام موارد را بخواهد چک کنه. هم مسافران عصبی خواهند شد و هم اینکه قطعا تعداد زیادی از مسافران از پرواز جا خواهند ماند. گاهی ذهن ما نقش آن مامور وسواسی و نگران را بازی میکنند. پس ما باید مامور فرودگاه را عوض کنیم یا به ذهن یاد بدهیم که فقط افکاری را چک کند که واقعا میتونه مهم یا مشکوک باشند!!! تمارین ذهن آگاهی مربوطه را از لینک زیر دنبال کنید : https://drpournikdast.com/cbt-ex/

0

ترس از مرگ و دنیای پس از آن را چگونه کنترل کنیم؟ ترس , مرگ , دنیایبا سلام توصیه می شود طبق بررسی و تجویز روانپزشک معالج عمل نمایید.