ترس نوزاد ۱۷ روزه یا بغض در حالت بیداری طبیعیه؟ با سلام. در پر کردن مشخصات کودک بهتره اگه سن زیر یک سال است همون صفر وارد کنید، سیستم الکترونیک سن رو ۱۷ سال تصور کرده و توصیف غلط کرده، قد و وزن کودک شما هر دو بالاتر از میانگین است. پرشهای میوکلونیک دوران شیرخوارگی و بیدار شدن با جیغ و گریه ناگهانی و بغض و گریه در دوران نوزادی کاملا طبیعی است. ولی اگه دفعات بالا بره بهتره جهت اطمینان خاطر به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید. دقت کنید همیشه آرامش محیط و مخصوصا مادر ، به آرامی صحبت کردن اطرافیان بسیار در آرامش کودک موثر است.خودتون هم وقتی نوزاد می خوابه ، او را در آغوش بکشید و بخوابید.. این حالت کاملا طبیعی است برای کاهش دفعات میتونید از صداهای سفید که تداعی کننده صدا های داخل رحمی هست استفاده کنید همچنین گذاشتن لباس مادر که بوی مادر رو میده در کنار نوزاد نیز باعث کاهش آشفتگی نوزاد میشه.

بغض , ترس , نوزاد

با سلام. بچه من ۱۷ روزشه. در طول روز حداقل یک بار تو خواب با حالت ترس از خواب میپره یا بغض میکنه تو بیداری. برای آرامشش چیکار میتونم بکنم؟آیا نیازه ببرم دکتر؟

2
1

ترس نوزاد ۱۷ روزه یا بغض در حالت بیداری طبیعیه؟ بغض , ترس , نوزادبا سلام. در پر کردن مشخصات کودک بهتره اگه سن زیر یک سال است همون صفر وارد کنید، سیستم الکترونیک سن رو ۱۷ سال تصور کرده و توصیف غلط کرده، قد و وزن کودک شما هر دو بالاتر از میانگین است. پرشهای میوکلونیک دوران شیرخوارگی و بیدار شدن با جیغ و گریه ناگهانی و بغض و گریه در دوران نوزادی کاملا طبیعی است. ولی اگه دفعات بالا بره بهتره جهت اطمینان خاطر به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید. دقت کنید همیشه آرامش محیط و مخصوصا مادر ، به آرامی صحبت کردن اطرافیان بسیار در آرامش کودک موثر است.خودتون هم وقتی نوزاد می خوابه ، او را در آغوش بکشید و بخوابید.

0

ترس نوزاد ۱۷ روزه یا بغض در حالت بیداری طبیعیه؟ بغض , ترس , نوزاداین حالت کاملا طبیعی است برای کاهش دفعات میتونید از صداهای سفید که تداعی کننده صدا های داخل رحمی هست استفاده کنید همچنین گذاشتن لباس مادر که بوی مادر رو میده در کنار نوزاد نیز باعث کاهش آشفتگی نوزاد میشه

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در نوزادان، واکنش‌های ترس یا بغض در حالت بیداری ممکن است شایع باشد. این واکنش‌ها معمولاً ناشی از سیستم عصبی ناقص و عدم توانایی در تنظیم احساسات است. برای آرامش نوزاد خود می‌توانید محیط پرنور و آرام ایجاد کنید، از لرزه و صداهای ناگهانی خودداری کنید و نوزاد را با آرامش و آهسته صحبت کنید. در صورتی که واکنش‌ها به طور مداوم و شدید ادامه داشته باشد یا شما نگران هستید، بهتر است که با پزشک معالج مشورت کنید. او می‌تواند با بررسی وضعیت نوزاد، راهنمایی‌های لازم را به شما دهد.