چگونگی ترک خودارضایی را می فرمایید؟ باسلام درمواردی که خودارضایی جنبه وسواسی دارد ، یا در مواردی که به دنبال استرس انجام میشود دارو میتواند کمک کننده باشد.. با عرض سلام و وقت بخیر. سوای مبحث ارزشی و اعتقادی در بحث فوق الذکر، خودارضایی در صورتی که بیش از حد، وسواس گونه و مختل کننده عملکرد فرد قلمداد نشود، به عنوان فعالیت بیمارگون و آسیب زا طبقه بندی نمیشود. فراموش نکنید مشغولیت ذهنی و احساس گناه شدید از این عمل نه تنها به ترک آن کمکی نخواهد کرد، بلکه معمولا با افزایش اضطراب، بسامد و شدت آن را نیز افزایش خواهد داد. از بعد رفتاری میتواند از تکنیکهای کنترل محرک کمک بهره گیرید؛ سعی کنید موقعیتها، زمانها، احساسات و به طور کلی عوامل راه انداز نیاز اجبارگونه به عمل خودارضایی را شناسایی کنید؛ با افزایش فعالیت بدنی، ارتباطات سالم دوستانه، سرگرمی های متنوع در قالب فضا و زمان شخصی، زمان تنهایی خود را به حداقل ممکن برسانید. برای رهایی از اضطراب به عنوان یکی از عوامل مهم راه انداز این پدیده، از تکنیکهای ذهن آگاهی و آرمیدگی (با کمک متخصص روانشناس) بهره بگیرید و در نهایت و در صورت نیاز میتوانید جهت دریافت درمان دارویی از مساعدت همکاران روانپزشک بهره مند باشید.. سلام به شما. دارو می تواند تمایل به خودارضایی را کاهش دهد. از سویی اگر خودارضایی در اثر اضطراب به این صورت مفرط در آمده باشد درمان اضطراب نیز به کنترل بهتر آن منجر خواهد شد. گاه نیز خودارضایی ماهیت وسواسی دارد و درمان آن می تواند از طریق دارو انجام شود. اما بطور کلی ترک کامل خودارضایی شاید بیش از حد ایده آل گرایانه باشد و بهتر است روی کنترل و تعدیل آن متمرکز باشید..

خودارضایی , ترک , چگونگی

من ۱۷ سالمه هفته ای سه چهار بار خودارضایی میکنم حدودا هفت ماهی هست دچارش شدم هر کاری کردمم نتونستم جلو خودمو بگیرم ایا دارو میتونه مشکلمو حل کنه؟

3
0

چگونگی ترک خودارضایی را می فرمایید؟ خودارضایی , ترک , چگونگیباسلام درمواردی که خودارضایی جنبه وسواسی دارد ، یا در مواردی که به دنبال استرس انجام میشود دارو میتواند کمک کننده باشد.

0

چگونگی ترک خودارضایی را می فرمایید؟ خودارضایی , ترک , چگونگیبا عرض سلام و وقت بخیر. سوای مبحث ارزشی و اعتقادی در بحث فوق الذکر، خودارضایی در صورتی که بیش از حد، وسواس گونه و مختل کننده عملکرد فرد قلمداد نشود، به عنوان فعالیت بیمارگون و آسیب زا طبقه بندی نمیشود. فراموش نکنید مشغولیت ذهنی و احساس گناه شدید از این عمل نه تنها به ترک آن کمکی نخواهد کرد، بلکه معمولا با افزایش اضطراب، بسامد و شدت آن را نیز افزایش خواهد داد. از بعد رفتاری میتواند از تکنیکهای کنترل محرک کمک بهره گیرید؛ سعی کنید موقعیتها، زمانها، احساسات و به طور کلی عوامل راه انداز نیاز اجبارگونه به عمل خودارضایی را شناسایی کنید؛ با افزایش فعالیت بدنی، ارتباطات سالم دوستانه، سرگرمی های متنوع در قالب فضا و زمان شخصی، زمان تنهایی خود را به حداقل ممکن برسانید. برای رهایی از اضطراب به عنوان یکی از عوامل مهم راه انداز این پدیده، از تکنیکهای ذهن آگاهی و آرمیدگی (با کمک متخصص روانشناس) بهره بگیرید و در نهایت و در صورت نیاز میتوانید جهت دریافت درمان دارویی از مساعدت همکاران روانپزشک بهره مند باشید.

0

چگونگی ترک خودارضایی را می فرمایید؟ خودارضایی , ترک , چگونگیسلام به شما. دارو می تواند تمایل به خودارضایی را کاهش دهد. از سویی اگر خودارضایی در اثر اضطراب به این صورت مفرط در آمده باشد درمان اضطراب نیز به کنترل بهتر آن منجر خواهد شد. گاه نیز خودارضایی ماهیت وسواسی دارد و درمان آن می تواند از طریق دارو انجام شود. اما بطور کلی ترک کامل خودارضایی شاید بیش از حد ایده آل گرایانه باشد و بهتر است روی کنترل و تعدیل آن متمرکز باشید.