رفتار با همسر افسرده چگونه باشد؟

با سلام و خسته نباشید .لطفا بگید با همسر افسرده چکار کنن ،خیلی ساکت و کم حرف و پکر هست دیگه نمیدونم چکاری انجام بدم که خوشحال شه .خودم حال روحی بدی دارم (دچار افسردگی شیدایی ام )و از نطر جسمی هم حالم خوب نیس با این حال بزور خودمو خوب نگه میدارم طاهرا حالا نگرانی پکر بودن و بیحوصله بودن همسرم هم به نگرانیهام اصافه شده ?میخواستم بببنم یه راهنمایی کنید که چکونه با ادم افسرده باید برخورد کنم که از این حالت کسلی و پکری و بیحوصلگی در بیاد ?متشکرم

0

با سلام افسردگی اختلالی است که باید دلایل آن را شناسایی کرد. گاهی اوقات افسردگی حالتی واکنشی است که دلیا آن به عوامل بیرونی ربط دارد و گاهی اوقات بیولوژیکی که علت آن عوامل ژنی و هورمونی است. هرکدام درمان های خود را دارد از درمان های شناختی رفتاری تا درمان های دارویی. با توجه به اینکه خود شما هم اختلال مانیک دپرسیو دارید نگرانی نسبت به ایشان وضع خودتان را هم بدتر می کند. پیشنهاد می شود هردوی شما نزد یک روانپزشک و یا روان شناس بروید تا با انجام مصاحبه تشخیصی راهکارهای لازم را به شما ارائه کند.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با عرض سلام و احترام یادتان باشد که شما نمیتوانید باعث بهبودی همسرتان شوید ولی میبایت او را درک کنید. اینکه خودتان هم افسردگی دو قطبی دارید کمک میکنه بهتون تا بهتر بتونید درکش کنید. اگر خودتون در دوران بهبودی به سر میبرید چه بهتر. باید مهربان و صبور باشید هرچند میدانم که در مقابل برخی علایم افسردگی دشوار است. نمیدونم همسرتون تحت درمان هست یا نه. ولی اگر نیست تشویقش کنید برای درمان خودش اقدام کنه. و اگر تحت درمان هست برای ادامه درمان تشویق و حمایتش کنید. مراقب افکار خودکشی همسرتون باشید. اگر این افکار رو داره نیاز به مداخله جدی داره. انتظارات واقع بینانه داشته باشید. درمان افسردگی به زمان نیاز داره و یک شبه خوب نمیشه. باید همسرتون رو سوق بدید به فعالیتهای لذتبخش. مثلا فیلم کمدی، شام در رستوران و بخصوص ورزش. و در آخر اینکه هوای خودتان را داشته باشید و مراقب باشید تا بیماریتان عود نکند که هم بعنوان مراقب و هم بیمار برای شما بد خواهد شد.

دکتر علی کربلایی صباغ

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروانکاو ، درمان بدون دارو با rTMS و tDCS
دکتر علی کربلایی صباغ
0

با سلام و وقت بخیر. در کنار درمان حضوری. کتابهای زیر به عنوان منبع خودیاری مطالعه کنید : راهنمای زیستن با اختلال شیدایی افسردگی اثر جونز ترجمه خسروی از نشر علم غلبه بر افسردگی اثر گیلببرت ترجمه جمالفر از نشر رشد

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

درود بر شما . وضعیت ناخوشایندی بخصوص برای شما وجود دارد که مشکلات همسرتان را هم درک می کنید . در درجه اول پیشنهاد می کنم شخص شما به روانشناس مراجعه کنید ، و و شفقت خود را بیاموزید شما با اجبار خود قادر به کنترل اوضاع در طولانی مدت نخواهید بود وبدین صورت خود را در معرض آسیب بیشتر قرار می دهید. درمان دارویی هم بسته به شدت و نوع افسردگی نیاز داشته است که پس از بررسی دقیق روانپزشک مشخص خواهد شد.

امینه رحمت

رواندرمانگر پویشی (ISTDP)زوج درمانگر(...
 امینه رحمت
0

با سلام و احترام، در این خصوص توصیه میکنم جهت بررسی و درمان به متخصص روانپزشکی مراجعه حضوری انجام گردد.

دکتر نوح افشار

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکمشاوره ازدواج وخانواده ، خانواده درما...
دکتر نوح افشار
1

سلام به شما. در برخورد با بیمار مبتلا به افسردگی، اساسی ترین اقدام این است که او را تشویق کنید تا درمان اصولی و صحیح را تحت نظر یک روانپزشک انجام دهد. به علاوه سعی کنید او را قضاوت نکنید، در بروز علائمش او را مقصر ندانید، نگویید که خودت باید به خودت کمک کنی، نگویید که همه این تجربه را دارند و چیز مهمی نیست، نگویید که به تفریح بپرداز و با دوستانت بیرون برو تا خوب بشی. از لحاظ افکار خودکشی احتمالی دقت و مراقبت لازم را داشته باشید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو