با فرد افسرده چگونه برخورد کنیم؟ سلام و احترام حتما زیر نظر روانپزشک باشن و از جلسات مشاوره و روان درمانی هم غافل نشین ، تشویق کنید تا با یک دوست همسن و سال خودشون تعامل اجتماعی داشته باشن ، باشگاه ، ورزش و پیاده روی ، فعالیت ها و گروه های هدفمند مثل مذهبی ، عرفانی ، خیریه و . هم می تونه بهشون کمک کنه .. با درود؛ دوست عزیز، تحت چه درمانی باشند اهمیت دارد، چنانچه ؛ 1.تحت دارو درمانی هستند، به تنهایی و بدون جلسات رواندرمانی اثر بخشی آن پایین است. 2. رواندرمانی کمک موثر خواهند گرفت منتهی برای بهبودی به زمان نیاز دارند، ممکن است علائم پس از فوت همسر بروز کرده اما ایشان آمادگی افسردگی را داشته اند و اکنون دچار افسردگی پس از سوگ و تنهایی هم هستند،همزمانی این دو عامل باعث می شود افسردگی از درجه بالاتر برخوردار باشد، همانطور که همکار گرامی سرکار خانم فراشیانی فرمودند کارها و فعالیت های گروهی ، حفظ جمع دوستان، بودن در طبیعت، ورزش و تغذیه مناسب بسیار اثر بخش خواهد بود. _رواندمانگر به ایشان کمک می کند دوره سوگ را بهتر طی کنند.متاسفانه دارو عملا سرپوش روی درد گذاشتن هست، اقلا در مورد افسردگی… زیرا افسردگی مجموعه ای از عوامل را شامل می شود که افراد در طی دوره درمان مهارتهای لازم را کسب می کنند.. سلام علاوه بر دارو بهتره روان درمانی انجام شود. با سلام ایشان علاوه بر دارو نیاز به رواندرمانی هم دارند. شما می توانید کنارشان باشید، با او صحبت کنید، به صحبت هایش گوش دهید و آگاهی خود را در مورد افسردگی بالاتر ببرید.. سلام دوست عزیز برای روان درمانی اقدام کنید و اینکه مواردی که مادرتان دوست دارند را تا حد ممکن ایجاد کنید به طور مثال اگر ایشان مذهبی هستند اول برنامههایی این چنین داشته باشید سفرهای زیارتی ترجیحا با دوستان و کم کم ایشان را به اجتماع برگردانید و یا مکانهایی که در گذشته علاقه داشتند ،طبیعت هم بسیار موثر میباشد در افسردگی و مورد بعدی هم وقتی خودتان در کنار ایشان هستید در مورد افسردگی صحبت یا اعتراض خاصی نسبت به گوشهگیری ایشان نداشته باشید و این مورد را فقط به روانشناسشان بسپارید و از ایشان هم نسبت به شرح حالی که از مادرتان دارند کمک بخواهید که چه رفتارهایی داشته باشید ،سعی کنید فضا را شاد کنید موزیکهای شاد پلی کنید فضا را آرامبخش و دچار نشاط کنید و همه این موارد کاملا نامحسوس باشد تا مادر شما دچار مقاومت نشوند و شما مانند یک فرد سالم و عادی با ایشان رفتار کنید.. سلام . دوست عزیز درمان افسردگی صرفا با دارو و یا ارائه چند توصیه و عنل به آن صورت نمی گیرد . مادر شما باید حتما تحت مشاوره تخصصی روانشناس شناختی رفتاری باشد توصیه می کنم حتما به روانشناس مراجعه کنید و درمان را تا پایان ادامه دهید. سلام و نور. راهکار عملی اینه که جمع ها رو ببرین پیشش. شادی هاتون رو ببرین خونه ایشون.ارتباط تنگاتنگ روزانه داشته باشین باهاش.حرف از افسردگی نزنین پیشش.. با سلام و وقت بخیر. گاهی تراکم ناکامی های گذشته و یا حتی یک حادثه پیش بینی نشده؛ ما را به سمتی هدایت میکند که رفتار افسردگی کردن و مضطرب بودن را به عنوان سبکی از زندگی خود برمی گزینیم، برای خلاصی از این طرحواره علاوه بر به چالش کشیدن بنیادهای این افکار منفی نیاز است که نقش خود را در رفتارهای معمول روزمره به صورت برعکس بازی کنیم و از نتایج بهبود بخش آن؛ هیجان زده شویم!!!.

افسردگی , تحت , افسرده

مادرم افسردگی دارن تحت درمان هستن پدرم فوت کرده و تنها زندگی میکنه اصلا تو جمع های خانوادگی نمیان همش تو خونه تنها میمونه باید چیکار کنیم که در اجتماع حضور پیدا کنه ؟

8
0

با فرد افسرده چگونه برخورد کنیم؟ افسردگی , تحت , افسردهسلام و احترام حتما زیر نظر روانپزشک باشن و از جلسات مشاوره و روان درمانی هم غافل نشین ، تشویق کنید تا با یک دوست همسن و سال خودشون تعامل اجتماعی داشته باشن ، باشگاه ، ورزش و پیاده روی ، فعالیت ها و گروه های هدفمند مثل مذهبی ، عرفانی ، خیریه و . هم می تونه بهشون کمک کنه .

0

با فرد افسرده چگونه برخورد کنیم؟ افسردگی , تحت , افسردهبا درود؛ دوست عزیز، تحت چه درمانی باشند اهمیت دارد، چنانچه ؛ 1.تحت دارو درمانی هستند، به تنهایی و بدون جلسات رواندرمانی اثر بخشی آن پایین است. 2. رواندرمانی کمک موثر خواهند گرفت منتهی برای بهبودی به زمان نیاز دارند، ممکن است علائم پس از فوت همسر بروز کرده اما ایشان آمادگی افسردگی را داشته اند و اکنون دچار افسردگی پس از سوگ و تنهایی هم هستند،همزمانی این دو عامل باعث می شود افسردگی از درجه بالاتر برخوردار باشد، همانطور که همکار گرامی سرکار خانم فراشیانی فرمودند کارها و فعالیت های گروهی ، حفظ جمع دوستان، بودن در طبیعت، ورزش و تغذیه مناسب بسیار اثر بخش خواهد بود. _رواندمانگر به ایشان کمک می کند دوره سوگ را بهتر طی کنند.متاسفانه دارو عملا سرپوش روی درد گذاشتن هست، اقلا در مورد افسردگی… زیرا افسردگی مجموعه ای از عوامل را شامل می شود که افراد در طی دوره درمان مهارتهای لازم را کسب می کنند.

0

با فرد افسرده چگونه برخورد کنیم؟ افسردگی , تحت , افسردهسلام علاوه بر دارو بهتره روان درمانی انجام شود

0

با فرد افسرده چگونه برخورد کنیم؟ افسردگی , تحت , افسردهبا سلام ایشان علاوه بر دارو نیاز به رواندرمانی هم دارند. شما می توانید کنارشان باشید، با او صحبت کنید، به صحبت هایش گوش دهید و آگاهی خود را در مورد افسردگی بالاتر ببرید.

0

با فرد افسرده چگونه برخورد کنیم؟ افسردگی , تحت , افسردهسلام دوست عزیز برای روان درمانی اقدام کنید و اینکه مواردی که مادرتان دوست دارند را تا حد ممکن ایجاد کنید به طور مثال اگر ایشان مذهبی هستند اول برنامههایی این چنین داشته باشید سفرهای زیارتی ترجیحا با دوستان و کم کم ایشان را به اجتماع برگردانید و یا مکانهایی که در گذشته علاقه داشتند ،طبیعت هم بسیار موثر میباشد در افسردگی و مورد بعدی هم وقتی خودتان در کنار ایشان هستید در مورد افسردگی صحبت یا اعتراض خاصی نسبت به گوشهگیری ایشان نداشته باشید و این مورد را فقط به روانشناسشان بسپارید و از ایشان هم نسبت به شرح حالی که از مادرتان دارند کمک بخواهید که چه رفتارهایی داشته باشید ،سعی کنید فضا را شاد کنید موزیکهای شاد پلی کنید فضا را آرامبخش و دچار نشاط کنید و همه این موارد کاملا نامحسوس باشد تا مادر شما دچار مقاومت نشوند و شما مانند یک فرد سالم و عادی با ایشان رفتار کنید.

0

با فرد افسرده چگونه برخورد کنیم؟ افسردگی , تحت , افسردهسلام . دوست عزیز درمان افسردگی صرفا با دارو و یا ارائه چند توصیه و عنل به آن صورت نمی گیرد . مادر شما باید حتما تحت مشاوره تخصصی روانشناس شناختی رفتاری باشد توصیه می کنم حتما به روانشناس مراجعه کنید و درمان را تا پایان ادامه دهید

0

با فرد افسرده چگونه برخورد کنیم؟ افسردگی , تحت , افسردهسلام و نور. راهکار عملی اینه که جمع ها رو ببرین پیشش. شادی هاتون رو ببرین خونه ایشون.ارتباط تنگاتنگ روزانه داشته باشین باهاش.حرف از افسردگی نزنین پیشش.

0

با فرد افسرده چگونه برخورد کنیم؟ افسردگی , تحت , افسردهبا سلام و وقت بخیر. گاهی تراکم ناکامی های گذشته و یا حتی یک حادثه پیش بینی نشده؛ ما را به سمتی هدایت میکند که رفتار افسردگی کردن و مضطرب بودن را به عنوان سبکی از زندگی خود برمی گزینیم، برای خلاصی از این طرحواره علاوه بر به چالش کشیدن بنیادهای این افکار منفی نیاز است که نقش خود را در رفتارهای معمول روزمره به صورت برعکس بازی کنیم و از نتایج بهبود بخش آن؛ هیجان زده شویم!!!