آیا خوابیدن از صبح تا شب بیماران آلزایمری طبیعی است؟ سلام حالتی اورژانسی به نام دلیریوم که می تواند هایپواکتیو یعنی به صورت خواب آلود بودن بیمار باشد بسیار در چنین شرایطی شایع است که نیازمند مداخله جامع پزشکی درمان و انجام بررسی های پاراکلینیکی است. سریع تر به یکی از همکاران متخصص مراجعه نمایید این حالت می تواند احتمالات خطرناکی را در پی داشته باشد. سلام به شما. با توجه به شرحی که بیان کردید لازم است ایشان در بیمارستان بستری و تحت بررسی های تشخیصی کامل قرار گیرند.. با سلام، بهتر است در اسرع وقت جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین داخلی اعصاب مراجعه فرمایید..

خوابیدن , دکترپدرم , آلزایمری , خواب

سلام آقای دکتر.پدرم۸۹ سال دارد ۱۰سالی هست که فراموشی داره.مدتی پیش تکلمش ناخداگاه قطع شد ودیگر نتوانست صحبت کند.بردیم بیمارستان بعد گفتند توده چربی در مغزش مشاهده شده و قرص پارکینسی و لوزارتان وپلاویکس و آتوراستاتین دادند که مدتی خوب بود و تکلمش هم خوب شده بود و صحبت میکرد.چند روز پیش تب کرده بود و بردیم دکتر داخلی گفتن سرما خورده و سرم زدن و قرص سفکسیم و شربت تیمکس دادن .الان بعد چند روز دیگر نه حرف میزنه نه تحرکی داره و همش خوابه.هوشیاری داره ولی خوابه.غذانمیخره و لطفا راهنمایی کنید.ممنون

3
0

آیا خوابیدن از صبح تا شب بیماران آلزایمری طبیعی است؟ خوابیدن , دکترپدرم , آلزایمری , خوابسلام حالتی اورژانسی به نام دلیریوم که می تواند هایپواکتیو یعنی به صورت خواب آلود بودن بیمار باشد بسیار در چنین شرایطی شایع است که نیازمند مداخله جامع پزشکی درمان و انجام بررسی های پاراکلینیکی است. سریع تر به یکی از همکاران متخصص مراجعه نمایید این حالت می تواند احتمالات خطرناکی را در پی داشته باشد

0

آیا خوابیدن از صبح تا شب بیماران آلزایمری طبیعی است؟ خوابیدن , دکترپدرم , آلزایمری , خوابسلام به شما. با توجه به شرحی که بیان کردید لازم است ایشان در بیمارستان بستری و تحت بررسی های تشخیصی کامل قرار گیرند.

0

آیا خوابیدن از صبح تا شب بیماران آلزایمری طبیعی است؟ خوابیدن , دکترپدرم , آلزایمری , خواببا سلام، بهتر است در اسرع وقت جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین داخلی اعصاب مراجعه فرمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بله، در بیماران آلزایمری تغییرات در الگوی خواب و بیداری رخ می‌دهد. این امر می‌تواند با تورموی بیماری، تغییرات در ساختار مغزی، و جابجایی در ساعت بیولوژیکی ارتباط داشته باشد. اگر پدر شما خواب زیادی دارد و نهایتاً هوشیار بوده و از غذا و مایعات مصرف می‌کند، این ممکن است یکی از علائم نورولوژیک آلزایمر باشد. برای اطمینان بیشتر از وضعیت او، بهتر است با پزشک معالجش مشورت کنید.