کاهش دوز مصرف دارو بعداز 6 سال در بیماران صرعی چگونه است؟ معمولا این بیماران نیاز به مصرف طولانی دارو دارند ، گاهی با رسیدن به سن بلوغ تشنج ها کم میشوند. سلام به شما. توپیرامات باعث از بین رفتن عقل نمی شود.. با سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین اعصاب اطفال مراجعه فرمایید.. با سلام. معمولا نیاز به مصرف طولانی مدت دارو می باشد. تغییر در نوع و مقدار داروی مصرفی با نظر پزشک معالج باشد..

کاهش , صرعی , پسرخواهرمن

باسلام پسرخواهرمن اولین باردردوسالگی تشنج کرد واز آن به بعدتحت درمان بوده ودارو مصرف میکند بیماری او صرع مقاوم به درمان تشخیص داده شده ولندوکلفنر.تاخیر تکاملی هم داشت مثلا در سن ۴سالگی به راه رفتن افتاد.داروهای زیادی مصرف کرده:فنوباربیتال،توپیرامات،نوعی کورتونو.درحال حاضر سابریل،کپرا،پیریمیدون ودیازپام مصرف میکند.آخرین بار که نزد پزشکش بردیم گفتند اگر برایتان درس ومدرسه اش مهم است توپیرامات ندهید چون عقل رااز بین می برد درحالی که دوسال است این دارورا برایش تجویز کرده اندوبجای آن کپرا دادند.حال از پزشکان محترم تقاضا دارم باتوجه به اینکه درمدرسه اختلال در یادگیری ریاضی داشته زیادی دارو برای او مضر نیست وایا باتوجه به اینکه این کودک ۶سال است که دارو مصرف می کند نباید دوز داروهایش کاهش یابد؟بسیار سپاسگزارم اگر جواب من را بدهید سردرگم هستم

4
0

کاهش دوز مصرف دارو بعداز 6 سال در بیماران صرعی چگونه است؟ کاهش , صرعی , پسرخواهرمنمعمولا این بیماران نیاز به مصرف طولانی دارو دارند ، گاهی با رسیدن به سن بلوغ تشنج ها کم میشوند

0

کاهش دوز مصرف دارو بعداز 6 سال در بیماران صرعی چگونه است؟ کاهش , صرعی , پسرخواهرمنسلام به شما. توپیرامات باعث از بین رفتن عقل نمی شود.

0

کاهش دوز مصرف دارو بعداز 6 سال در بیماران صرعی چگونه است؟ کاهش , صرعی , پسرخواهرمنبا سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین اعصاب اطفال مراجعه فرمایید.

0

کاهش دوز مصرف دارو بعداز 6 سال در بیماران صرعی چگونه است؟ کاهش , صرعی , پسرخواهرمنبا سلام. معمولا نیاز به مصرف طولانی مدت دارو می باشد. تغییر در نوع و مقدار داروی مصرفی با نظر پزشک معالج باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

درمان صحیح صرع باید توسط پزشک متخصص انجام شود. ممکن است پس از گذشت چند سال از مصرف داروها، پزشک تصمیم به کاهش دوز داروها بگیرد اما این باید تحت نظر و راهنمایی پزشک باشد. برای کاهش دوز داروها باید مراحل تدریجی و تحت نظر پزشک انجام شود تا عوارض جانبی حداقل شود. در مواردی مثل اختلال در یادگیری ریاضی، مشاوره با یک متخصص آزمایشگاهی نیز می‌تواند مفید باشد. از اهمیت بالای پیروی از دستورات پزشک و عدم تغییر در دوز داروها بدون مشاوره پزشک تاکید می‌شود.