چه قرصی را به جای کلردیازپوکساید می توان استفاده کرد؟ با سلام و وقت بخیر استفاده درازمدت از این دارو توصیه نمی شود.. سلام، داروهای اعصاب را نمیتوان بدون مشورت با روانپزشک مصرف یا حتی قطع کرد زیرا هر کدام عوارض خود را دارد، برای کاهش استرس و اضطراب به دارودرمانی و رواندرمانی تحت نظر روانپزشک و روانشناس نیاز است، البته سعی کنید شبها از مصرف مواد کافئین دار خودداری و پیش از ساعت 8 شام سبکی مصرف کنید، همچنین اوقاتتان را با دوستان و سرگرمیهای مورد علاقه، ورزش یا یوگا، دوش آب گرم، بکار گیری تکنیکهای تنفسی و ریلکسیشن و مطالعه بکذرانید، موفق باشید. با سلام استفاده طولانی مدت از این دارو توصیه نمی شود بهتر است مدت زمات خواب تنظیم شود روز به فعالیت و ورزش پرداخته شود و در هنگام روز نخوابید و شب قبل از خواب یک دوش با اب ولرم بگیرید .. با سلام استفاده طولانی مدت از این دارو توصیه نمی شود بهتر است مدت زمات خواب تنظیم شود روز به فعالیت و ورزش پرداخته شود و در هنگام روز نخوابید و شب قبل از خواب یک دوش با اب ولرم بگیرید .. با سلام مشکلات خواب اغلب ثانویه هستند و در ابتدا نیاز به بررسی و درمان مواردی است که سبب اختلال خواب شده اند. داروی کلردیازپوکساید را برای مدت کوتاهی می توان مصرف نمود ولی مصرف طولانی مدت توصیه نمی شود.. سلام به شما. اساسا اختلال خواب نشانه ای از ابتلا به مساله ای در سلامت روان فرد است. اختلالاتی مانند افسردگی یا اضطراب یا اختلالات دیگری روانپزشکی می توانند باعث اختلال در خواب شوند. متاسفانه بسیار پیش می آید که افراد دچار چنین علامتی به جای مراجعه به روانپزشک و تشخیص بیماری اصلی و درمان آن، اقدام به مصرف داروهای خواب آور می کنند که نه تنها باعث حل مشکل نخواهد شد؛ از یک سو باعث عدم درمان بیماری اصلی و مخفی ماندن آن و مزمن و مقاوم به درمان شدن آن می شود، از سوی دیگر وابستگی به داروی خواب آور ایجاد می شود و پس از مدتی عوارض دیگر مصرف این نوع داروها گریبانگیر او خواهد بود. حال که تصمیم به کنار گذاشتن این وابستگی گرفته اید لازم است به روانپزشک مراجعه نمایید تا اختلال زمینه ای که باعث مشکل در خواب شما شده تحت درمان قرار گیرد.

کلردیازپوکساید , قرصی , شبا

سلام وقت بخیر
چند وقت هست که شبا خواب ارومی ندارم. همش میخوابمو بیدار میشم انگار ذهنم اروم نیست. انگار ی چیزی سرجاش نیست نمیدونم منظورمو متوجه میشید یانه
قبلا دکتر برام شب قبل از خواب کلردیازپوکساید تجویز کرده بود. میخواستم بدونم الان هم شبا دوز ۵ رو استفاده کنم عوارضی نداره؟ قرصی هست که بهتر و عوارضش کمتر باشه جایگزینش کنم؟

6
0

چه قرصی را به جای کلردیازپوکساید می توان استفاده کرد؟ کلردیازپوکساید , قرصی , شبابا سلام و وقت بخیر استفاده درازمدت از این دارو توصیه نمی شود.

0

چه قرصی را به جای کلردیازپوکساید می توان استفاده کرد؟ کلردیازپوکساید , قرصی , شباسلام، داروهای اعصاب را نمیتوان بدون مشورت با روانپزشک مصرف یا حتی قطع کرد زیرا هر کدام عوارض خود را دارد، برای کاهش استرس و اضطراب به دارودرمانی و رواندرمانی تحت نظر روانپزشک و روانشناس نیاز است، البته سعی کنید شبها از مصرف مواد کافئین دار خودداری و پیش از ساعت 8 شام سبکی مصرف کنید، همچنین اوقاتتان را با دوستان و سرگرمیهای مورد علاقه، ورزش یا یوگا، دوش آب گرم، بکار گیری تکنیکهای تنفسی و ریلکسیشن و مطالعه بکذرانید، موفق باشید

0

چه قرصی را به جای کلردیازپوکساید می توان استفاده کرد؟ کلردیازپوکساید , قرصی , شبابا سلام استفاده طولانی مدت از این دارو توصیه نمی شود بهتر است مدت زمات خواب تنظیم شود روز به فعالیت و ورزش پرداخته شود و در هنگام روز نخوابید و شب قبل از خواب یک دوش با اب ولرم بگیرید .

0

چه قرصی را به جای کلردیازپوکساید می توان استفاده کرد؟ کلردیازپوکساید , قرصی , شبابا سلام استفاده طولانی مدت از این دارو توصیه نمی شود بهتر است مدت زمات خواب تنظیم شود روز به فعالیت و ورزش پرداخته شود و در هنگام روز نخوابید و شب قبل از خواب یک دوش با اب ولرم بگیرید .

0

چه قرصی را به جای کلردیازپوکساید می توان استفاده کرد؟ کلردیازپوکساید , قرصی , شبابا سلام مشکلات خواب اغلب ثانویه هستند و در ابتدا نیاز به بررسی و درمان مواردی است که سبب اختلال خواب شده اند. داروی کلردیازپوکساید را برای مدت کوتاهی می توان مصرف نمود ولی مصرف طولانی مدت توصیه نمی شود.

1

چه قرصی را به جای کلردیازپوکساید می توان استفاده کرد؟ کلردیازپوکساید , قرصی , شباسلام به شما. اساسا اختلال خواب نشانه ای از ابتلا به مساله ای در سلامت روان فرد است. اختلالاتی مانند افسردگی یا اضطراب یا اختلالات دیگری روانپزشکی می توانند باعث اختلال در خواب شوند. متاسفانه بسیار پیش می آید که افراد دچار چنین علامتی به جای مراجعه به روانپزشک و تشخیص بیماری اصلی و درمان آن، اقدام به مصرف داروهای خواب آور می کنند که نه تنها باعث حل مشکل نخواهد شد؛ از یک سو باعث عدم درمان بیماری اصلی و مخفی ماندن آن و مزمن و مقاوم به درمان شدن آن می شود، از سوی دیگر وابستگی به داروی خواب آور ایجاد می شود و پس از مدتی عوارض دیگر مصرف این نوع داروها گریبانگیر او خواهد بود. حال که تصمیم به کنار گذاشتن این وابستگی گرفته اید لازم است به روانپزشک مراجعه نمایید تا اختلال زمینه ای که باعث مشکل در خواب شما شده تحت درمان قرار گیرد