با قرص دلوکستین به مشکل خوردم؟ باسلام جهت درمان افسردگی نزد متخصص اعصاب و روان( روانپزشک)مراجعه کنید نه مغز و اعصاب! اوایل مصرف دارو تا یکهفته معمولا عوارض دارو وجود دارد که اگر قابل تحمل باشد بتدریج از بین میرود. در مورد داروهای شما،اگر با دلوکستین مشکل شدید دارید میتوانید آنرا قطع کنید زیرا داروی آسنترا از نظر عملکرد شبیه دلوکستین است.. با سلام نیازی به مصرف همزمان آسنترا و دولوکستین در شروع درمان وجود ندارد و جهت درمان اضطراب و افسردگی به روانپزشک مراجعه نمایید.. سلام به شما. برای درمان اضطراب و افسردگی لازم است به متخصص اعصاب و روان یا همان روانپزشک مراجعه نمایید. تجویز همزمان دولوکستین و اسنترا مناسب نبوده است. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد..

دلوکستین , مدتیست , استرس

باسلام
جوانی هستم ۲۹ ساله؟ مدتیست دچار استرس و اضطراب شدید شدم و افسردگی و گرفتگی داخل سر. دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم واسم دپاکین ۵۰۰ و آسنترا و دلوکستین۲۰ تجویز کردن. بعد از مصرف دلوکستین احساس ضعف و گیجی و اضطراب تپش قلب و به هم خوردن تعادل خیلی کم و درد معده و روده ها(بعد از اولین مصرف) شدم.(مشکل رفلاکس معده هم دارم و تحت درمان هستم و التهاب پروستات واختلال ادرار) لطفا راهنمایی کنید؟

3
0

با قرص دلوکستین به مشکل خوردم؟ دلوکستین , مدتیست , استرسباسلام جهت درمان افسردگی نزد متخصص اعصاب و روان( روانپزشک)مراجعه کنید نه مغز و اعصاب! اوایل مصرف دارو تا یکهفته معمولا عوارض دارو وجود دارد که اگر قابل تحمل باشد بتدریج از بین میرود. در مورد داروهای شما،اگر با دلوکستین مشکل شدید دارید میتوانید آنرا قطع کنید زیرا داروی آسنترا از نظر عملکرد شبیه دلوکستین است.

0

با قرص دلوکستین به مشکل خوردم؟ دلوکستین , مدتیست , استرسبا سلام نیازی به مصرف همزمان آسنترا و دولوکستین در شروع درمان وجود ندارد و جهت درمان اضطراب و افسردگی به روانپزشک مراجعه نمایید.

1

با قرص دلوکستین به مشکل خوردم؟ دلوکستین , مدتیست , استرسسلام به شما. برای درمان اضطراب و افسردگی لازم است به متخصص اعصاب و روان یا همان روانپزشک مراجعه نمایید. تجویز همزمان دولوکستین و اسنترا مناسب نبوده است. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

درمان استرس، اضطراب و افسردگی به وسیله داروهایی همچون دلوکستین ممکن است با عوارض جانبی همراه باشد. بین عوارض شایع این دارو می‌توان به ضعف، گیجی، تپش قلب، به هم خوردن تعادل، و درد معده اشاره کرد. اگر این عوارض برای شما خیلی شدید می‌باشد، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا احتمال تغییر دارو یا تنظیم دوز را بررسی کند. همچنین، ترکیب این دارو با دیگر داروهایی که ممکن است در حال مصرف شما باشند نیز باید مورد توجه قرار گیرد. در هر صورت، به هیچ وجه از تغییر یا قطع داروهای تجویزی بدون مشورت با پزشک خود پیش نرید. اطمینان حاصل کنید که همه عوارض و رفتارهای نامطلوب را به پزشک خود گزارش دهید تا او بتواند بهترین توصیه‌ها را برای شما داشته باشد.