نفس , نوزاد , تنگی

علت نفس تنگی نوزاد هنگام شیر خوردن چیست؟

سلام. پسرم سه ماه به دنیا امده وقتی شیر میخوره خفه میشه خیلی اذیت میشه گاهی وقتا از گلوش صدا درمیاد به زور تنفس میکشه باید چکار کنم؟؟؟

-1

سلام. شرح حال کاملتری مورد نیاز است. اینکه شیر مادر می خورد یا شیرخشک. اگر شیر مادر می خورد زمانیکه سینه سنگین است یا رگ می کند باید قبل از شیر دادن سینه را بدوشید تا حجم زیاد شیر بطور ناگهانی وارد دهانش نشود. نوع تغذیه مادر هم مهم است. اگر شیشه شیر استفاده می کنید نوع شیرخشک و نوع سرشیشه مهم است.

دکتر شکوفان علیزاده

متخصص کودکان
دکتر شکوفان علیزاده
3

بهتر است برای معاینه به پزشک مراجعه کنید. با این میزان شرح حال بدون معاینه امکان تشخیص درست مقدور نیست.

دکتر محمد رضایی

فوق تخصص ریه ، متخصص کودکان (اطفال)آسم و بیماریهای تنفسی کودکان
دکتر محمد رضایی
0

سلام برای معاینه حتما به متخصص کودکان مراجعه کنید.

دکتر مژده ریاحی

متخصص کودکان و نوزادان (اطفال)
دکتر مژده ریاحی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

نفس تنگی در نوزادان ممکن است ناشی از مشکلات مختلف مانند آسیب های بینی، زخم ها یا گرفتگی در بینی، تنگ شدن آب مروارید یا حتی الرژی باشد. بعضی از نوزادان هم ممکن است به دلیل عدم سازگاری عضلات حلق و گلو در هنگام شیر خوردن این مشکل را تجربه کنند. در هر صورت، برای درک بهتر وضع نوزاد، شما باید با متخصص کودکان تماس بگیرید. حتما نوزاد را معاینه کنید تا مطمئن شوید که مشکل جدی نیست. به یاد داشته باشید که نفس تنگی ممکن است نشانه ی یک وضعیت پزشکی اضطراری باشد و بنابراین نیاز به درمان فوری دارد.

نفس تنگی نوزاد در هنگام شیر خوردن می‌تواند ناشی از چندین عامل باشد. یکی از این عوامل، عدم هماهنگی در مکیدن، بلعیدن و تنفس است که بسیاری از نوزادان تازه‌متولد یافته را تحت تأثیر قرار می‌دهد و با گذشت زمان و رشد نوزاد، بهبود می‌یابد. علاوه بر این، عوامل دیگری مانند تورم مخاط بینی، ریفلاکس معده به مری یا حتی موقعیت نامناسب هنگام شیر خوردن می‌توانند منجر به بروز این مشکل شوند. برای کمک به نوزاد، اطمینان حاصل کنید که او در موقعیت مناسبی برای شیر خوردن قرار دارد؛ به طوری که سر او قدری بالا نگه داشته شود. اطمینان حاصل کنید که سوراخ شیر دوش یا شیشه شیر به اندازه مناسب است و زیاد سریع شیر از آن خارج نمی‌شود. اگر مشکل ادامه‌دار است، مراجعه به پزشک ضروری است تا علل زمینه‌ای مانند ریفلاکس یا مشکلات تنفسی بررسی شود. پزشک ممکن است راهنمایی‌های خاص یا درمان‌های بیشتری را متناسب با وضعیت نوزاد ارائه دهد.