علت صدای خرخر گلوی نوزاد چیست؟ کوریزان زیر دو سال و کتوتیفن زیر یکسال ممنوع است. شیرخوار شما باید معاینه ریه و گلو شود اگه همه چیز خوبه ، میتواند به علت تنگی طبیعی مجاری هوایی در بچه ها باشد که تا حدود 10تا12 ماهگی هست و تنها شستشوی مکرر بینی با دکوسالین و گذاشتن بخور و مرطوب کردن هوا موثر است.در شهرهای شمالی که هوا مرطوبن این مشکل کمتد است گرد و غبار و دود سیگار هم بدتر میکند.

خرخر , گلوی , آلرژی , صدای خرخر

باسلام.پسرم تازه چهارماهش تمام شده.مشکلش اینه که یه ماهی میشه از گلوش صدای خرخر میاد.یبار بردیمش دکتر شربت کوریزان بهش داد موقتا خوب شد ولی دوباره مشکلش تکرار شد.دوباره پیش یه دکتر دیگه بردیم شربت کتوتیفن داد که بعد یه هفته هیچ تغییری نکرد.علت ای صدای خرخر چیه؟میتونه بخاطر آلرژی از گرد وغبار یا دود سیگار هم باشه؟

1
-2

علت صدای خرخر گلوی نوزاد چیست؟ خرخر , گلوی , آلرژی , صدای خرخرکوریزان زیر دو سال و کتوتیفن زیر یکسال ممنوع است. شیرخوار شما باید معاینه ریه و گلو شود اگه همه چیز خوبه ، میتواند به علت تنگی طبیعی مجاری هوایی در بچه ها باشد که تا حدود 10تا12 ماهگی هست و تنها شستشوی مکرر بینی با دکوسالین و گذاشتن بخور و مرطوب کردن هوا موثر است.در شهرهای شمالی که هوا مرطوبن این مشکل کمتد است گرد و غبار و دود سیگار هم بدتر میکند

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

صدای خرخر در نوزادان می تواند به دلیل موارد مختلفی به وجود آید از جمله برخی عفونت های بالینی، آلرژی ها، نقص هایی در تنفس و برخی انحرافات فیزیولوژیک. هر چند که دود سیگار بالقوه می تواند عاملی در ایجاد این شرایط باشد. اما باید توجه داشت که این فقط یکی از عوامل ممکن است و بررسی های بیشتری نیاز است.

صدای خرخر در گلوی نوزاد می‌تواند ناشی از عوامل متعددی باشد. یکی از علل رایج، تجمع مخاط در مجاری تنفسی است که می‌تواند به دلیل سرماخوردگی یا عفونت‌های خفیف ایجاد شود. آلرژی به گرد و غبار یا دود سیگار نیز می‌تواند تحریک‌کننده باشد و موجب تولید اضافی مخاط و صدای خرخر شود. همچنین، رفلاکس معده به مری (GERD) می‌تواند در برخی نوزادان موجب صدای خرخر شود. استفاده مکرر از شربت‌های ضد آلرژی مانند کتوتیفن بدون بهبود، نشانه‌ای است از اینکه شاید مشکل دیگری وجود داشته باشد که نیاز به بررسی دقیق‌تر توسط پزشک دارد. برای اطمینان از عدم وجود عوارض جدی‌تر، مانند عفونت‌های دستگاه تنفسی یا بیماری‌های مادرزادی، حتماً با یک متخصص اطفال مشورت کنید.